NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 8 éve
20 pontot átlagolt 44% felett a legrosszabb évében, egy J.R Smith kaliberű nímand szopna, ha 1 ilyen szezonja lenne. Mannig is befejezi ezt a meccset 300+ yard fölött, meg lehet 3 TD, és nem érzed azt, hogy mostmár vonuljon vissza?Metta World Peace pontosabban 😀ron artest még tolja 😀Ááá, akkor lenne egy játékos az NBA-ben, aki tudna védekezni és az bizony szabályellenes... 😛Látta valaki Jordant játszani a 2. visszavonulásaután a wizards-os éveiben? Nem voltak rosszak a számai, két tucat nála szarabb játszott a ligában, de mindig azt gondoltam, hogy öcsém, vonulj vissza.részemről ma is nyomhatná
füligjimmy
esetleg néhány mai bohóc helyett
gaben
StormST
Negritis
Gorcsev
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Jó az, hasonlít erre, ez is ilyen bólogatós. 😀Half-time show :bólogatok-bólogatok, de 20 perc után azért csak hiányérzetem van, mintha a szövegnek azért lenne folytatása ... de lehet velem van a baj
www.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&index=25&list=WL
Heisman Trophy
Drip
www.youtube.com/watch?v=FIL4FTE1xCg
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Ja, ha már Brady vérzik, egy klasszikus amíg reklám van:www.youtube.com/watch?v=qc98u-eGzlc
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 879
Egyik kedvencem a mestertől:www.youtube.com/watch?v=Rf0fmqWS-kI
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
nem mer zsóti a békanem zsótika? 😀vv zsófika!!!!!!!! ezt nem tudniEzt elrakom. 😀Annyira sötét hogy simán melléütnél.De ütném ezt a 30kg-os ropi csajt...Half-time show :www.youtube.com/watch?v=ayYIH1d9QTc
Heisman Trophy
Negritis
Vrij6
vontod
Egyébként ki ez a liba? Arcról ismerős...
peterk2005
Negritis
Mazzu
www.youtube.com/watch?v=FsY7A9Pe9wU
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Valami bb vagy vv szereplő.Ezt elrakom. 😀Annyira sötét hogy simán melléütnél.De ütném ezt a 30kg-os ropi csajt...Half-time show :www.youtube.com/watch?v=ayYIH1d9QTc
Heisman Trophy
Negritis
Vrij6
vontod
peterk2005
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
nem zsótika? 😀vv zsófika!!!!!!!! ezt nem tudniEzt elrakom. 😀Annyira sötét hogy simán melléütnél.De ütném ezt a 30kg-os ropi csajt...Half-time show :www.youtube.com/watch?v=ayYIH1d9QTc
Heisman Trophy
Negritis
Vrij6
vontod
peterk2005
Negritis
több mint 8 éve
a jó részek 55:38-nál kezdődnek!Half-time show :bólogatok-bólogatok, de 20 perc után azért csak hiányérzetem van, mintha a szövegnek azért lenne folytatása ... de lehet velem van a baj
Heisman Trophy
Drip
több mint 8 éve
vv zsófika!!!!!!!! ezt nem tudniEzt elrakom. 😀Annyira sötét hogy simán melléütnél.De ütném ezt a 30kg-os ropi csajt...Half-time show :www.youtube.com/watch?v=ayYIH1d9QTc
Heisman Trophy
Negritis
Vrij6
vontod
peterk2005
több mint 8 éve
Ezt elrakom. 😀Annyira sötét hogy simán melléütnél.De ütném ezt a 30kg-os ropi csajt...Half-time show :www.youtube.com/watch?v=ayYIH1d9QTc
Heisman Trophy
Negritis
Vrij6
vontod
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Half-time show :bólogatok-bólogatok, de 20 perc után azért csak hiányérzetem van, mintha a szövegnek azért lenne folytatása ... de lehet velem van a baj
Heisman Trophy
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=07vgikMx8V4www.youtube.com/watch?v=sujSTntcfG0www.youtube.com/watch?v=aX4oCAowqjw#nohomoA Denver győzelme eddig egy percig sem volt veszélyben.Engem meg lehet vesztegetni, de ahhoz egy visszautasíthatatlan ajánlat kéne. 😊
Próbálgatom a jinx erőt.
Minitron
iktriad
petey
Negritis
iktriad
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=sujSTntcfG0www.youtube.com/watch?v=aX4oCAowqjw#nohomoA Denver győzelme eddig egy percig sem volt veszélyben.Engem meg lehet vesztegetni, de ahhoz egy visszautasíthatatlan ajánlat kéne. 😊
Próbálgatom a jinx erőt.
Minitron
iktriad
petey
Negritis
több mint 8 éve
Gorcsev
500
Metta World Peace pontosabban 😀ron artest még tolja 😀Ááá, akkor lenne egy játékos az NBA-ben, aki tudna védekezni és az bizony szabályellenes... 😛Látta valaki Jordant játszani a 2. visszavonulásaután a wizards-os éveiben? Nem voltak rosszak a számai, két tucat nála szarabb játszott a ligában, de mindig azt gondoltam, hogy öcsém, vonulj vissza.részemről ma is nyomhatná
füligjimmy
gaben
StormST
Negritis
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
Én imádom Angrybirdöt. Főleg ha mérges. 😊Kurva jó arc pali, senki ne bántsa.😕Na, alekosz lesz félidőben?Nem az avatarod elküldi a Phily vezetését a picsába feat Snoop Dogg.
BalintBaba
iktriad
BalintBaba
több mint 8 éve
ismétron artest még tolja 😀Ááá, akkor lenne egy játékos az NBA-ben, aki tudna védekezni és az bizony szabályellenes... 😛Látta valaki Jordant játszani a 2. visszavonulásaután a wizards-os éveiben? Nem voltak rosszak a számai, két tucat nála szarabb játszott a ligában, de mindig azt gondoltam, hogy öcsém, vonulj vissza.részemről ma is nyomhatná
füligjimmy
gaben
StormST
Negritis
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Kurva jó arc pali, senki ne bántsa.😕Na, alekosz lesz félidőben?Nem az avatarod elküldi a Phily vezetését a picsába feat Snoop Dogg.
BalintBaba
iktriad
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Annyira sötét hogy simán melléütnél.De ütném ezt a 30kg-os ropi csajt...Half-time show :www.youtube.com/watch?v=ayYIH1d9QTc
Heisman Trophy
Negritis
Vrij6
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=aX4oCAowqjw#nohomoA Denver győzelme eddig egy percig sem volt veszélyben.Engem meg lehet vesztegetni, de ahhoz egy visszautasíthatatlan ajánlat kéne. 😊
Próbálgatom a jinx erőt.
Minitron
iktriad
petey
több mint 8 éve
Úgy látom ha már odakint nem megy a tablet itt csináltok videótékát 😊
több mint 8 éve
ron artest még tolja 😀Ááá, akkor lenne egy játékos az NBA-ben, aki tudna védekezni és az bizony szabályellenes... 😛Látta valaki Jordant játszani a 2. visszavonulásaután a wizards-os éveiben? Nem voltak rosszak a számai, két tucat nála szarabb játszott a ligában, de mindig azt gondoltam, hogy öcsém, vonulj vissza.részemről ma is nyomhatná
füligjimmy
gaben
StormST
több mint 8 éve
Na, alekosz lesz félidőben?Nem az avatarod elküldi a Phily vezetését a picsába feat Snoop Dogg.
BalintBaba
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=MNyG-xu-7SQÁhhh végre egy igazi műkedvelő!
Minitron