Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
Baj van
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Szét van esve a csapat. Rossz nézni 😕
több mint 7 éve
Galuska, én nem hiszem el, hogy ennél ne lennének kevésbé debil üzenetek.nem ő szanál
Kampman
több mint 7 éve
Minden összeomlik remek
több mint 7 éve
Kentrell Brice is in the game for Morgan Burnett.by Tom Silverstein 11:27 PM
ez baj
több mint 7 éve
Kár, hogy nem a Kóc ellen játszunk a főcsoportdöntőben, az mostanában biztos SB részvételt szokott jelenteni...Egyenlőre nem egy súlycsoport a két csapat. Nem szeretném, ha a Pats a GB ellen játszana SB-t.bizakodj hátha kiesik a Pats addig
Burkus
Höri
több mint 7 éve
nem is volt holding
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
#bezzegamiidőnkben , amikor Gumbó szakértett, kb. sosem fenyegetett ilyen veszélyMi alapján válogatnak a kérdések közül? @Höri kb mennyi érkezik egy közvetítés alatt?Csak olyan kérdést olvasnak be, amire tudják a választ
Volford
Palesz76
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Mi alapján válogatnak a kérdések közül? @Höri kb mennyi érkezik egy közvetítés alatt?Kell egy feleség, kisbaba, szakdolgozat, főnök kombó, és tuti bekerül a kérdés.
Volford
több mint 7 éve
Mi alapján válogatnak a kérdések közül? @Höri kb mennyi érkezik egy közvetítés alatt?nyilván más a kezdési időpontok függvényében.
Volford
sms-ből kb 5 egy meccsen,
tweetből 15 kb, de nem sok benne ami érdemi.
e-mail negyedenként 10-15 playoff alatt biztos, de szinte mind marha hosszú
több mint 7 éve
Mi alapján válogatnak a kérdések közül? @Höri kb mennyi érkezik egy közvetítés alatt?Megkérdezik az AG Nielsent, hogy a nézőiknek mekkora az IQ-ja, azt beszorozzák 2-vel és ehhez illeszkedően válogatnak a kérdések közül.
Volford
több mint 7 éve
Semmi nem jon be semmi
több mint 7 éve
Palesz76
501
Mi alapján válogatnak a kérdések közül? @Höri kb mennyi érkezik egy közvetítés alatt?Csak olyan kérdést olvasnak be, amire tudják a választ
Volford
több mint 7 éve
El tudom róla képzelni 😀nem voltam ott mikor mondta, de eléggé terjengett és maradjunk annyiba h javale nem épp egy agysebészIlyen tényleg volt?ez kb olyan mint mikor a nuggets - lakers 7. meccs után a csapattársaknak mondta Javale McGee hogy majd a 8. meccsen javítanak 😀Ha itt kikap valaki akkor vége? 😀gamepass-on nézem. mi volt a kérdés?bigbrutál..... omgBrutál kérdés volt, nagyon odatette
Gergőbácsi
Kampman
vpi
vontod
Negritis
Volford
Negritis
több mint 7 éve
megegyeztek hogy nincs kick-off return yard. Egysem
több mint 7 éve
kerlek ne allits olyat, aminel nem voltal ott szemelyesen, igy nem tudod bizonyitaninem voltam ott mikor mondta, de eléggé terjengett és maradjunk annyiba h javale nem épp egy agysebészIlyen tényleg volt?ez kb olyan mint mikor a nuggets - lakers 7. meccs után a csapattársaknak mondta Javale McGee hogy majd a 8. meccsen javítanak 😀Ha itt kikap valaki akkor vége? 😀gamepass-on nézem. mi volt a kérdés?bigbrutál..... omgBrutál kérdés volt, nagyon odatette
Gergőbácsi
Kampman
vpi
vontod
Negritis
Volford
Negritis
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Galuska, én nem hiszem el, hogy ennél ne lennének kevésbé debil üzenetek.
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Pedig Jerry papa most a napot is elintézte,hogy ne süssön be,vagy lehet pont ezért nem megy a Cowboys-nak?
több mint 7 éve
zsutu
785
Nem lehetne 2x likeolni? 😊Egyenlőre nem egy súlycsoport a két csapat. Nem szeretném, ha a Pats a GB ellen játszana SB-t.bizakodj hátha kiesik a Pats addig
Burkus
Höri
több mint 7 éve
Mi alapján válogatnak a kérdések közül? @Höri kb mennyi érkezik egy közvetítés alatt?
több mint 7 éve
nem voltam ott mikor mondta, de eléggé terjengett és maradjunk annyiba h javale nem épp egy agysebészIlyen tényleg volt?ez kb olyan mint mikor a nuggets - lakers 7. meccs után a csapattársaknak mondta Javale McGee hogy majd a 8. meccsen javítanak 😀Ha itt kikap valaki akkor vége? 😀gamepass-on nézem. mi volt a kérdés?bigbrutál..... omgBrutál kérdés volt, nagyon odatette
Gergőbácsi
Kampman
vpi
vontod
Negritis
Volford
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
HNDT
106
Bush did itEgyenlőre nem egy súlycsoport a két csapat. Nem szeretném, ha a Pats a GB ellen játszana SB-t.Miért? Én úgy megnéznék egy olyan döntőt. De Steelers is játszhat a GB-el, az meg egy szép kis visszavágó lehetne 11 után.
Burkus
shagi0206
több mint 7 éve
Kampman
28 290
ouch.Egyenlőre nem egy súlycsoport a két csapat. Nem szeretném, ha a Pats a GB ellen játszana SB-t.nem játszik Lacy
Burkus
gamerkr
több mint 7 éve
red5
521
Egyenlőre nem egy súlycsoport a két csapat. Nem szeretném, ha a Pats a GB ellen játszana SB-t.de de mert akkor full páholy nekem
Burkus
őlég vót