Detroit Lions - Arizona Cardinals
több mint 2 éve
Danny
1 717
A ket personal foul utan irtamNa, a Sean Payton modszerhez folyamodunk?azaz?
Danny
Kampman
több mint 2 éve
ha ez soccer lenne, akkor tuti edzőbuktatást mondanék
több mint 2 éve
innen szép kiszopni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
SBL
2 213
GIGAMEGA UPSET ALERTÉn nem vagyok upset egyáltalán.😉 Majd ha a Lions elcsokkerkedi.
zacknorb
több mint 2 éve
kiütöttük Goffot 1 playre, de szerintem valamelyik Lions falember lökte Phillipset ráNa, a Sean Payton modszerhez folyamodunk?azaz?
Danny
Kampman
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Gondolom azt, hogy a Cardinals onside kickkel kezdi a második félidőt. 😀Na, a Sean Payton modszerhez folyamodunk?azaz?
Danny
Kampman
több mint 2 éve
már leadtam másnak bocs :/most már nyomjon egy TD-t GoffLottószámok?
petey
Vrij6
több mint 2 éve
Wes Hodkiewicz @WesHodThe Lions are the best 1-11-1 team I've ever seen.
több mint 2 éve
GIGAMEGA UPSET ALERT
több mint 2 éve
most már nyomjon egy TD-t GoffLottószámok?
petey
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Danny
1 717
Na jo.
több mint 2 éve
Danny
1 717
Na, a Sean Payton modszerhez folyamodunk?
több mint 2 éve
Danny
1 717
Itt amugy 0 ponton vagy, miert nem lehet beverni 3 pontert es legalabb fent vagyunk az eredmenyjelzon…
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
itt mégis mi a fasz történik?Röviden összefoglalva: szarok vagyunk!
zinedine5
több mint 2 éve
itt mégis mi a fasz történik?
több mint 2 éve
mekkora D volt, KK nem bízik Murray-ben hogy megfussa? fura.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Ez is turnover, úgyhogy nem tévedtem
több mint 2 éve
jött is 😀Az 1. értelmes drive unkLehet jön is egy turnover 😁
shagi0206
shagi0206