Divisional szombat
10 hónapja
LanceVance
1 376
Ezt ne!MellécsavartaSokat hallgatta a Beliani reklámot,
Heisman nádor
"SZÉLES választéééééék"
iktriad
10 hónapja
Morfil
585
Mar sokadjara szolnak ra a Texansra az nfl szkriptirok
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Már csak a Center van akire nem dobtak, szóval nincs kizárva 😀mondjuk náluk még olyan nem volt, hogy a centeren kívül mindenki 😀Texans OL is, hogy kire nem dobtak még zászlót 😀Probaljak a birok meccsben tartani a Ravenst😀Kár, hogy szabály szerint ez nem IGMondjuk visszajátszás után 2 yarddal visszább esett le a labda a LOS-nél, szóval ez azért az volt...
Szokol
kapitnono
Morfil
kapitnono
Tarsi
10 hónapja
akkor Hegyi Iván? Dzsízász.Odakapcsoltam a Roma-Verona meccsre a Sport1-en, szegény Nyilasi borzasztóan nézett ki.Simek meg Korsós Gyuri mellé simán. mekkora legendák.véleményem szerint, ha most TD-t szerez a Texans, akkor vezetéssel mennek az öltözőbe.Stez beajánlhatna
/Emnéty remélem olvassa a fórumot, ha kell szakértő/
petey
zacknorb
petey
Kampman
10 hónapja
Lattál már jól kinéző masszív alkoholistát?Odakapcsoltam a Roma-Verona meccsre a Sport1-en, szegény Nyilasi borzasztóan nézett ki.Simek meg Korsós Gyuri mellé simán. mekkora legendák.véleményem szerint, ha most TD-t szerez a Texans, akkor vezetéssel mennek az öltözőbe.Stez beajánlhatna
petey
zacknorb
petey
Kampman
10 hónapja
vagy ki hagy egy mezőnygólt....😊
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
melyik igazolta le?Odakapcsoltam a Roma-Verona meccsre a Sport1-en, szegény Nyilasi borzasztóan nézett ki.Simek meg Korsós Gyuri mellé simán. mekkora legendák.véleményem szerint, ha most TD-t szerez a Texans, akkor vezetéssel mennek az öltözőbe.Stez beajánlhatna
petey
zacknorb
petey
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
ez a Texans ma ki akar kapni
10 hónapja
shagi0206
10 921
Kaimi faszt csinálsz. Pont ilyenkor baszod el?
10 hónapja
Na ez még hiányozni fog.
10 hónapja
Mellécsavarta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Nem is értem, hogy ez miért nincs így.Macdonald is tobb idot toltott hc interjukkal mint a Texans Oval ugy nez kiÉn amúgy ezt szabályoznám, hogy csak miután kiesett a csapat utána lehessen hívni
Morfil
Tarsi
10 hónapja
na, tessék, így kell beindítani egy karriertvéleményem szerint, ha most TD-t szerez a Texans, akkor vezetéssel mennek az öltözőbe.Jövő héten van kedved jönni a stúdióba? Nagyon tetszenek a meglátásaid!
petey
shawnka
10 hónapja
Milyen bulika lesz a szünetben?Alekosz ha rajtam múlik
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Boti is beépült szóval van esélycsak ne engedjétek 9ers meccs közelébe 😀véleményem szerint, ha most TD-t szerez a Texans, akkor vezetéssel mennek az öltözőbe.Jövő héten van kedved jönni a stúdióba? Nagyon tetszenek a meglátásaid!
petey
shawnka
shagi0206
10 hónapja
Ha a Niners továbbjut, akkor velünk biztos nagyon képben lenne.véleményem szerint, ha most TD-t szerez a Texans, akkor vezetéssel mennek az öltözőbe.Jövő héten van kedved jönni a stúdióba? Nagyon tetszenek a meglátásaid!
petey
shawnka
10 hónapja
Tarsi
1 244
Macdonald is tobb idot toltott hc interjukkal mint a Texans Oval ugy nez kiÉn amúgy ezt szabályoznám, hogy csak miután kiesett a csapat utána lehessen hívni
Morfil
10 hónapja
Nem is lesz 😉csak ne engedjétek 9ers meccs közelébe 😀véleményem szerint, ha most TD-t szerez a Texans, akkor vezetéssel mennek az öltözőbe.Jövő héten van kedved jönni a stúdióba? Nagyon tetszenek a meglátásaid!
petey
shawnka
shagi0206
10 hónapja
shagi0206
10 921
Milyen bulika lesz a szünetben?who cares? smoke time
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Kampman
28 290
Odakapcsoltam a Roma-Verona meccsre a Sport1-en, szegény Nyilasi borzasztóan nézett ki.Simek meg Korsós Gyuri mellé simán. mekkora legendák.véleményem szerint, ha most TD-t szerez a Texans, akkor vezetéssel mennek az öltözőbe.Stez beajánlhatna
petey
zacknorb
petey
10 hónapja
azon nem kell aggódni jövő héten 😊csak ne engedjétek 9ers meccs közelébe 😀véleményem szerint, ha most TD-t szerez a Texans, akkor vezetéssel mennek az öltözőbe.Jövő héten van kedved jönni a stúdióba? Nagyon tetszenek a meglátásaid!
petey
shawnka
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
nem tudom volt e de ha a Texans nem adja el a labdát nyerni fog...