Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Az Eaglesnek tök jó cserefutója meg McCoy személyében. Már csak a sztár RB-től, Sproles-tól kell még egy kicsit több.
több mint 10 éve
De gyönyörű esdig az offense anyám 😊
több mint 10 éve
Még valami, ha lehet ne kezdjünk el megint ilyen hülyeségeken hangulatot mérgezni mindkét oldalra lesznek hülyeségek, köszönöm a figyelmet 😉 😛
több mint 10 éve
Azt hiszem elhagyom az eredménykövetőt ennyi elég is volt a kultúrából Béke veletekBlevinemtudom mit vártál egy cowboys eagles ős rivális csapatok eredménykövetőzéséből. Majd minden eagles fan tolja hogy "jajj dpi fujják vissza jajj"
több mint 10 éve
Nálam csak Falcons szurkolólányok jöhetnek szóba, de nice try, majd legközelebb meheheEgy még nálam is elfér, hozd csakWyattHa ezt tudom, TV-t is viszek hozzád. 😊StezAnnyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 10 éve
ugyan, ő még most is kiégettDez Bryant kiégett.Sixo67Az jó jel neki, mert pl. Brady főnixként támadt fel a poraiból.iktriad
több mint 10 éve
DPI volt, de előtte Beasley meg nem csinált 1st downt, mégis megadták. Instant karma
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
hagyjatok már a dpi vel, megse volt a 1st down, alapból nem juttok el eddig ha nincs hátszél 😀 PROTEKCIÓ LVL 834823482384ano92Nem értem miért vagy akkor még itt?😀 te neked a coach staffba a helyed 😮
több mint 10 éve
vagy gondolod nekimentek incheknek saját térfélen???? lol?Blevijólvan ez akkora DPI volt mint az állatkrisz0621Már rég puntoltatok volna ha jó helyre teszik le a labdát 😊Hulkeinstein
több mint 10 éve
Dez Bryant kiégett.Sixo67Az jó jel neki, mert pl. Brady főnixként támadt fel a poraiból.
több mint 10 éve
Azt hiszem elhagyom az eredménykövetőt ennyi elég is volt a kultúrából Béke veletek
több mint 10 éve
legyenek konzisztensek a bírók, és akkor nem lesz probléma ebből. bár mi még ennyire nem jutottunk közel elkapóhoz ma...
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Egy még nálam is elfér, hozd csakHa ezt tudom, TV-t is viszek hozzád. 😊StezAnnyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 10 éve
??? lol?jólvan ez akkora DPI volt mint az állatkrisz0621Már rég puntoltatok volna ha jó helyre teszik le a labdát 😊Hulkeinstein
több mint 10 éve
Csak el ne bízzák magukat CW-ék, amúgy ez tényleg DPI
több mint 10 éve
hagyjatok már a dpi vel, megse volt a 1st down, alapból nem juttok el eddig ha nincs hátszél 😀 PROTEKCIÓ LVL 834823482384
több mint 10 éve
Bryant = Dühroham
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Kösz hazai pályát full DPI köszönjük.Bleviaz előbb megkaptátok a méregetéssel
több mint 10 éve
jólvan ez akkora DPI volt mint az állatkrisz0621Már rég puntoltatok volna ha jó helyre teszik le a labdát 😊
több mint 10 éve
Kösz hazai pályát full DPI köszönjük.
több mint 10 éve
ez mondjuk sima dpi