Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Brady eddig eléggé kiégett.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Brady 21.1-es rating... az egyik öreg a másik szar se Osweiler se Garoppolo 😕
több mint 8 éve
Valar Morghulis!helyre kis szektád lett így az évek alatt 😀@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Edelman TD-t jósolok most.#ikriadpower
Minitron
Heisman Trophy
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
moncsy91
197
Ticketgate
több mint 8 éve
Kampman
28 325
helyre kis szektád lett így az évek alatt 😀@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Minitron
Heisman Trophy
iktriad
több mint 8 éve
Viccelsz? Sőt, még mindig minden ugyanott van az emberekben....😀Vki megkérdezhetné sms-ben az anat pótszigorlat kérdéseit is, hátha...😀 Engem már ugyan nem érint, de sokaknak hasznos lenne....Ó gecc, olyanok még mindig vannak?
nexion218
füligjimmy
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
twitter.com/CVCrawfordBP/status/691370196766846976
több mint 8 éve
Vki megkérdezhetné sms-ben az anat pótszigorlat kérdéseit is, hátha...😀 Engem már ugyan nem érint, de sokaknak hasznos lenne....Ó gecc, olyanok még mindig vannak?
nexion218
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Kezd megint hasonlítani önmagára a Denver O. False start, sack, DT labdaejtés. Így nehéz lesz, akármennyire is jól dolgozik a defense...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Vki megkérdezhetné sms-ben az anat pótszigorlat kérdéseit is, hátha...😀 Engem már ugyan nem érint, de sokaknak hasznos lenne....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
itt van Brédimezbe a bébi, #legfiatalabbszurkolóMinek? 😊 Írjanak az újdonsült "kamu" apák, meg a tanulósok.Akkor írhattok majd SMS-t 😉Durva, ami van.... sokan az ellenkezőjére gondoltakén úgy csináltam, hogy a Denver győzelmét akartam, de a Play Off Challenge-ben teleraktam a csapatot NE játékosokkal. Így valamilyen szinten lesz örömöm, bármi lesz. Csak a 2. meccsen nyerjen a Cards is, és jöjjön össze a Denver-Arizona döntő, így bátyámmal élvezni fogjuk azt a meccset (Ő Denver szurkoló).
Chargers LT
shagi0206
moncsy91
shagi0206
több mint 8 éve
@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Minitron
Heisman Trophy
több mint 8 éve
őőő RespectVVLaciNem létezik, hogy nem troll a csávó...@kosdidavid 1 min1 minute agoinkább hívjátok meg ide 😀
Szarok az elkapók, ez se Bradyn múlott #nflhu #gopecc #undefeatedseason
lassan bekövetem a srácot LOOOL 😊
gamerkr
Kampman
Hanni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
shagi0206
10 939
Minek? 😊 Írjanak az újdonsült "kamu" apák, meg a tanulósok.Akkor írhattok majd SMS-t 😉Durva, ami van.... sokan az ellenkezőjére gondoltakén úgy csináltam, hogy a Denver győzelmét akartam, de a Play Off Challenge-ben teleraktam a csapatot NE játékosokkal. Így valamilyen szinten lesz örömöm, bármi lesz. Csak a 2. meccsen nyerjen a Cards is, és jöjjön össze a Denver-Arizona döntő, így bátyámmal élvezni fogjuk azt a meccset (Ő Denver szurkoló).
Chargers LT
shagi0206
moncsy91
több mint 8 éve
Thomasszal mi van? Mostanában eléggé indiszponáltan játszik.Ez inkább szép védekezés volt, de valóban leveszik eddig a pályáról...
xrace77
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Jön a törnóver.
több mint 8 éve
Nem létezik, hogy nem troll a csávó...@kosdidavid 1 min1 minute agoinkább hívjátok meg ide 😀
Szarok az elkapók, ez se Bradyn múlott #nflhu #gopecc #undefeatedseason
lassan bekövetem a srácot LOOOL 😊
gamerkr
Kampman
több mint 8 éve
@kosdidavid lincselés leszEdelman TD-t jósolok most.#ikriadpower
Minitron
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Még csak most kezdtem az egészet, majd eljutok oda is. A Youtubeos Force videói alapján ahhoz még nekem sokat kell fejlődnöm.taver brawlt javaslom 😀Itt voltam én már az elején is, csak közben elkezdtem (a legelejéről) Heartstoneozni. 😊 Majd még visszanézek.Brady főnix üzemmódban tolja ma? Az 1. félidőben kiég, majd poraiból támad fel a 2. félidőben?Na látom megjöttél te is 😀
iktriad
Wester
iktriad
Negritis
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Thomasszal mi van? Mostanában eléggé indiszponáltan játszik.
több mint 8 éve
Fuck, ezért nagy kár
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Teddy Győrből írt már sms-t, hogy miért nem Osweiler játszik?Nem, ő még vár Gáborra Kispestről.
füligjimmy