NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Detroit Lions - New Orleans Saints
több mint 4 éve
Nagyon unalmas kezd ez lenni. 4-ből 4 meccs amikor a zászlók hozzák helyzetbe az ellenfelet. Tök mindegy hogy jogos-e vagy sem, ha tudjuk hogy ez van extra okosan kéne játszani. A DBk megértették, most Anzelone kapja a zászlókat...Félelmetesen frusztrált vagyok. Lehet hogy más meccsek is ilyenek, de én ezeket nézem...
több mint 4 éve
MC12
6 366
Azért hogy 4(!!!!) védő sem tudja megállítani Petersont..
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Azért jó, hogy ott van Vilma a kommentátori székben, és védi valamennyire Anzalonet, hogy a bírók nagyon köcsögök vele.
több mint 4 éve
Most meg lejárt a play clock... Biztos zavarta a hangzavar a bírókat
több mint 4 éve
Ebben a Lions driveban a bírók úgy döntöttek, nincs O holding és készIdén sehol sincs.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
MC12
6 366
És nem tudunk kivédekezni egy 4. És 11et....
több mint 4 éve
Ebben a Lions driveban a bírók úgy döntöttek, nincs O holding és készeddig sem volt 😀
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Ebben a Lions driveban a bírók úgy döntöttek, nincs O holding és kész
több mint 4 éve
MC12
6 366
Ez milyen dpi volt....ha a valaki megmagyarázná...mit csinált Anazalone amit nem lehet? 😊 a kérdés költői.
több mint 4 éve
Gratulálok Vilmának a Saints HOF-hoz, hiányzik ebből a DEF-ből.
több mint 4 éve
20 yardos. széép. Akkor eddig miért nem dobott messze???
több mint 4 éve
nálunk?Nincs meg benne valami ami a győzelemhez kell.Jövő héten a Bye Weektől is kikapunk.Staffordnak az INT előtt minden passza szar volt. Konstans ilyen vagy az egy szar drive volt? 3 éve 0 meccset láttam kb... 😕
Bazzani
Gyurma Pappa
Sajnos vele már nem fogunk semmit elérni.
Máshol jó lesz.
Bazzani
több mint 4 éve
Nincs meg benne valami ami a győzelemhez kell.Jövő héten a Bye Weektől is kikapunk.Staffordnak az INT előtt minden passza szar volt. Konstans ilyen vagy az egy szar drive volt? 3 éve 0 meccset láttam kb... 😕
Bazzani
Gyurma Pappa
Sajnos vele már nem fogunk semmit elérni.
Máshol jó lesz.
több mint 4 éve
Jövő héten a Bye Weektől is kikapunk.Staffordnak az INT előtt minden passza szar volt. Konstans ilyen vagy az egy szar drive volt? 3 éve 0 meccset láttam kb... 😕
Bazzani
több mint 4 éve
PatKányPick 😀: 😀 😀 😀ilyen nincs is... Marcus vehet neki egy fagyit....
több mint 4 éve
Egyrészt PatRob hyper!!!! Másrészt ezek a DPI kiviszik az agyam
több mint 4 éve
Hullunk mint a legyek 😕Hill is amióta megkapta a nagy lóvét, nemhogy semmi extrár nem sikerült az asztalra pakolnia, hibát hibára halmoz :/