NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
17
5
2:20, Arena4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Dwayne Harris te szarevő, mire vitatkozol?
több mint 10 éve
és hogy fel van háborodva 😀
több mint 10 éve
és még neki áll feljebb, szerencsétlenje
több mint 10 éve
bush league
több mint 10 éve
ezért vissza is adhatták volna......................
több mint 10 éve
Az igen, gratulálok a Cowboysnak, idióták, ezért utálom ezt a csapatot.Agyatlan barom.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nekünk az is jó, ha magukat verik meg, én benne vagyok! 😊ha a GB kikap a packerstől, akkor irány a főcsoport győzelem 😊MrMiksapatriotstól bocsánat 😊MrMiksa
több mint 10 éve
Mindenki magából indul ki. Én egy másik kokszra gondoltam.Már megint előjött belőled a horogkereszt.Sixo67Márk-nak Cox az eszébe sem jut.Sixo67Mert Fletcher kokszos.iktriad
több mint 10 éve
mit akarnak challengelni? simán megadták a first down-t, a karma meg nagyon fineszes ribanc, a legrosszabbkor fogja visszaadni...szerk: ja, már értem. de tényleg nem mindegy?
több mint 10 éve
Mindenki az.Márk-nak Cox az eszébe sem jut.Sixo67Mert Fletcher kokszos.iktriad
több mint 10 éve
a tudatlansággal alapvetően nincs semmi baj, véleményformálóként (mint nso cikkíró) ez megengedhetetlen, hiába is próbálja bárki elbagatellizálni poénkodássalszerintem ma szükséged van egy Snickers-renfl_loverjézus istenem, hova süllyedtek még? amikor a viccesnek gondolt negatív megjegyzések mind mellémennek, akkor szerinted szarkazmussal el lehet ütni az egészet? saját tudatlanságotokat mikor figurázod ki?baggioAzért ma kiderült, hogy kurva jó a csapat, és még minsig nem éreztem azt, hogy Chip minden játékot kijátszott volna abból a playbookból 😊HulkeinsteinChip sosem fedi fel a lapjait
azért ő nem NFL szint, ő mennyei szintStez
persze jobb saját butaságunkat egy vicces(nek gondolt) megjegyzéssel elfedni, így lehetünk a komédia királyai
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Már megint előjött belőled a horogkereszt.Márk-nak Cox az eszébe sem jut.Sixo67Mert Fletcher kokszos.iktriad
több mint 10 éve
Márk-nak Cox az eszébe sem jut.Sixo67Mert Fletcher kokszos.
több mint 10 éve
A végén még visszasírjuk Hörit.Márk-nak Cox az eszébe sem jut.Sixo67Pontosan nekem Cox (na nehogy már Sancho 😛)dande
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
ha a GB kikap a packerstől, akkor irány a főcsoport győzelem 😊MrMiksapatriotstól bocsánat 😊
több mint 10 éve
Márk-nak Cox az eszébe sem jut.Sixo67Pontosan nekem Cox (na nehogy már Sancho 😛)
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
ha a GB kikap a packerstől, akkor irány a főcsoport győzelem 😊
több mint 10 éve
nfl_lover
912
szerintem ma szükséged van egy Snickers-rejézus istenem, hova süllyedtek még? amikor a viccesnek gondolt negatív megjegyzések mind mellémennek, akkor szerinted szarkazmussal el lehet ütni az egészet? saját tudatlanságotokat mikor figurázod ki?baggioAzért ma kiderült, hogy kurva jó a csapat, és még minsig nem éreztem azt, hogy Chip minden játékot kijátszott volna abból a playbookból 😊HulkeinsteinChip sosem fedi fel a lapjait
azért ő nem NFL szint, ő mennyei szintStez
több mint 10 éve
Mike McCoy galoppozik nálunk Mark szerint 😀