NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
De ezt én tudtam hogy ez lesz banyek naná hogy megcsinálják
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Persze hogy sima
több mint 5 éve
Nem.... a szünetet azzal, hogy beírjam ide. Komolyan nehezen tudom feldolgozni a látványt. 😀Na a szünetben megemlítem, hogy most szúrtam ki , hogy az ewoknak van orrkarikája. 😀most komolyan azzal töltötted a szünetet, hogy az orr lyukát keresd?
Greengo
Sixo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Na a szünetben megemlítem, hogy most szúrtam ki , hogy az ewoknak van orrkarikája. 😀most komolyan azzal töltötted a szünetet, hogy az orr lyukát keresd?
Greengo
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
nemá bazmeg. ezmiez
több mint 5 éve
Na a szünetben megemlítem, hogy most szúrtam ki , hogy az ewoknak van orrkarikája. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
No pass no party
több mint 5 éve
Nini van élet a dallasi O-fal mögött az ellenfél védőinek.
több mint 5 éve
Na végre
több mint 5 éve
De neki nem gyün ki a kezíből
több mint 5 éve
A SándooorKivel van?Ki az a mazochista fasz aki szívesen hallgatja Makát amikor meccset közvetít?Szerintem semmi gond nincs a magyar Gus Johnsonnal, a mai szakkommentátor társával már több a problémám.
MrMiksa
iktriad
Levi
több mint 5 éve
Levi
597
Kivel van?Ki az a mazochista fasz aki szívesen hallgatja Makát amikor meccset közvetít?Szerintem semmi gond nincs a magyar Gus Johnsonnal, a mai szakkommentátor társával már több a problémám.
MrMiksa
iktriad
több mint 5 éve
Hát most a DL hibázott odaérhettek volna....
több mint 5 éve
Ki az a mazochista fasz aki szívesen hallgatja Makát amikor meccset közvetít?Szerintem semmi gond nincs a magyar Gus Johnsonnal, a mai szakkommentátor társával már több a problémám.
MrMiksa
több mint 5 éve
Ez bezzeg nem tudott fumbli lenni 😊
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Én nem tudok, így őket hallgatom de a fejhangon üvöltéstől (akár egy kickoffnál is) totál kivagyokKi az a mazochista fasz aki szívesen hallgatja Makát amikor meccset közvetít?Aki nem tud angolul?
MrMiksa
steelwolf
több mint 5 éve
Ki az a mazochista fasz aki szívesen hallgatja Makát amikor meccset közvetít?Akinek jobb a tv-je, mint a monitorja ? 😀
MrMiksa
több mint 5 éve
Dallas javított Dallasban. 😊Ez aztán a likeot érő hsz-s 😉
Greengo
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ha a 2 Dakota State játékos összefog, lám csodásak az eredmények.Vagy nem... 😀
iktriad
több mint 5 éve
Ha a 2 Dakota State játékos összefog, lám csodásak az eredmények.nem ex-jags valamelyik?
iktriad
több mint 5 éve
Ki az a mazochista fasz aki szívesen hallgatja Makát amikor meccset közvetít?Aki nem tud angolul?
MrMiksa
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ki az a mazochista fasz aki szívesen hallgatja Makát amikor meccset közvetít?