Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
RB még volt a Jetsben WR nem nagyonEnnyi, Chip akkora NFL-mágus, hogy még Száncsóból is irányítót csináltWyattAzért egy Sproles-Shady backfield, meg kicsit ST/PS szint feletti elkapók sem ártottak meg neki.toam
több mint 10 éve
Trestman seemed kind of hurt by the Lions catching passes: "We didn't see the drops that we had seen on film."Ez ugye nem komoly? Úgy készült a meccsre, hogy majd úgyis dropol az ellenfél? XDDDDDDDDDD
Köcsög LionsWyatt
több mint 10 éve
Ennek a KOnak geci sok értelme volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Gizi otthon becsavarta, azóta csak ott ég.ugyan, ő még most is kiégettDexxter TailorDez Bryant kiégett.Sixo67Az jó jel neki, mert pl. Brady főnixként támadt fel a poraiból.iktriad
több mint 10 éve
na ez a visszahordás nem tetszett
több mint 10 éve
Még kétszer ennyit sikerül felrakni a táblára és talán! nyerünk 😀
több mint 10 éve
Ennyi, Chip akkora NFL-mágus, hogy még Száncsóból is irányítót csináltWyattAzért egy Sproles-Shady backfield, meg kicsit ST/PS szint feletti elkapók sem ártottak meg neki.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Trestman seemed kind of hurt by the Lions catching passes: "We didn't see the drops that we had seen on film."Köcsög Lions
több mint 10 éve
Asszem Matthews Eagle rookie rekordot döntött az elkapott touchdownokban
több mint 10 éve
Ha Quitton Patton-ért ide adod , akkor megjegyzem 😊Jordan Matthews az Eagles Hurnst-je.Sixo67Hurnsnek hívják basszus, jegyezd már meg. A liga legjobb WR-e!mustaine
több mint 10 éve
te vagy az hogy nézhess rendes | NFL!!! | focit isvagy SobriéMindenki álljon meg egy pillanatra:Iktriad fake acc-ja szerintem.Sixo67
a Patriots topicban megjelent az első Garoppolo nevű user xDbaggio
Eagles alázás, de ilyenkor ez kit érdekel? xDbaggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Jordan Matthews az Eagles Hurnst-je.Sixo67HURNS!!!!
több mint 10 éve
Nem, az egy parody acc.Az nem az Iktriad?WyattMindenki álljon meg egy pillanatra:Iktriad fake acc-ja szerintem.Sixo67
több mint 10 éve
#throwbackthursday Cowboys Defense 2013.
több mint 10 éve
Jordan Matthews az Eagles Hurnst-je.Sixo67Hurnsnek hívják basszus, jegyezd már meg. A liga legjobb WR-e!
több mint 10 éve
Nem akarom eljinxelni, de jó meccs van kialakulóban. Nem, ő az én egyik alteregóm.Mindenki álljon meg egy pillanatra:Sobri, Te vagy az?mustaine
több mint 10 éve
hosszú meccs lesz ez...
több mint 10 éve
Ennyi, Chip akkora NFL-mágus, hogy még Száncsóból is irányítót csináltWyattsz@r beismerni mi?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Az nem az Iktriad?Mindenki álljon meg egy pillanatra:Iktriad fake acc-ja szerintem.Sixo67
több mint 10 éve
Ja nekem elég a tv, a többit intézheted a szurkolólányokkal, vagy anóvalWyattAno az ő nagy vágya, csak nem adja könnyen magát.