NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
ha nagyon szar a sec akkor nincs passrushlegyen passrush pls pls plsHighlandernem azzal szokott baj lenni hanem, hogy a Sec nem, vagy rossz helyre rushdande
több mint 10 éve
láttam már rosszabbat xDaha értem. Szóval Sanchez a 3. legszarabb qb a ligában ha nem play action van. Értem. színvonal lvl 999999ano92Szerinted is a legrosszabb?Wyatt
több mint 10 éve
Na ja, ha mondjuk Manning futna egy ilyet, beszopná mindenki, nem? 😊kiismerhetetlengabenKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 10 éve
Ő ma nem játszik.Hagyjuk már a buttfumblet basszus. Foglalkozz inkább Bortlesszel.mustaineLásd még Buttfumble.iktriadKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 10 éve
legyen passrush pls pls plsHighlandernem azzal szokott baj lenni hanem, hogy a Sec nem, vagy rossz helyre rush
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
aha értem. Szóval Sanchez a 3. legszarabb qb a ligában ha nem play action van. Értem. színvonal lvl 999999ano92Szerinted is a legrosszabb?
több mint 10 éve
Hagyjuk már a buttfumblet basszus. Foglalkozz inkább Bortlesszel.Lásd még Buttfumble.iktriadKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
"gyilkoljuk" le Romot!!!! 😊
több mint 10 éve
valakinek van esetleg sport2-s stream?NewmanÉn itt tolom: freestreamtv.us/sportllll.php?melyik=1&embed=1
több mint 10 éve
legyen passrush pls pls pls
több mint 10 éve
Lásd még Buttfumble.Kár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 10 éve
Charlie Firpo
4 569
Rolando sérült? nagyon lomhán mozogdeyellsajnos folyamatosan
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
aha értem. Szóval Sanchez a 3. legszarabb qb a ligában ha nem play action van. Értem. színvonal lvl 999999
több mint 10 éve
Na akkor most egy jó Fletcher vs Bryant, clash of titans
több mint 10 éve
kiismerhetetlenKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Charlie Firpo
4 569
Megint bekezdtünk...
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Micsoda csel! Ezért imádjuk az NFL-t!WyattCHIP!
több mint 10 éve
Kár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez tény
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a gap awareness-en kellene javítani, hátha akkor nem futják körbe a védelmünket. mindegy.
több mint 10 éve
Egyértelmű TD nem tudom mit kell ezen agyalni 😀
több mint 10 éve
Shadynek már meg is van 48 a 120-ból de a TD-t csak elvette Sanchez, sebaj, akkor még 3 adott TD-nk tuti lesz 😛
több mint 10 éve
onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10gagyi szurkolói smsek >>> bármi ami Geico 😀 Sport1 streamet tud vki adni?toamaz ugye megvan, hogy a GamePass is fut a számítógépen, így inkább onnan nézem?én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.halkítsd le és nézd úgy, hangulatfelelősnek itt vagyunk mi 😀dande
de ennek Ti is csak örülhettek 😊slowmotion
meg az ami reklámok kicsit jobbak, igaz a végére már kurva unalmasak lesznek...slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jamie Maggio > mindenki másMolly > mindenki más 😊baggioErin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadCharissa >>> ErinJakehomer
több mint 10 éve
Philly DucksDexxter TailorGyengék még, nem volt két pontos.