NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 11 éve
ii/i ez volt, nem? 😀Höri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad
több mint 11 éve
A kiskorúak bekaphatják, menjenek szunyálni!Ha szerencsénk lesz legalább levetkőzik Kati.gabenSzégyelld magad, mennyi kiskorú nézheti majd a döntőt.Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
beszarás... kivettem egy napot a suliból szülői engedéllyel... a nap SMS-e
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Szülői igazolás 😀😀 Hardcore
több mint 11 éve
Höri coming outoltbaggionem tudom Höri tisztában van ezzel... de ez a csaj totál fake
www.hitfix.com/comedy/katy-perry-is-secretly-comic-book-character-katy-keene

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Kötözködésképp felvetném, hogy a flagre lehetne csak zászlót mondani a sárga zászló helyett
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Samről is tudta már mindenki a Mizzou-n, hogy mi a pályaHöri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ez van, ha Conte meghal..
több mint 11 éve
Ehhez nem lehet...Csak az idegeim nem bírják 😊 volt e már valaha valamikor a törtènelemben ez vagy az??? Mikor lesz a sb??? NÉZZ UTÁNA BAZZZ!!!!Ajánlom figyelmetekbe a nagyon okos kérdéseket.MrMiksaMajd hozzászoksz.gaben
több mint 11 éve
Höri coming outoltbaggioKaty Perry mellére ki nem cuming outolna?
több mint 11 éve
Ha szerencsénk lesz legalább levetkőzik Kati.gabenSzégyelld magad, mennyi kiskorú nézheti majd a döntőt.
több mint 11 éve
Sziasztok!Lions elhitette Bazzával, hogy nosztalgiázhat és elönthetik a régi kedves érzések, aztán úgy tűnik másképp döntöttek 😛
Mi volt eddig?hpeter93
több mint 11 éve
Höri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.
több mint 11 éve
Még mindig jobb mint anno ez volt...Ajánlom figyelmetekbe a nagyon okos kérdéseket.MrMiksaMajd hozzászoksz.gaben
több mint 11 éve
Sziasztok!Alshon Jeffery meg Fuller geci nagy, Vereen ritka gyenge, Devin Taylor is fasza ha volt a pályán, a többiek nem lényegesek.
Mi volt eddig?hpeter93
több mint 11 éve
Ha szerencsénk lesz legalább levetkőzik Kati.
több mint 11 éve
Höri coming outolt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A 14 yardos screent nem kelett volna benézniTomcsikA Lions fanek is ezt mondogatták az első drive alatt.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Dehogy nem, Fuller mellett nagyon kilóg !nem lóg ki a társak közül 😀StezVereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀Stezigen gyengén nyomjadeyell
több mint 11 éve
Ajánlom figyelmetekbe a nagyon okos kérdéseket.MrMiksaMajd hozzászoksz.
több mint 11 éve
Sziasztok!Mi volt eddig?
több mint 11 éve
Igen Katy, megyek első sorba.
több mint 11 éve
Ajánlom figyelmetekbe a nagyon okos kérdéseket.
több mint 11 éve
nem lóg ki a társak közül 😀Vereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀Stezigen gyengén nyomjadeyell
több mint 11 éve
Ez a Máté Préter milyen sokoldalú faszi! Nem elég, hogy a 70-es évek végén egy csomó slágert írt, most még a DVSC középső védője és a Lions kickere is egyszerre.mustaineLátom Ano méltó társra talált esélye nincs a Boysnak 😛
Amúgy szasztok 😀