NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
hmmm. ez a Jared Jewellery a Kay Jewellery csődbűntény utáni jogutódja vajon?
több mint 10 éve
Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.hát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
hallod, lehet, hogy azt jobban is ismeri...hülye amerikaiaknak egyébként egy embere sincs, aki nem hajlítgatja összevissza a himnuszukat?Király Lindamustaine
vagy Rádió gyerekkórusa vagy ilyesmislowmotion
több mint 10 éve
Márk bajuszkája még mindig cuki 😀Gondolom 1-je óta. Tolja gondolom a no shave novembert. 😀
vajon mennyi ideje növesztheti? 😀Stez
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Akárhogy nézem, továbbra is 2.30-at írnak ezek az amcsik, szóval sajnos nem 😕mondom elkezdikbaggioMondom a meccsetWyattígy van, elkezdik itt és itt:Wow, neked elkezdik 1.30-kor a meccset? Micsoda befolyás 😀Wyattmár akinek várni kellbaggiona elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
baggio
több mint 10 éve
mi a baja eaglesmcnabbel?Márk kijelentette, hogy vele nem hajlandó.Sixo67Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?mustaine
több mint 10 éve
....csak a Dallast oda-vissza!E-A-G-L-E-S! EAGLES!
több mint 10 éve
hülye amerikaiaknak egyébként egy embere sincs, aki nem hajlítgatja összevissza a himnuszukat?Király Linda
vagy Rádió gyerekkórusa vagy ilyesmislowmotion
több mint 10 éve
mondom elkezdikMondom a meccsetWyattígy van, elkezdik itt és itt:Wow, neked elkezdik 1.30-kor a meccset? Micsoda befolyás 😀Wyattmár akinek várni kellbaggiona elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Márk kijelentette, hogy vele nem hajlandó.Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?mustaine
több mint 10 éve
A 3 gyerek meg a sok egyéb teendő alaposan lefoglalja. Én is hiányolom.Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?mustaine
több mint 10 éve
hülye amerikaiaknak egyébként egy embere sincs, aki nem hajlítgatja összevissza a himnuszukat?vagy Rádió gyerekkórusa vagy ilyesmi
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Mondom a meccsetígy van, elkezdik itt és itt:Wow, neked elkezdik 1.30-kor a meccset? Micsoda befolyás 😀Wyattmár akinek várni kellbaggiona elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
baggio
több mint 10 éve
Márk bajuszkája még mindig cuki 😀Hát pödörni még nem lehet.
vajon mennyi ideje növesztheti? 😀Stez
több mint 10 éve
ittlegyé, és tudod a dolgod 😀😀nincs valami hivatalos jelentés ano állapotáról?Highlanderfrom first hand, ano is doneano92
több mint 10 éve
www.aprovilag.hu/Tv/a5Uz1ND9MXtgpx.htmlha innen nem akkor
www.aprovilag.hu/sport2_tv-online-elo-adas.html
élő adás- 5mp után skip ad és már nézhető
Liverpool Fc
több mint 10 éve
cricfree.sx/sky-sports-1-live-stream-01.phpnem a legjobb minőség, de nézhető, amíg valaki passzol jobbat 😊
több mint 10 éve
Bocsi , új albérlet nincs még tv , nem tud valaki egy streamet ahol meg tudnám nézni? életmentő lenne 😀Koadam1030Belépő hozzászólásnak remek 😉
www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sports
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?
több mint 10 éve
Én magyar típusú Hálaadást nyomok: pulyka helyett boci. Igaz, ezt inni kell. Sydney Durso kapjon sok képernyőidőt, akkor jók vagyunk.
több mint 10 éve
persze, mert még mindig nem tudta farbatúrni Aikmant, és most már kezd kiborulni a bilihát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Nem igaz h már Márkék is Sanchezről beszélnek 😀😀 😀😀 😀😀 Kajak emiatt tiszta szar lesz, annyian basztatják.
több mint 10 éve
nincs valami hivatalos jelentés ano állapotáról?Highlanderfrom first hand, ano is done
több mint 10 éve
2 blowout lesz, 1. negyed után jössz vissza.Sixo67ennyire nyerne a Texas?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal