NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 9 éve
Fuller.Megatron csak beégett Sixo lieblingjét.iktriadMelyiket a sok közül?Sixo67
több mint 9 éve
ez szíp vót
több mint 9 éve
Megatron csak beégett Sixo lieblingjét.iktriadMelyiket a sok közül?
több mint 9 éve
anarfa
477
Ma eddig bejön a Megatron-vakság
több mint 9 éve
macik mehetnek a brummogóba! 😊
több mint 9 éve
akkor azért szomorú állandóan?Cutler a hobógabenNem is tudtam, hogy blues zenész.iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
A kettő szoros összefüggésben van ez esetben egymással, de Peace bocsánat!dandeNem egy megbocsájtó típus, nekem még most is felemlegeti Drayton Florence-t, pedig már vagy 5 éve nem játszik a Jagsben.
több mint 9 éve
Megatron csak beégette Sixo lieblingjét.
több mint 9 éve
Megatron állat
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Az volt a játék! 😊
több mint 9 éve
Cutler a hobógabenNem is tudtam, hogy blues zenész.
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
beszarás... kivettem egy napot a suliból szülői engedéllyel... a nap SMS-eThundersNFLJobb mint a "holnap vizsgám van de nem hagyom ki a meccseket.10 óra után már leesik majd a fejem a suliban..." vagy a "rávettem a bnmet és együtt nézzük a meccseket" vagy a "ma hajnalban megszületett a legfiatalabb nfl rajongó x grammal és y cm-el". Köszi de pont leazarom 😊
több mint 9 éve
A kettő szoros összefüggésben van ez esetben egymással, de Peace bocsánat!Vagy ha te nem, akkor az Eagles a következő meccsen.iktriadIK csak nyugodtan, megértjük hosszú évek szenvedésének eme kitörését 😉 (ha ilyeneket szólok tartok tőle ma én is fogok szenvedni 😀)dandeNyasgem.iktriadNem mindenki olyan, mint te, hogy még a fürdőszobába is őt lesed.StezHöri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad
több mint 9 éve
Cutler a hobó
több mint 9 éve
Vagy ha te nem, akkor az Eagles a következő meccsen.IK csak nyugodtan, megértjük hosszú évek szenvedésének eme kitörését 😉 (ha ilyeneket szólok tartok tőle ma én is fogok szenvedni 😀)dandeNyasgem.iktriadNem mindenki olyan, mint te, hogy még a fürdőszobába is őt lesed.StezHöri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad
több mint 9 éve
IK csak nyugodtan, megértjük hosszú évek szenvedésének eme kitörését 😉 (ha ilyeneket szólok tartok tőle ma én is fogok szenvedni 😀)Nyasgem.iktriadNem mindenki olyan, mint te, hogy még a fürdőszobába is őt lesed.StezHöri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad
több mint 9 éve
Na Höri a meccset jinxelte el
több mint 9 éve
pedofil állatA kiskorúak bekaphatják, menjenek szunyálni!gabenHa szerencsénk lesz legalább levetkőzik Kati.gabenSzégyelld magad, mennyi kiskorú nézheti majd a döntőt.Stez
több mint 9 éve
Höri coming outoltbaggionem tudom Höri tisztában van ezzel... de ez a csaj totál fake
www.hitfix.com/comedy/katy-perry-is-secretly-comic-book-character-katy-keeneZERO_L
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
iktriad Hörit lesi fújj perverz állat 😛Nem mindenki olyan, mint te, hogy még a fürdőszobába is őt lesed.StezHöri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Nem tehet róla ,szereti a celebeket.Nem mindenki olyan, mint te, hogy még a fürdőszobába is őt lesed.StezHöri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad
több mint 9 éve
Nyasgem.Nem mindenki olyan, mint te, hogy még a fürdőszobába is őt lesed.StezHöri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad
több mint 9 éve
Nem mindenki olyan, mint te, hogy még a fürdőszobába is őt lesed.Höri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad