Divisional vasárnap
több mint 1 éve
Az meg a másik, hogy gigapull volt 😊
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
peticsek
40
Még akkor is mellé ment volna...Valaki megátkozta szerencsétlentSzerencseje hogy blokkoltak.
Sifur
gabor25
több mint 1 éve
XP-nél az igencsak a kicker hibájaValaki megátkozta szerencsétlentSzerencseje hogy blokkoltak.
Sifur
gabor25
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ki a csere kicker? Vagy a punter rugjon inkabb😀Az lenne az igazi Anger management.
Tdog
több mint 1 éve
Csató Sándor elérhető, a helyükben a félidőben leigazolnám
több mint 1 éve
A Dallas helyében mindig rámennék 2 pontosra. Ez kabaré.
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Valaki megátkozta szerencsétlent
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Kajak, ez mar balszerencsre csori kickerDurván mellé ment volna
ricsiii83
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Na az öreg Jones majd megint Tweetel hogy bárki aki tud rúgni jöjjön mert van egy mezünk XD
több mint 1 éve
Tdog
653
Ki a csere kicker? Vagy a punter rugjon inkabb😀
több mint 1 éve
Szegény Maher 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csóri Mahera rúgók nem emberek én megmondtam 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Schultz Levi még mindig ász.És ő is Bear lesz… Kmettel szép páros lesz …
iktriad
több mint 1 éve
Ez lesz a hétvége legjobb/legszorosabb meccse, ez már most látszik.Jól van, látjuk, miben sántikálsz
iktriad
több mint 1 éve
Na én eddig bírtam, jó szurkolást annak aki ma tartja
több mint 1 éve
Schultz Levi még mindig ász.
több mint 1 éve
Ez lesz a hétvége legjobb/legszorosabb meccse, ez már most látszik.nem magas a léc
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ez lesz a hétvége legjobb/legszorosabb meccse, ez már most látszik.
több mint 1 éve
És mivel telített lesz, megint be kell majd érniük páraknak sokkal kevesebbel...Nem akasztanám fel magam, de lehet kinevetsz én Pollardot jobban szeretném. Barkley tele volt sérülésekkel. Na mondjuk ott van Jacobs is. RB FA piac elég durvának néz ki…vagy BarkleyPollard > ElliotÉs olyan Bear lesz a következő szezonban mint a huzat 😀
minden szempontól
🤘 gaben 🤘
Tomcsik
🤘 gaben 🤘
Tomcsik
több mint 1 éve
Második szerződéssel már nem szoktak olyan jól játszani a RB-k. Én nem örülnék, ha nagy lóvét adnánk Sandersnek, inkább hozzunk egy gyereket a draft 3-4. körből.Nem akasztanám fel magam, de lehet kinevetsz én Pollardot jobban szeretném. Barkley tele volt sérülésekkel. Na mondjuk ott van Jacobs is. RB FA piac elég durvának néz ki…vagy BarkleyPollard > ElliotÉs olyan Bear lesz a következő szezonban mint a huzat 😀
minden szempontól
🤘 gaben 🤘
Tomcsik
🤘 gaben 🤘
Tomcsik
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Nem akasztanám fel magam, de lehet kinevetsz én Pollardot jobban szeretném. Barkley tele volt sérülésekkel. Na mondjuk ott van Jacobs is. RB FA piac elég durvának néz ki…vagy BarkleyPollard > ElliotÉs olyan Bear lesz a következő szezonban mint a huzat 😀
minden szempontól
🤘 gaben 🤘
Tomcsik
🤘 gaben 🤘