NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
49
6
2:20, Arena4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Úgy látszik futni kő maHighlanderMindig azt kőne csinálni
több mint 10 éve
Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadCharissa >>> Erin
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Rosszul nézed, 2.30-kor San Francisco–SeattleAkárhogy nézem, továbbra is 2.30-at írnak ezek az amcsik, szóval sajnos nem 😕Wyattpedig ott van az
7:30 PM No. 5 TCU at Texas FOX Sports 1
7:30 PM LSU at Texas A&M ESPNbaggio
több mint 10 éve
nana, ez nem lesz jó, úgyhogy McClain fumble jön
több mint 10 éve
FUTÓJÁTÉK VÉGRE!!
több mint 10 éve
😀 Dettó. Tolom én is 1-je óta, de úgy egészbe, úgy viccesebb. 😀Tudom, pont ezért röhögtem, hogy akkora bajuszkája van, mint nekem három nap után, pedig én aztán nem vagyok egy szőrös példány 😀StezMárk bajuszkája még mindig cuki 😀Gondolom 1-je óta. Tolja gondolom a no shave novembert. 😀Vrijbloed
vajon mennyi ideje növesztheti? 😀Stez
több mint 10 éve
and ends with an Ohmmm. ez a Jared Jewellery a Kay Jewellery csődbűntény utáni jogutódja vajon?slowmotionevery kiss begins with K!Höri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Amúgy látod Wyatt, az amerikaiak abban is hazudtak, hogy 22:40-kor kezdődik ez a meccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tessék, 3-0 ide 😊
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Go Boys!
több mint 10 éve
eaglesfan1993
233
Jó szurkolást! Fly Eagles Fly!!!
több mint 10 éve
Vonn?Azt hallottam, jövőre Lindsey lesz a csapat pálya menti riportere.Sixo67Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadhát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
WIse choice!csak nem Erin nyomja a play by play-t.Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadhát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
lehet inkább benyomom Márkékat.Fucu
több mint 10 éve
hmmm. ez a Jared Jewellery a Kay Jewellery csődbűntény utáni jogutódja vajon?slowmotionevery kiss begins with K!
több mint 10 éve
Tudom, pont ezért röhögtem, hogy akkora bajuszkája van, mint nekem három nap után, pedig én aztán nem vagyok egy szőrös példány 😀Márk bajuszkája még mindig cuki 😀Gondolom 1-je óta. Tolja gondolom a no shave novembert. 😀Vrijbloed
vajon mennyi ideje növesztheti? 😀Stez
több mint 10 éve
csak nem Erin nyomja a play by play-t.Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadhát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
lehet inkább benyomom Márkékat.
több mint 10 éve
Azt hallottam, jövőre Lindsey lesz a csapat pálya menti riportere.Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadhát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Menne egész meccs alatt a trashtalk.mi a baja eaglesmcnabbel?Dexxter TailorMárk kijelentette, hogy vele nem hajlandó.Sixo67Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?mustaine
több mint 10 éve
Remek ez a sporttv zene, de bekapcsolhatnának már a helyszínre.: D
több mint 10 éve
Akárhogy nézem, továbbra is 2.30-at írnak ezek az amcsik, szóval sajnos nem 😕Wyattpedig ott van az
7:30 PM No. 5 TCU at Texas FOX Sports 1
7:30 PM LSU at Texas A&M ESPN
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Anda
76
Tudom, nagyon telhetetlen vagyok, de kérhetek egy amcsi streamet erre a meccsre? 😊 Kék eget, béke mindenkinek! 😊