Thanksgiving tripla 2019
több mint 4 éve
mmdan
329
nálunk Ellie Goulding fog vinnyogni
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Ez jó volt,ja nem. Kövire mehet Zsülike is.
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=R-eo8PQ9ajg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
egy számért tényleg sok értelme volt...😕
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=piTk372h674
több mint 4 éve
Halftime show? Mi a fasznak?Mindig van vagy itt, vagy Jerry bácsinál. A színvonal Alekosz rosszabb napjait idézi mindkettőn.
Jakehomer
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Halftime show? Mi a fasznak?Ennél kevesebb értelme már csak a Pro Bowlon van.
Jakehomer
több mint 4 éve
félidő és smi?!www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ
több mint 4 éve
Kampman
28 290
KlasszikusNa megmutatjuk miként lehet innen is kiszopni.Dehogyis. Mivel mostmár a minél jobb draftpozíció a tét, nyerünk. Állítom hogy a tét nélküli garbage meccseken olyan win %-unk van mint tétmeccsen a peccnek
Bazzani
MacPhisto
en.wikipedia.org/wiki/2010_Detroit_Lions_season#Regular_season
több mint 4 éve
Na megmutatjuk miként lehet innen is kiszopni.Dehogyis. Mivel mostmár a minél jobb draftpozíció a tét, nyerünk. Állítom hogy a tét nélküli garbage meccseken olyan win %-unk van mint tétmeccsen a peccnek
Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 4 éve
Kétlem,hogy ha a 2.félidőt is letolja így,akkor marad 3.számú QB,mehet a BengálszbaSzünetben csörög a Dolphins és ad érte két első kört.
LeviPoki
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Kétlem,hogy ha a 2.félidőt is letolja így,akkor marad 3.számú QB,mehet a Bengálszba
több mint 4 éve
Ritka tördelt flagekkel dobált szenvedős meccs ez, same old bears
több mint 4 éve
Sokkal jobb félidő, mint vártam. Jöhet Alekosz és a halftime show. 😊
több mint 4 éve
Simán becsúszhatott volnaNem volt kedve ledózeróltatni magát Walkerrel 😊
LeviPoki
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Simán becsúszhatott volna
több mint 4 éve
Nagy nehogy behívjon egy futást 2 időkéréssel, nagy ötletek
több mint 4 éve
Pont ezt írtam utólag szerkesztve. 😊Hörinél se voltak ilyenek, mikor ő volt a play-by-playÉrdekes csak Ricsinél kerülnek ezek az üzenetek be, mert Makánál szerintem egyszer se hallottam ilyet beolvasni..Bennem az is felmerul nemelyiknel, hogy a szerkesztok irjak oket, mert az mennyire interaktiv televiziozas, hogy nem maguktol beszelnek errol-arrol, hanem a “nezoknek” valaszolnakAkik ezeket a kerdeseket irjak, vajon hallottak mar a Google-rol? (koltoi a kerdes)szerintem rég nem szempont. Gondolják menők lesznek, és "bekerülnek a tvbe"
casaubon
shagi0206
casaubon
iktriad
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Hörinél se voltak ilyenek, mikor ő volt a play-by-playÉrdekes csak Ricsinél kerülnek ezek az üzenetek be, mert Makánál szerintem egyszer se hallottam ilyet beolvasni..Bennem az is felmerul nemelyiknel, hogy a szerkesztok irjak oket, mert az mennyire interaktiv televiziozas, hogy nem maguktol beszelnek errol-arrol, hanem a “nezoknek” valaszolnakAkik ezeket a kerdeseket irjak, vajon hallottak mar a Google-rol? (koltoi a kerdes)szerintem rég nem szempont. Gondolják menők lesznek, és "bekerülnek a tvbe"
casaubon
shagi0206
casaubon
iktriad
több mint 4 éve
Szerintem simán felütik az 1 éves kérdéseket, aminek nincs aktualítása, aztán jó lesz azBennem az is felmerul nemelyiknel, hogy a szerkesztok irjak oket, mert az mennyire interaktiv televiziozas, hogy nem maguktol beszelnek errol-arrol, hanem a “nezoknek” valaszolnakAkik ezeket a kerdeseket irjak, vajon hallottak mar a Google-rol? (koltoi a kerdes)szerintem rég nem szempont. Gondolják menők lesznek, és "bekerülnek a tvbe"
casaubon
shagi0206
casaubon
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Lehet, hogy az itteni fórumozók egy része is beépített sporttévés és valójában saját magunkkal beszélgetünk.Bennem az is felmerul nemelyiknel, hogy a szerkesztok irjak oket, mert az mennyire interaktiv televiziozas, hogy nem maguktol beszelnek errol-arrol, hanem a “nezoknek” valaszolnakAkik ezeket a kerdeseket irjak, vajon hallottak mar a Google-rol? (koltoi a kerdes)szerintem rég nem szempont. Gondolják menők lesznek, és "bekerülnek a tvbe"
casaubon
shagi0206
casaubon