Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 9 éve
ii/i ez volt, nem? 😀Höri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad
több mint 9 éve
A kiskorúak bekaphatják, menjenek szunyálni!Ha szerencsénk lesz legalább levetkőzik Kati.gabenSzégyelld magad, mennyi kiskorú nézheti majd a döntőt.Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
beszarás... kivettem egy napot a suliból szülői engedéllyel... a nap SMS-e
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
anarfa
477
Szülői igazolás 😀😀 Hardcore
több mint 9 éve
Höri coming outoltbaggionem tudom Höri tisztában van ezzel... de ez a csaj totál fake
www.hitfix.com/comedy/katy-perry-is-secretly-comic-book-character-katy-keene
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kötözködésképp felvetném, hogy a flagre lehetne csak zászlót mondani a sárga zászló helyett
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Samről is tudta már mindenki a Mizzou-n, hogy mi a pályaHöri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Ehhez nem lehet...Csak az idegeim nem bírják 😊 volt e már valaha valamikor a törtènelemben ez vagy az??? Mikor lesz a sb??? NÉZZ UTÁNA BAZZZ!!!!Ajánlom figyelmetekbe a nagyon okos kérdéseket.MrMiksaMajd hozzászoksz.gaben
több mint 9 éve
Höri coming outoltbaggioKaty Perry mellére ki nem cuming outolna?
több mint 9 éve
Ha szerencsénk lesz legalább levetkőzik Kati.gabenSzégyelld magad, mennyi kiskorú nézheti majd a döntőt.
több mint 9 éve
Sziasztok!Lions elhitette Bazzával, hogy nosztalgiázhat és elönthetik a régi kedves érzések, aztán úgy tűnik másképp döntöttek 😛
Mi volt eddig?hpeter93
több mint 9 éve
Höri coming outoltbaggioAki követi twitteren annak ez nem újdonság. Meg itt is volt Katy Perrys sige.
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Még mindig jobb mint anno ez volt...Ajánlom figyelmetekbe a nagyon okos kérdéseket.MrMiksaMajd hozzászoksz.gaben
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Sziasztok!Alshon Jeffery meg Fuller geci nagy, Vereen ritka gyenge, Devin Taylor is fasza ha volt a pályán, a többiek nem lényegesek.
Mi volt eddig?hpeter93
több mint 9 éve
Ha szerencsénk lesz legalább levetkőzik Kati.
több mint 9 éve
Höri coming outolt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A 14 yardos screent nem kelett volna benézniTomcsikA Lions fanek is ezt mondogatták az első drive alatt.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Dehogy nem, Fuller mellett nagyon kilóg !nem lóg ki a társak közül 😀StezVereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀Stezigen gyengén nyomjadeyell
több mint 9 éve
Ajánlom figyelmetekbe a nagyon okos kérdéseket.MrMiksaMajd hozzászoksz.
több mint 9 éve
Igen Katy, megyek első sorba.
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Ajánlom figyelmetekbe a nagyon okos kérdéseket.
több mint 9 éve
nem lóg ki a társak közül 😀Vereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀Stezigen gyengén nyomjadeyell
több mint 9 éve
Ez a Máté Préter milyen sokoldalú faszi! Nem elég, hogy a 70-es évek végén egy csomó slágert írt, most még a DVSC középső védője és a Lions kickere is egyszerre.mustaineLátom Ano méltó társra talált esélye nincs a Boysnak 😛
Amúgy szasztok 😀