NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Denver Broncos - San Diego Chargers
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Le kéne zárni a meccset!
több mint 8 éve
Ki szidta az idahói csodagyereket?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ez de kellett 😊
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Keo!!! 😀
több mint 8 éve
PM aranyosan tipegett... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Egy FG kell és nyertem egy nagyobb összeget...
több mint 8 éve
Most te rugózol, szerintem nem kapott drive-ot, csak 1 passzot, ahogy azt már le is írtam...És mi van akkor, ha eleve a félidő volt megbeszélve, csak az O kordinátorral megbeszélve még megcsináltak egy drive-ot Oswi-nak, ami sajnos úgy végződött ahogy...Igen, az időzítés, az fog maradni nálam akkor is, ha nyerünk, ha nem...Én azt vettem ki a szavaidból, hogy neked a fő problémád az időzítés volt.Rugózok? Te kérdeztél, válaszoltam, veszíts el...Ne rugózzunk az időzítésen szerintem, nem lényeges szerintem.Hogy én mit csinálok? Amit írtam, vagy behozom PM-et a félidőben, vagy nem egy RB fumble után hozom be, sokkal tisztább lett volna, mind a mára, mind a jövőre nézve...De akkor mégis mit csinálsz, ha te vagy az edző? A csináljátok úgy ahogy eddig, csak pechünk volt a TO-k esetében baromira nem működött. Ha sikerült volna kikapni, tök, mindegy, hogy Oswi mit játszott volna, Kubiak-ot meglincselik a szurkolók, hogy egy future HoF-ot hagyott a padon.Akkor írd azt, ne keverd 😛Igen ismerem, és úgy értettem, hogy kb minden mindegy alapon jött be PM, mert lófaszt sem haladtunk.Igazad is lehet Storm, de szerintem ez nem lelkiismereti kérdés most, és ezt Oszi is érzi, ahogy néztem a fejét.Ez garbage time? Te ismered a jelentését és a jelenlegi helyzetet?
Meg ne moralizáljunk már, nyerjük meg ezt a szar meccset, aztán lesz egy hetünk lelkizni.
Nyugodt lehetsz, hogy meg volt ez beszélve velük, nem hiába volt PM beöltözve. Garbage time-ban úgyis bejött volna. Ez kb az.
Lecsó
StormST
Lecsó
Haladtunk, az eladott labdákkal volt a baj, azok meg egy kivétellel nem Oswi-é voltak, szóval karcos nálam...
StormST
flzoli
StormST
Ha Oswi azért megy el jövőre mondjuk a Texansba megmérközni a No1 QB pozicióért mert 5 percel korábban hozták le mint a megbeszélt, akkor nyugodtan indulhat...
flzoli
StormST
Alapvetően azt gondolom, hogy sokkal jobb PM-el bukni nagyot, ha már feltétlen bukni kell, mint Oswi-val kicsit, mert a második esetben mindig ott marad a mi lett volna ha a tudat alatt....
flzoli
StormST
No de túl van ez tárgyalva szerintem
flzoli
több mint 8 éve
Robynak ma nagyon jó meccse van. Van is mit javítani a múlt heti után 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Roby ma nagyon jól játszik.
több mint 8 éve
Roby! Mi play volt 😊
több mint 8 éve
És mi van akkor, ha eleve a félidő volt megbeszélve, csak az O kordinátorral megbeszélve még megcsináltak egy drive-ot Oswi-nak, ami sajnos úgy végződött ahogy...Igen, az időzítés, az fog maradni nálam akkor is, ha nyerünk, ha nem...Én azt vettem ki a szavaidból, hogy neked a fő problémád az időzítés volt.Rugózok? Te kérdeztél, válaszoltam, veszíts el...Ne rugózzunk az időzítésen szerintem, nem lényeges szerintem.Hogy én mit csinálok? Amit írtam, vagy behozom PM-et a félidőben, vagy nem egy RB fumble után hozom be, sokkal tisztább lett volna, mind a mára, mind a jövőre nézve...De akkor mégis mit csinálsz, ha te vagy az edző? A csináljátok úgy ahogy eddig, csak pechünk volt a TO-k esetében baromira nem működött. Ha sikerült volna kikapni, tök, mindegy, hogy Oswi mit játszott volna, Kubiak-ot meglincselik a szurkolók, hogy egy future HoF-ot hagyott a padon.Akkor írd azt, ne keverd 😛Igen ismerem, és úgy értettem, hogy kb minden mindegy alapon jött be PM, mert lófaszt sem haladtunk.Igazad is lehet Storm, de szerintem ez nem lelkiismereti kérdés most, és ezt Oszi is érzi, ahogy néztem a fejét.Ez garbage time? Te ismered a jelentését és a jelenlegi helyzetet?
