Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 6 éve
Willie Parker
15 377
Blount egyedül a brusztoláshoz nem hülye
több mint 6 éve
A Thunder a GSW-t analizalta mondjuk, aminek mi Vincenttel orulunk is.Hát miután Thunder benyögte az anált, kicsit elvesztünkolyan jó langyosA mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.Hidegnek tartod a hangulatot vagy melegnek?
Kampman
Fast Willie
♉gaben♉
Fast Willie
több mint 6 éve
Vezet a Lions. Kár, hogy ma nem kommentál Márk, akkor egy bizonyos is valaki is elkerülhetetlen szakmázgatni... 😊Olyasmi, azért ez még nem playoff-őrület, bár a hálaadás általában jó bemelegítés szokott lenni, már Alekosz-videó is volt, az éjjeli meccsen molnárkrisztiánozni is fogunkolyan jó langyosA mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.Hidegnek tartod a hangulatot vagy melegnek?
Kampman
Fast Willie
♉gaben♉
Kampman
több mint 6 éve
Willie Parker
15 377
Hát miután Thunder benyögte az anált, kicsit elvesztünkolyan jó langyosA mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.Hidegnek tartod a hangulatot vagy melegnek?
Kampman
Fast Willie
♉gaben♉
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Olyasmi, azért ez még nem playoff-őrület, bár a hálaadás általában jó bemelegítés szokott lenni, már Alekosz-videó is volt, az éjjeli meccsen molnárkrisztiánozni is fogunkolyan jó langyosA mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.Hidegnek tartod a hangulatot vagy melegnek?
Kampman
Fast Willie
♉gaben♉
több mint 6 éve
Kevered a szezont a faszommal akarom mondani az MCU-t a South Parkkal.Az medvedisznoember, kerem szepen, hallo.Te az a koboldmanóvagymiageci vagy a thor második részéből.Aztan honnan tudod, hogy nem en vagyok a Thor? En is megkalapacsolok mindenkit.Nem, nem vagy az. Thor a szép. Kiitttor?De en legalabb kurva szep vagyok.Nem. Loki okos, vicces, jópofa. Stez egyik sem.Van, megadtam neki a belepom nehany napja, hogy irogasson ide, zullessze a nepet, rontsa a hangulatot es eluldozzon innen minel tobb embert.Stez a bowl.hu univerzum Lokija.
Stez
iktriad
peach
Stez
peach
Stez
peach
Stez
több mint 6 éve
Leginkább őrültnek.A mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.Hidegnek tartod a hangulatot vagy melegnek?
Kampman
Fast Willie
több mint 6 éve
olyan jó langyosA mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.Hidegnek tartod a hangulatot vagy melegnek?
Kampman
Fast Willie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Az medvedisznoember, kerem szepen, hallo.Te az a koboldmanóvagymiageci vagy a thor második részéből.Aztan honnan tudod, hogy nem en vagyok a Thor? En is megkalapacsolok mindenkit.Nem, nem vagy az. Thor a szép. Kiitttor?De en legalabb kurva szep vagyok.Nem. Loki okos, vicces, jópofa. Stez egyik sem.Van, megadtam neki a belepom nehany napja, hogy irogasson ide, zullessze a nepet, rontsa a hangulatot es eluldozzon innen minel tobb embert.Stez a bowl.hu univerzum Lokija.
Stez
iktriad
peach
Stez
peach
Stez
peach
több mint 6 éve
Willie Parker
15 377
A mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.Hidegnek tartod a hangulatot vagy melegnek?
Kampman
több mint 6 éve
Elhatarolodom toled.Csak ANÁL 😀😀😀Iktriad megint szétbasztad a fórumot? Klónoztad magad és Smith ügynököt. Te egy Orákulum vagy😁Nincs kanál!
Fast Willie
iktriad
ThundersNFL
több mint 6 éve
A mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.Winter is coming!
Kampman
több mint 6 éve
Te az a koboldmanóvagymiageci vagy a thor második részéből.Aztan honnan tudod, hogy nem en vagyok a Thor? En is megkalapacsolok mindenkit.Nem, nem vagy az. Thor a szép. Kiitttor?De en legalabb kurva szep vagyok.Nem. Loki okos, vicces, jópofa. Stez egyik sem.Van, megadtam neki a belepom nehany napja, hogy irogasson ide, zullessze a nepet, rontsa a hangulatot es eluldozzon innen minel tobb embert.Stez a bowl.hu univerzum Lokija.
Stez
iktriad
peach
Stez
peach
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
A mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.meg a tél is 😊
Kampman
több mint 6 éve
A pörölyét/pörölyödet nem törte össze Hela a Thor 3-ban? (Bocsi a spoilerért.)Aztan honnan tudod, hogy nem en vagyok a Thor? En is megkalapacsolok mindenkit.Nem, nem vagy az. Thor a szép. Kiitttor?De en legalabb kurva szep vagyok.Nem. Loki okos, vicces, jópofa. Stez egyik sem.Van, megadtam neki a belepom nehany napja, hogy irogasson ide, zullessze a nepet, rontsa a hangulatot es eluldozzon innen minel tobb embert.Stez a bowl.hu univerzum Lokija.
Stez
iktriad
peach
Stez
peach
Stez
több mint 6 éve
Kampman
28 290
A mai eredménykövetőn is látszik, hogy közeleg már a playoff.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Burton lefelé húzza a csónakotkonkrétan a leggyengébb láncszem ma az O#ben
♉gaben♉
több mint 6 éve
Elő fog kerülni a virtuális fakanálCsak ANÁL 😀😀😀Iktriad megint szétbasztad a fórumot? Klónoztad magad és Smith ügynököt. Te egy Orákulum vagy😁Nincs kanál!
Fast Willie
iktriad
ThundersNFL
több mint 6 éve
Burton lefelé húzza a csónakot
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Aztan honnan tudod, hogy nem en vagyok a Thor? En is megkalapacsolok mindenkit.Nem, nem vagy az. Thor a szép. Kiitttor?De en legalabb kurva szep vagyok.Nem. Loki okos, vicces, jópofa. Stez egyik sem.Van, megadtam neki a belepom nehany napja, hogy irogasson ide, zullessze a nepet, rontsa a hangulatot es eluldozzon innen minel tobb embert.Stez a bowl.hu univerzum Lokija.
Stez
iktriad
peach
Stez
peach
több mint 6 éve
Willie Parker
15 377
Stez ráült az ENTERREIktriad megint szétbasztad a fórumot? Klónoztad magad és Smith ügynököt. Te egy Orákulum vagy😁Csak fórumbaszó🤣🤣🤣
Fast Willie
ThundersNFL
több mint 6 éve
Csak ANÁL 😀😀😀Iktriad megint szétbasztad a fórumot? Klónoztad magad és Smith ügynököt. Te egy Orákulum vagy😁Nincs kanál!
Fast Willie
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Iktriad megint szétbasztad a fórumot? Klónoztad magad és Smith ügynököt. Te egy Orákulum vagy😁Csak fórumbaszó🤣🤣🤣
Fast Willie
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Iktriad megint szétbasztad a fórumot? Klónoztad magad és Smith ügynököt. Te egy Orákulum vagy😁Nincs kanál!
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 377
Iktriad megint szétbasztad a fórumot? Klónoztad magad és Smith ügynököt. Te egy Orákulum vagy😁