Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 11 éve
9 éve vezettem utoljára, amikor 4.re mentem át a forgalmin, akkor éreztem ,hogy inkább a BKV.Remélem kocsivalbaggio6 éve voltam utoljára, akkor is az a köcsög szemész rám akart tukmálni egy szemüveget, mert ,hogy anélkül nem vezethetek, azóta nem megyek ilyen hely közeleébe.Sixo67Ajánlom, menj el szemészhez, nem róla kapták.StezVereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀StezMiről beszélsz, most is róla kaptak egy 30+yardos passzt.Sixo67
több mint 11 éve
Ez a Máté Préter milyen sokoldalú faszi! Nem elég, hogy a 70-es évek végén egy csomó slágert írt, most még a DVSC középső védője és a Lions kickere is egyszerre.mustaineNa bazz szakadok 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Ez a Máté Préter milyen sokoldalú faszi! Nem elég, hogy a 70-es évek végén egy csomó slágert írt, most még a DVSC középső védője és a Lions kickere is egyszerre.
több mint 11 éve
Persze emlegessük csak!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Nem, mert akkor nem a Lions vezetettEldőltbaggioMár öt perc után, nem?Jakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
pinahajszállal de megvót 😛
Draft

több mint 11 éve
Hol lenne az, első félidőben tette. Max a sötét oldalad lehet.Padawan gyanús a srác.iktriadRicardo eljinxelte a TDt.iktriad2x is 😊Shilkor
több mint 11 éve
Remélem kocsival6 éve voltam utoljára, akkor is az a köcsög szemész rám akart tukmálni egy szemüveget, mert ,hogy anélkül nem vezethetek, azóta nem megyek ilyen hely közeleébe.Sixo67Ajánlom, menj el szemészhez, nem róla kapták.StezVereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀StezMiről beszélsz, most is róla kaptak egy 30+yardos passzt.Sixo67

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
TNF lesz ebből akkor.EldőltbaggioMár öt perc után, nem?Jakehomer
több mint 11 éve
EldőltbaggioMár öt perc után, nem?
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Padawan gyanús a srác.Ricardo eljinxelte a TDt.iktriad2x is 😊Shilkor
több mint 11 éve
Eldőlt

---
több mint 11 éve
6 éve voltam utoljára, akkor is az a köcsög szemész rám akart tukmálni egy szemüveget, mert ,hogy anélkül nem vezethetek, azóta nem megyek ilyen hely közeleébe.Ajánlom, menj el szemészhez, nem róla kapták.StezVereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀StezMiről beszélsz, most is róla kaptak egy 30+yardos passzt.Sixo67
több mint 11 éve
Azt hittem, elbalfaszkodják
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Bell a berepülőpilóta. 😀
több mint 11 éve
Bell nem TD, de TD
Draft

több mint 11 éve
Ricardo eljinxelte a TDt.iktriad2x is 😊
több mint 11 éve
Fuller mekkora védőmunka te jó isten. Jövőre 90+os madden ratinget neki.
több mint 11 éve
Okos hívás volt Lombardi
több mint 11 éve
Vereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀Stezigen gyengén nyomja
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Ajánlom, menj el szemészhez, nem róla kapták.Vereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀StezMiről beszélsz, most is róla kaptak egy 30+yardos passzt.Sixo67
több mint 11 éve
Az mind1, már annyira belehabarodott, hogy már a hasonló nevűeket is védi.Nem Hurns, Hurst.HighlanderHurstot takarítsák már le könyörgöm.tüsi91Mustaine ezt ne olvasd el!Sixo67
több mint 11 éve
Hóding Hónem
Draft