NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
1 167
73
22:30-tól, ARENA4
Divisional szombat
3 feliratkozó
8 órája
Egy kis múltidézőnek az alltime kedvenc amfocis jelenetem, denveri főszereplővel.Szubjektív meg nosztalgikus dolog, mert ekkor ismertem meg az NFL-t, de ez a 2005-08 közötti időszak nálam a liga aranykora.
youtu.be/VD2Od-Y1ZB8?si=u575xZkSOOs2pR8t
Őszentsége Sobri Jóska
Nyilván másnak más.
8 órája
Egy kis múltidézőnek az alltime kedvenc amfocis jelenetem, denveri főszereplővel.
youtu.be/VD2Od-Y1ZB8?si=u575xZkSOOs2pR8t
Őszentsége Sobri Jóska
Én már felkészültemgo meteor?
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 órája
Egy kis múltidézőnek az alltime kedvenc amfocis jelenetem, denveri főszereplővel.youtu.be/VD2Od-Y1ZB8?si=u575xZkSOOs2pR8t
8 órája
Jó estét, jó szurkolást!Hajrá Bills, másik meccsen mindkét csapatot bírom 😀
8 órája
valahogy úgy érzem, hogy ma Cook-nak nagy napja lesz és ő fogja behúzni a meccset a Bills-nek. Ez azért is lesz, mert Nix nem fogja tudni végigvinni a GW drive-ot.
8 órája
WE’RE SO BACK pic.twitter.com/7qcckXXkYU
— Kane (@1of1kane) September 5, 2025
9 órája
Hailee már anno 10 éve is Mollywood fan volt.HELL YEAH BRONCOS!!!! 💥@starterofficial #SUPERBOWL pic.twitter.com/zMA7YN4PiW
— Hailee Steinfeld (@HaileeSteinfeld) February 8, 2016
Hmm, vajon kinek fog szurkolni?
That’s our girl pic.twitter.com/ZdXEHJUvRi
— Bryce 🎸 (@MileHighMims) January 15, 2026
Mostmár mindent értek.
Poloska vagyok.
9 órája
Hajra Broncos!Bar, ha mi es a Bills jutnank az AFC dontobe, akkor annal edesebb lenne oket ott megverni 😊
Na, kihuzom a kezem a bilibol.
9 órája
Some folks have been saying Bills/Broncos will be boring because they have no real history. Are they stupid? pic.twitter.com/43d3VVhjYk
— TCL (@TitleTalkTCL) January 17, 2026
Poloska vagyok.
9 órája
22:30-tól, ARENA4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal