Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 9 éve
Anda
76
El tudnám viselni, ha minden csütörtökön legalább ennyi meccse lenne. 😀Toto21Vagy ha mindig így emberi időben adnák le...
több mint 9 éve
Toto21
5 949
El tudnám viselni, ha minden csütörtökön legalább ennyi meccse lenne. 😀
több mint 9 éve
12 éves gyerek fülébe miért kell fuxot pakolni? 😀mustaineMiért a 30 évesébe miért kell.
több mint 9 éve
deyell
11 702
Quintavious a gyerek neve, mintha a Key n Peele találta volna ki.
choose life
több mint 9 éve
DETROIT rock city.. ja nem , ma hajrá Macik ? na ne mááár
De legalább hazaértem 😊
több mint 9 éve
12 éves gyerek fülébe miért kell fuxot pakolni? 😀mustainemer swag és yolo
több mint 9 éve
Go Bears!
több mint 9 éve
Amíg én láttam, kis szaros csivavák voltak csak 😊Voltak dalmaták? Azok a kedvenceim.Sixo67Sorry, livetv, de ők is elkapcsoltak sajnos.JakehomerAz NBC-n meg kutyakiállítás/szépségverseny megy, komoly cuccJakehomerAdj linket, én azt szívesen nézném !Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
www.ustvnow.com/ ugyanúgyAz NBC-n meg kutyakiállítás/szépségverseny megy, komoly cuccJakehomerAdj linket, én azt szívesen nézném !Sixo67
The National Dog Show
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Na lássuk
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Voltak dalmaták? Azok a kedvenceim.Sorry, livetv, de ők is elkapcsoltak sajnos.JakehomerAz NBC-n meg kutyakiállítás/szépségverseny megy, komoly cuccJakehomerAdj linket, én azt szívesen nézném !Sixo67
több mint 9 éve
Sorry, livetv, de ők is elkapcsoltak sajnos.Az NBC-n meg kutyakiállítás/szépségverseny megy, komoly cuccJakehomerAdj linket, én azt szívesen nézném !Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Az NBC-n meg kutyakiállítás/szépségverseny megy, komoly cuccJakehomerAdj linket, én azt szívesen nézném !
több mint 9 éve
Az NBC-n meg kutyakiállítás/szépségverseny megy, komoly cucc
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Anda
76
Nagyon köszönöm! Kék eget! 😉Sziasztok! Tud dobni nekem valaki egy használható streamet?www.ustvnow.com/ (amerikaiként kell regelni, 45 napig HD, de utána is ingyenes így)
DááánkeAnda
az első meccs a CBS-en lesz
ha esetleg mégis beéred a magyarral: onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10
(bár a regisztráció le van zárva, én most nem használom, szóval a fiókomat egy valakivel meg tudom osztani)
amúgy meg: www.firstrows.eu/footballbaggio
több mint 9 éve
Anda
76
Ismétlésben majd megnézem a magyart, addig is maradDe amióta Manziel-re váltottál, mindenki inkább eredetit hallgat helyetted.Sixo67pedig igen jókat mondok majdHöriIsten ments 😊 😀AndaSziasztok! Tud dobni nekem valaki egy használható streamet?remélem magyartHöri
DááánkeAnda
az original 😊