Meg ne moralizáljunk már, nyerjük meg ezt a szar meccset, aztán lesz egy hetünk lelkizni.
Nyugodt lehetsz, hogy meg volt ez beszélve velük, nem hiába volt PM beöltözve. Garbage time-ban úgyis bejött volna. Ez kb az.
Lecsó
StormST
Lecsó
Haladtunk, az eladott labdákkal volt a baj, azok meg egy kivétellel nem Oswi-é voltak, szóval karcos nálam...
StormST
flzoli
StormST
Ha Oswi azért megy el jövőre mondjuk a Texansba megmérközni a No1 QB pozicióért mert 5 percel korábban hozták le mint a megbeszélt, akkor nyugodtan indulhat...
flzoli
StormST
Alapvetően azt gondolom, hogy sokkal jobb PM-el bukni nagyot, ha már feltétlen bukni kell, mint Oswi-val kicsit, mert a második esetben mindig ott marad a mi lett volna ha a tudat alatt....
flzoli
StormST
No de túl van ez tárgyalva szerintem
több mint 8 éve
Igen, az időzítés, az fog maradni nálam akkor is, ha nyerünk, ha nem...Én azt vettem ki a szavaidból, hogy neked a fő problémád az időzítés volt.Rugózok? Te kérdeztél, válaszoltam, veszíts el...Ne rugózzunk az időzítésen szerintem, nem lényeges szerintem.Hogy én mit csinálok? Amit írtam, vagy behozom PM-et a félidőben, vagy nem egy RB fumble után hozom be, sokkal tisztább lett volna, mind a mára, mind a jövőre nézve...De akkor mégis mit csinálsz, ha te vagy az edző? A csináljátok úgy ahogy eddig, csak pechünk volt a TO-k esetében baromira nem működött. Ha sikerült volna kikapni, tök, mindegy, hogy Oswi mit játszott volna, Kubiak-ot meglincselik a szurkolók, hogy egy future HoF-ot hagyott a padon.Akkor írd azt, ne keverd 😛Igen ismerem, és úgy értettem, hogy kb minden mindegy alapon jött be PM, mert lófaszt sem haladtunk.Igazad is lehet Storm, de szerintem ez nem lelkiismereti kérdés most, és ezt Oszi is érzi, ahogy néztem a fejét.Ez garbage time? Te ismered a jelentését és a jelenlegi helyzetet?
Lecsó
StormST
Lecsó
StormST
flzoli
StormST
flzoli
StormST
flzoli
több mint 8 éve
Hát ez jó szar play volt így 3&2-re, a bal oldali védőre nem hagytunk senkit
több mint 8 éve
Én azt vettem ki a szavaidból, hogy neked a fő problémád az időzítés volt.Rugózok? Te kérdeztél, válaszoltam, veszíts el...Ne rugózzunk az időzítésen szerintem, nem lényeges szerintem.Hogy én mit csinálok? Amit írtam, vagy behozom PM-et a félidőben, vagy nem egy RB fumble után hozom be, sokkal tisztább lett volna, mind a mára, mind a jövőre nézve...De akkor mégis mit csinálsz, ha te vagy az edző? A csináljátok úgy ahogy eddig, csak pechünk volt a TO-k esetében baromira nem működött. Ha sikerült volna kikapni, tök, mindegy, hogy Oswi mit játszott volna, Kubiak-ot meglincselik a szurkolók, hogy egy future HoF-ot hagyott a padon.Akkor írd azt, ne keverd 😛Igen ismerem, és úgy értettem, hogy kb minden mindegy alapon jött be PM, mert lófaszt sem haladtunk.Igazad is lehet Storm, de szerintem ez nem lelkiismereti kérdés most, és ezt Oszi is érzi, ahogy néztem a fejét.Ez garbage time? Te ismered a jelentését és a jelenlegi helyzetet?
