Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Horszkolár volt de nem baj.
több mint 8 éve
Nem. MuhahahahahahaSzekta? Birodalom!csak nekem játszódott le a fejemben ezután az imperial march?
iktriad
Wester
több mint 8 éve
sickmyduck
83
patricia megmutatta hogy ha viszket akkor vakard meg
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Nem bíznak már Bradyben 😛Ki bízna benne, ha egyszer kiégett 😀
Jakehomer
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Az a mi Benünk, tudod jól.A Pats oldalán nincs egy gézlap meg egy kis fásli?Nem, ő egy hős, vérzik a csapatért.
StormST
bcsarli
több mint 8 éve
csak nekem játszódott le a fejemben ezután az imperial march?Szekta? Birodalom!helyre kis szektád lett így az évek alatt 😀@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Edelman TD-t jósolok most.#ikriadpower
Minitron
Heisman Trophy
iktriad
Kampman
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Cypress
3 228
A Pats oldalán nincs egy gézlap meg egy kis fásli?Nincs, az erre szánt pénz elment hekkerekre. 😀
StormST
több mint 8 éve
A Pats oldalán nincs egy gézlap meg egy kis fásli?Akkor kinevetnék Tommy Boy-t, hogy punci...😉
StormST
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
A Pats oldalán nincs egy gézlap meg egy kis fásli?Nem, ő egy hős, vérzik a csapatért.
StormST
több mint 8 éve
30 év múlva úgy emlékszünk erre vissza, hogy megakadályozhattuk volna, de először nevettünk, aztán nem vettünk róla tudomás, utána már késő volt.Szekta? Birodalom!helyre kis szektád lett így az évek alatt 😀@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Minitron
Heisman Trophy
iktriad
Kampman
iktriad
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Király az avatarod(Angrybird 😊 ).Mondjuk nekem is.Brady 21.1-es rating... az egyik öreg a másik szar se Osweiler se Garoppolo 😕Wilsonnak tavaly ilyenkor 0 volt
Drip
Kampman
BalintBaba
több mint 8 éve
A Pats oldalán nincs egy gézlap meg egy kis fásli?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
a kisszoba sarka pedig a királyságSzekta? Birodalom!helyre kis szektád lett így az évek alatt 😀@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Minitron
Heisman Trophy
iktriad
Kampman
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 879
Akkor még szép volt az életBrady 21.1-es rating... az egyik öreg a másik szar se Osweiler se Garoppolo 😕Wilsonnak tavaly ilyenkor 0 volt
Drip
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Bostick a kurva a*yád!Brady 21.1-es rating... az egyik öreg a másik szar se Osweiler se Garoppolo 😕Wilsonnak tavaly ilyenkor 0 volt
Drip
Kampman
több mint 8 éve
Brady eddig eléggé kiégett.Meg be és le.
BalintBaba
több mint 8 éve
Mondjuk nekem is.Brady 21.1-es rating... az egyik öreg a másik szar se Osweiler se Garoppolo 😕Wilsonnak tavaly ilyenkor 0 volt
Drip
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
idén az Oakland szarabbul nézett ki egy félidő utánBrady 21.1-es rating... az egyik öreg a másik szar se Osweiler se Garoppolo 😕Wilsonnak tavaly ilyenkor 0 volt
Drip
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Nézd meg @jaybusbee tweetjét: twitter.com/jaybusbee/status/691373176731885568?s=09
#KeepPounding
több mint 8 éve
Brady eddig eléggé kiégett.beéghetne már
BalintBaba
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Szekta? Birodalom!helyre kis szektád lett így az évek alatt 😀@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Minitron
Heisman Trophy
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 325
Brady 21.1-es rating... az egyik öreg a másik szar se Osweiler se Garoppolo 😕Wilsonnak tavaly ilyenkor 0 volt
Drip