Detroit Lions - New York Giants
11 napja
Az a vicces, h már sem izgulni, sem idegeskedni nem tudok, mert egyértelmű a vége
11 napja
3. hosszúra nem értem a futást, minden esetre ez részünkről (is) siralmas volt.
11 napja
Basszameg.
11 napja
Hihetetlen változatosan tudjuk elbaszni...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 napja
Ennyi, még 5 meccs
11 napja
Ha véletlenül bevisszük, kérem a 2 pontost, mert utána végünk
11 napja
azt ki lehet jelenteni, hogy nála robbanékonyabb futó nincs a ligában. Külön tetszett tavalya Vikings ellen egy hosszú TD-je, mikor dupla testcsellel kb érdemben 0 lassítással elküldte Bynumot a bús picsába.Szerintem jó dontés volt nekimenni annak a 4.-nek. Ha megvan automata W, ha nincs és TD-t kaptok így is úgyis L (persze, ha jó az extra), FG-nál meg max hosszabbítás, ami most lett végül. Itt pedig a mai védelmünk ellen bármi is lehet.Jó, visszavonom... Gibbsel nyilván nem lehet mit csinálni, ha elszabadul, de ez nem automatikus.
Akkoss
Akkoss
11 napja
Szerintem jó dontés volt nekimenni annak a 4.-nek. Ha megvan automata W, ha nincs és TD-t kaptok így is úgyis L (persze, ha jó az extra), FG-nál meg max hosszabbítás, ami most lett végül. Itt pedig a mai védelmünk ellen bármi is lehet.Jó, visszavonom... Gibbsel nyilván nem lehet mit csinálni, ha elszabadul, de ez nem automatikus.
Akkoss
11 napja
A lényeg,h Bowen pajti maradjon csak
11 napja
Szerintem jó dontés volt nekimenni annak a 4.-nek. Ha megvan automata W, ha nincs és TD-t kaptok így is úgyis L (persze, ha jó az extra), FG-nál meg max hosszabbítás, ami most lett végül. Itt pedig a mai védelmünk ellen bármi is lehet.Igen
Akkoss
11 napja
Na errôl beszéltemNagyon nem mindegy...Most rúgni kellett volnaMeccslabdát meg kellett húzni mert mi bármikor kapunk TDt mindegy hogy 3 vagy 6 pont az előny
Zet
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
11 napja
Egy kurva nagy vicc az egész
11 napja
Ennyi volt, egy játek baszki
11 napja
Szerintem jó dontés volt nekimenni annak a 4.-nek. Ha megvan automata W, ha nincs és TD-t kaptok így is úgyis L (persze, ha jó az extra), FG-nál meg max hosszabbítás, ami most lett végül. Itt pedig a mai védelmünk ellen bármi is lehet.
11 napja
Nem akarunk nyerni. Ez abból is látszik, h mind a 3 időkérés bent maradt, és térdeltünkteljesen más játék lett volna a játékuk ha TD kell nekik és akkor már vége is lenne a meccsnek mert azt szereztek volna ellenünkNagyon nem mindegy...Most rúgni kellett volnaMeccslabdát meg kellett húzni mert mi bármikor kapunk TDt mindegy hogy 3 vagy 6 pont az előny
Zet
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
lehet ezt kicsit többet tapasztaltuk meg hogy tudjuk mire képes a védelmünk
ozibozi
11 napja
teljesen más játék lett volna a játékuk ha TD kell nekik és akkor már vége is lenne a meccsnek mert azt szereztek volna ellenünkNagyon nem mindegy...Most rúgni kellett volnaMeccslabdát meg kellett húzni mert mi bármikor kapunk TDt mindegy hogy 3 vagy 6 pont az előny
Zet
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
lehet ezt kicsit többet tapasztaltuk meg hogy tudjuk mire képes a védelmünk
azt hogy bénáztak a field gólig még majdnem bejöttn ha tdre mennek végünk mint mindig 1 ponttalm
Szerkesztette: ozibozi
11 napja
Három időkéréssel hozni lehet azt a FG-t.
11 napja
Goff döntéshozatala és Campbell playhívása is kritikán aluli.
11 napja
Azért az kemény, h lassan a liga összes rúgója carrier long FG-t rúg ellenünk kritikus helyzetben
11 napja
Ez a lions drive amugy mi a faszom, spike majd lejar az ido. Goff utana pedig nem tudom mit gondolt
11 napja
2&5-re ilyen helyzetben LoS mögé passzolni, na erre semmilyen sérültlista nem mentség... De Bates megmentette Goff seggét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 napja
🫣😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!