Lecsó
StormST
Lecsó
StormST
flzoli
StormST
flzoli
StormST
több mint 8 éve
kala23
33
szép beugrasztás volt 😀
több mint 8 éve
Rugózok? Te kérdeztél, válaszoltam, veszíts el...Ne rugózzunk az időzítésen szerintem, nem lényeges szerintem.Hogy én mit csinálok? Amit írtam, vagy behozom PM-et a félidőben, vagy nem egy RB fumble után hozom be, sokkal tisztább lett volna, mind a mára, mind a jövőre nézve...De akkor mégis mit csinálsz, ha te vagy az edző? A csináljátok úgy ahogy eddig, csak pechünk volt a TO-k esetében baromira nem működött. Ha sikerült volna kikapni, tök, mindegy, hogy Oswi mit játszott volna, Kubiak-ot meglincselik a szurkolók, hogy egy future HoF-ot hagyott a padon.Akkor írd azt, ne keverd 😛Igen ismerem, és úgy értettem, hogy kb minden mindegy alapon jött be PM, mert lófaszt sem haladtunk.Igazad is lehet Storm, de szerintem ez nem lelkiismereti kérdés most, és ezt Oszi is érzi, ahogy néztem a fejét.Ez garbage time? Te ismered a jelentését és a jelenlegi helyzetet?
Lecsó
StormST
Lecsó
StormST
flzoli
StormST
flzoli
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Fogalmatlan Vaughn még a ligában van? Ez szép volt tőle. 😊
több mint 8 éve
Drop Thomas
több mint 8 éve
Egy nem teljesen fogalmatlan QB-val, és egy rá szabott, butított gameplan-el egész pofásan nézhet ki egy O, lásd Bengals.Most akkor ki a korrekt irányító? Vagy ki nem? Nem egészen értelek... 😊Lesz idő ezt megvitatni szerintem, de én továbbra sem gondolom, hogy ez a csapat egy korrekt irányítóval nem ugyan így szerepelt volna. Lásd Bengals.A suttogás félidőről szólt, aztán megkapta Oswi mégis a drive-ot, dobott egy szépet és levittük. Magyarul igazából nem kapott egy drive-ot...Nem Oszinak szólt a csere, ő jól játszott. Az O is haladt, csak a labdavesztések.OK, akkor kezdjen az a QB, vagy vigye be félidőben, vagy akkor, amikor a másik komolyat hibázik, de egy RB fumble után behozni, úgy, hogy saját 5-ről előtte a másik QB egy 1st down-t passzolt, nálam fasz döntés...Most sajnálom Oswi-t, szerintem faszság az egész, amit Kubes csinál, meg amit a nézők az is...Alap esetben ő idén csak beugró volt, ha egészséges a No.1 QB a csapatnál, akkor normális, hogy visszakerül a padra. Főleg, hogy nincs is nagy meccse, az O haldoklik, és folyamatosan ajándékozza a labdákat...
StormST
Övé lehet a jövő, de most csak helyettes
flzoli
Azoktól a nézőktől meg, akik pár hete még lefütyülték PM-et a pályáról, ennyire örömködni az után, hogy Oswi múlt héten bevitte a PO-ba a csapatot, ugyanaz...
StormST
Nem kizárt h eleve az volt a terv, h 1 félidőt és 1 driveot kap Oszi, aztán megnézzük Peytont. Olyan szempontból mindenképp jól jött, h a Botlscot váratlanul érte...
Mondjuk ha PM most jól játszik, akkor kié a PO? Ha Manningé, akkor lehet h kezhetünk új QB után nézni. De ha PM jól játszik, a padon tartani?
