NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
25
6
2:20, Arena4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
na elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?
több mint 10 éve
Én szeretem az NBA-t de már vége lehetne ennek a műsornak 😀dande22.40-kor lesz csak kirúgás, mondták az amcsik
több mint 10 éve
Charlie Firpo
4 569
Na lássuk csak, lássuk csak!Go Boys!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.halkítsd le és nézd úgy, hangulatfelelősnek itt vagyunk mi 😀
de ennek Ti is csak örülhettek 😊slowmotion
több mint 10 éve
na elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejezni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.de ennek Ti is csak örülhettek 😊
több mint 10 éve
Én szeretem az NBA-t de már vége lehetne ennek a műsornak 😀
több mint 10 éve
már ha kelleni fog.végülis Romo vs Sancho csataAz dönt h melyik csapatnak van jobb ST-je 😛Highlander
Romo, aki ánkláccs meg Sanchez, aki nem tud nyerni.
akkor most az dönti el a meccset, hogy melyik védelem csinál több picksixet?slowmotion
ha pl. az első hat-hét drive-ból sikerülne pontot szerezni, Bailey meg FG-okat rúg kickoffból, akkor lehet jó a ST-etek, sokat nem fognak tudni mutatni.
több mint 10 éve
😀😀két éve is kikapott hálaadáskor Romo, akkor ugye a rookie Bob the Turd ellen.slowmotionvégülis Romo vs Sancho csataVan még novemberben ember, aki az előbbit mondja? 😊Wyatt
akkor most az dönti el a meccset, hogy melyik védelem csinál több picksixet?slowmotion
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Ja, akkor valóbankét éve is kikapott hálaadáskor Romo, akkor ugye a rookie Bob the Turd ellen.slowmotionvégülis Romo vs Sancho csataVan még novemberben ember, aki az előbbit mondja? 😊Wyatt
több mint 10 éve
két éve is kikapott hálaadáskor Romo, akkor ugye a rookie Bob the Turd ellen.végülis Romo vs Sancho csataVan még novemberben ember, aki az előbbit mondja? 😊Wyatt
több mint 10 éve
Nem csak így legalább bemondhatom "én kérek elnézést" 😛Jó meccset, jó szurkolást és ha nem haragszotok meg érte 😛 Eagles győzelmet kívánok!!!dandeés ha megharagszunk, akkor a Cowboysnak fogsz szurkolni? 😛Shilkor
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
végülis Romo vs Sancho csataVan még novemberben ember, aki az előbbit mondja? 😊
több mint 10 éve
Én csak egyet látok.
A SZTÁROK!mustaine
több mint 10 éve
végülis Romo vs Sancho csataAz dönt h melyik csapatnak van jobb ST-je 😛
több mint 10 éve
Jó meccset, jó szurkolást és ha nem haragszotok meg érte 😛 Eagles győzelmet kívánok!!!dandeés ha megharagszunk, akkor a Cowboysnak fogsz szurkolni? 😛
több mint 10 éve
végülis Romo vs Sancho csataRomo, aki ánkláccs meg Sanchez, aki nem tud nyerni.
akkor most az dönti el a meccset, hogy melyik védelem csinál több picksixet?
több mint 10 éve
Jó meccset, jó szurkolást és ha nem haragszotok meg érte 😛 Eagles győzelmet kívánok!!!
több mint 10 éve
Igen, aki kevesebb turnovert produkál.hajrá jobb csapatKampmanNFC East rangadón van olyan?Sixo67
több mint 10 éve
Kampman
28 323
hajrá jobb csapat
több mint 10 éve
FLY SANCHO FLY!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal