NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
jólvan ez akkora DPI volt mint az állat
több mint 10 éve
Áhjjjj, ezt le lehetett volna húzni Fletcher
több mint 10 éve
Na végre
több mint 10 éve
mit védekeznek eddig a szar cb-k XD
több mint 10 éve
Annyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ha ezt tudom, TV-t is viszek hozzád. 😊StezAnnyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 10 éve
nem biztos, hogy ellenünk nem adtak meg még ilyet. ha mást nem, akkor visszanézeti Garrett, és öt centivel előrébb teszik le a labdát.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Ó pedig már akartam linkelni ezt:Annyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
firstrows.biz/football/philadelphia-eagles-at-dallas-cowboys-frsg7973
több mint 10 éve
Ha ezt tudom, TV-t is viszek hozzád. 😊Annyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 10 éve
strokot is kapna ez a majommegadta a bíró??? ugyan miért?baggioHazai pálya, vagy Jerry bácsi ígért neki 3 csajt a meccs után.iktriad
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
várom a fumble-t egy jó ütés után
több mint 10 éve
Anda
76
Annyira köszönöm...........láv meg ilyenekMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 10 éve
lejt a pálya
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Még mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztríííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andaugyanott, ahol az előző
www.ustvnow.com/
www.firstrows.eu/football
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
megadta a bíró??? ugyan miért?baggioHazai pálya, vagy Jerry bácsi ígért neki 3 csajt a meccs után.
több mint 10 éve
buzi csaló zebrák
több mint 10 éve
Még mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sports
több mint 10 éve
Williamsnek sikerul egy passzt levedekeznie már arcoskodik 😀😀 dezzel lehet nem eroltetnem, o tudja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!