Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
senki se jó mindig, de bőven átlag felett voltejnye Höri, ezt benézted most, Coughlinra absz nem volt jellemző a rossz challengelés meg time management, kifejezetten jó volt ezekben..Nekem ugy remlik, hogy a challengelesben o se volt mindig jo.
Szesze
Igor
több mint 7 éve
ejnye Höri, ezt benézted most, Coughlinra absz nem volt jellemző a rossz challengelés meg time management, kifejezetten jó volt ezekben..Nekem ugy remlik, hogy a challengelesben o se volt mindig jo.
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Sok értelme volt ennek a hatyardos passznak
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
legjobbkor bazzeg..
több mint 7 éve
Ejnye
több mint 7 éve
Lions behúzza?😊
több mint 7 éve
ejnye Höri, ezt benézted most, Coughlinra absz nem volt jellemző a rossz challengelés meg time management, kifejezetten jó volt ezekben..
több mint 7 éve
Na Forbath stabilizalhatna a helyét
több mint 7 éve
Prater elég jó rúgó 😊
több mint 7 éve
Stafford is okos. Az előzőben ott volt riddick tök üresen 6 yardra a check downra de inkább megdobta a hosszút h megálljon az óra...aztán meg kiütteti 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
baszki még 49 perc van a negyedből ? 😀
több mint 7 éve
A kakasülőn is látták, hogy ez lesz a playcall
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Legyen OT, pls.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Lionsnak jobban kéne sietnie, 30 mp tökölni nem érnek rájó én nem értek hozzá, ezek szerint akkor túl gyorsan odaérnének😊
NB2
több mint 7 éve
Lionsnak jobban kéne sietnie, 30 mp tökölni nem érnek rá
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Úristen, ezek az egy yardos passzkísérletek.
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Bradfordnak csak szar a dobómozdulata vagy tényleg 15yard felett úgy erőlködik, hogy legyen abba a labdába erő mintha 50+ yardra dobna? 😀
több mint 7 éve
Kampman
28 290
A Vikings offense majdnem olyan jó, mint a Packers defense
több mint 7 éve
most egy safety és csókolom
több mint 7 éve
A vikesnak meg thielent kéne jobban bevonni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Még nem ittam eleget BeavershözAkkor jó lesz ha nekiállsz
Toca
több mint 7 éve
Még nem ittam eleget Beavershöz
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Bradfordnak nem volt vlmi őszinte a mosolya mikor látta hogy megint kidőlt egy falembere
több mint 7 éve
Tényleg nincs már senki