Denver Broncos - Oakland Raiders
több mint 8 éve
Surda
3 297
Partyban vagyunk 😊
több mint 8 éve
Marshall lemaradt rendesen...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Ricsi pályára képzelte a LS Brewer-t a D-be, ennyire azért nem állunk gyengén még 😀
több mint 8 éve
B+
több mint 8 éve
224 yard <-> -12 yard12-0
Az első sor alapján a másodiknak azért jobbnak illene lennie, remélem nem lesz ebből baj...
több mint 8 éve
Tomifinn
947
Szerintem a védelmünk látványosan játszik,szóval van látnivaló itt is.Hja,akik ilyen 56-45-ös pontnagyságú meccsekre álltak be,azok valóban csalódottak lehetnek,ellenben ezt a pontszegénységet nagyjából már a meccs elején tudni lehetett.Látnivaló az van, de egyrészt ez ellen az Oakland O ellen azért ez a 0 pont önmagában még nem egy extra teljesítmény, a saját offensünk pedig kifejezetten kínosan áll, ha a megtett yardokat meg a first downokat nézzük. Ahhoz képest, hogy 28-0 is lehetne a "játék képe alapján", a 12-0 elég csekély.
Foresz
több mint 8 éve
Szerintem a védelmünk látványosan játszik,szóval van látnivaló itt is.Hja,akik ilyen 56-45-ös pontnagyságú meccsekre álltak be,azok valóban csalódottak lehetnek,ellenben ezt a pontszegénységet nagyjából már a meccs elején tudni lehetett.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 896
Kár, hogy nincs már Kelly 😔legyen már vége, minden szempontból értelmetlen ez a meccs...TomifinnBrokit még azért kiüthetjük 😉
gaben
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Tomifinn
947
Én a denver helyében rámennék negyedikre.Egyébként igen, ezen a meccsen nem egy FG fog dönteni, gyakorolni meg csak kellene.
Bruce
több mint 8 éve
na valaki meg még a Baltimore-Seattle meccsért sír xDNagy szurkolója lehet valamelyik csapatnak, ha nem tudta, hogy már lement az a meccs 😛
baggio
több mint 8 éve
McManus bízott benne, hogy a Raiders csak térdelni akar... 😛
több mint 8 éve
Látványosan DT-re játszottunk,könnyen olvasható volt sajna.
több mint 8 éve
na valaki meg még a Baltimore-Seattle meccsért sír xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ezért nagy kár, a második passz se volt rossz igazán...
több mint 8 éve
Én a denver helyében rámennék negyedikre.
több mint 8 éve
Aha Kubiakéknak is sok esze van!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Fuck, pedig ez a passz most jó volt...
több mint 8 éve
Én lehoznám a kezdőket!Mindkét csapatból. 😛
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Ajjaj....
több mint 8 éve
Tomifinn
947
DT, baazzzeg...
több mint 8 éve
A másik meccs nem tudom milyen lehet, de 1 scoring drive lassan 2 negyed alatt nem tűnik túl pörgősnek szintén... 😛sok opció nem volt, valljuk be 😊legyen már vége, minden szempontból értelmetlen ez a meccs...Elég szarul választott be a Sport tv...
Tomifinn
Bruce
baggio
több mint 8 éve
Hillman és a szívroham párban járnak...