Remélem 2 hetünk lesz ezen gondolkodni...
Black_Adder
A PO döntés meg 22-es csapdája valóban, szerintem szopó mindenhogy, félek a csapat két szék közt a földre pottyan. Lesz QB need-es csapat mélyebb pénztárcával, home town discount-ot meg most játsszuk el éppen Oswi-nál...
StormST
flzoli
StormST
több mint 8 éve
Ne rugózzunk az időzítésen szerintem, nem lényeges szerintem.Hogy én mit csinálok? Amit írtam, vagy behozom PM-et a félidőben, vagy nem egy RB fumble után hozom be, sokkal tisztább lett volna, mind a mára, mind a jövőre nézve...De akkor mégis mit csinálsz, ha te vagy az edző? A csináljátok úgy ahogy eddig, csak pechünk volt a TO-k esetében baromira nem működött. Ha sikerült volna kikapni, tök, mindegy, hogy Oswi mit játszott volna, Kubiak-ot meglincselik a szurkolók, hogy egy future HoF-ot hagyott a padon.Akkor írd azt, ne keverd 😛Igen ismerem, és úgy értettem, hogy kb minden mindegy alapon jött be PM, mert lófaszt sem haladtunk.Igazad is lehet Storm, de szerintem ez nem lelkiismereti kérdés most, és ezt Oszi is érzi, ahogy néztem a fejét.Ez garbage time? Te ismered a jelentését és a jelenlegi helyzetet?
Lecsó
StormST
Lecsó
StormST
flzoli
StormST
több mint 8 éve
Nem hagynátok abba? Legalább amíg a meccs véget ér?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Most akkor ki a korrekt irányító? Vagy ki nem? Nem egészen értelek... 😊Lesz idő ezt megvitatni szerintem, de én továbbra sem gondolom, hogy ez a csapat egy korrekt irányítóval nem ugyan így szerepelt volna. Lásd Bengals.A suttogás félidőről szólt, aztán megkapta Oswi mégis a drive-ot, dobott egy szépet és levittük. Magyarul igazából nem kapott egy drive-ot...Nem Oszinak szólt a csere, ő jól játszott. Az O is haladt, csak a labdavesztések.OK, akkor kezdjen az a QB, vagy vigye be félidőben, vagy akkor, amikor a másik komolyat hibázik, de egy RB fumble után behozni, úgy, hogy saját 5-ről előtte a másik QB egy 1st down-t passzolt, nálam fasz döntés...Most sajnálom Oswi-t, szerintem faszság az egész, amit Kubes csinál, meg amit a nézők az is...Alap esetben ő idén csak beugró volt, ha egészséges a No.1 QB a csapatnál, akkor normális, hogy visszakerül a padra. Főleg, hogy nincs is nagy meccse, az O haldoklik, és folyamatosan ajándékozza a labdákat...
StormST
Övé lehet a jövő, de most csak helyettes
flzoli
Azoktól a nézőktől meg, akik pár hete még lefütyülték PM-et a pályáról, ennyire örömködni az után, hogy Oswi múlt héten bevitte a PO-ba a csapatot, ugyanaz...
StormST
Nem kizárt h eleve az volt a terv, h 1 félidőt és 1 driveot kap Oszi, aztán megnézzük Peytont. Olyan szempontból mindenképp jól jött, h a Botlscot váratlanul érte...
Mondjuk ha PM most jól játszik, akkor kié a PO? Ha Manningé, akkor lehet h kezhetünk új QB után nézni. De ha PM jól játszik, a padon tartani?
Remélem 2 hetünk lesz ezen gondolkodni...
Black_Adder
A PO döntés meg 22-es csapdája valóban, szerintem szopó mindenhogy, félek a csapat két szék közt a földre pottyan. Lesz QB need-es csapat mélyebb pénztárcával, home town discount-ot meg most játsszuk el éppen Oswi-nál...
StormST
flzoli
több mint 8 éve
Remek....
több mint 8 éve
Talib mi a faszt csinált? Vagy milyen elkúrt coverage volt ez?
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Sec szépen megkajálta...