NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Benne van, hogy ez is olyan lesz, mint az előző meccsJakehomerNem, itt lesz futás is. 😀😀
több mint 10 éve
Benne van, hogy ez is olyan lesz, mint az előző meccs
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Philly Ducks
több mint 10 éve
most kajak elejtette Shady és Sancho vette fel?HighlanderRead option
több mint 10 éve
Idei legszebb drive-unk volt sztem 😀
több mint 10 éve
blowout lesz, 1. negyed utánSixo67na csak megjósolod ennek a meccsnek is a végeredményét!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jól megették 😊
több mint 10 éve
Sancho futott TD. Megvan az alaphangulat. 😀😀 Egyezzünk ki egy döntetlenben.Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadCharissa >>> ErinJakehomer
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
ki irányít ma? RGIII? 😀
több mint 10 éve
YEAAAHHHHHHHHMICSODA KEZDÉS!!!!
FLY EAGLES!
több mint 10 éve
most kajak elejtette Shady és Sancho vette fel?
több mint 10 éve
eaglesfan1993
233
Sanchez!!! TD!!!!
több mint 10 éve
csak Shady ne lóbálja annyira a labdát mert a szívbajt hozza rám 😊MrMiksaErről már sztem senki nem szoktatja le 😀
több mint 10 éve
20 felett vén.5 évvel fiatalabb, mint Erin... Aki maga is csak 36.iktriadVonn?iktriadNem vénasszonyra fognak beújítani.Sixo67
több mint 10 éve
Molly > mindenki más 😊Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadCharissa >>> ErinJakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
csak Shady ne lóbálja annyira a labdát mert a szívbajt hozza rám 😊
több mint 10 éve
5 évvel fiatalabb, mint Erin... Aki maga is csak 36.Vonn?iktriadNem vénasszonyra fognak beújítani.Sixo67
több mint 10 éve
megfuthatta volna simán Sancho sztem
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Amúgy látod Wyatt, az amerikaiak abban is hazudtak, hogy 22:40-kor kezdődik ez a meccsbaggioIlyen ez a nép. Meg szegény pulykákat is állandóan megeszik