Divisional vasárnap
több mint 1 éve
Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?Nem hiszem, hogy van itt arra bárkinek ideje, hogy a play alatt összegyúrjon egy hógolyót, és még dobálózzon is 😊
Sixo
több mint 1 éve
Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?gondolom a taunting/unsportsmanlike conductba belefér
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az Oakland Raiders lesz az ellenfél?Ugyan már, én Chicago Cardinalst fogok nézni.Nem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?
több mint 1 éve
Viszont ilyen meccs azt hiszem, történelmileg sem volt sosem.Majd ha Baltimore Colts-Houston Oilersre mész szóljAz közvetlenül a Los Angeles Raiders - Dallas Texans előtt lesz.
warr_b
iktriad
több mint 1 éve
Csak ma este HAJRÁ RAMS!!!!
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Havas PO meccs... Best ever
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Majd ha Baltimore Colts-Houston Oilersre mész szóljAz közvetlenül a Los Angeles Raiders - Dallas Texans előtt lesz.
warr_b
több mint 1 éve
Nemrég néztem a back to the futuret, mit gondolsz?Idő utazol? 😀Ugyan már, én Chicago Cardinalst fogok nézni.Nem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
shagi0206
Greengo
több mint 1 éve
Végre, kellenek ezek a csalózászlók.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Idő utazol? 😀Ugyan már, én Chicago Cardinalst fogok nézni.Nem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
shagi0206

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Szerintem a pályát nem fogják normális tempóban tisztítani HA lesz hó vagy vanBill Eagles leszTovábbra se látom magam előtt, hogy a -8 fokban este mit fog tudni csinálni a Bills védelme Henry ellen, de legyen így!
Janek
shawnka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ha nagy játékokat enged a Rams, nekik is mutatni kell valamit
több mint 1 éve
Majd ha Baltimore Colts-Houston Oilersre mész szóljNem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ugyan már, én Chicago Cardinalst fogok nézni.Nem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
több mint 1 éve
Elkapta neki .De ha inkább elütötte volna .... ebből megint vègig mennek
Invincible
több mint 1 éve
én Hammond Pros vs Kenosha Maroonsra vettem jegyetNem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nájsz passz
több mint 1 éve
Q kell vissza mert oda dobnak
több mint 1 éve
Bill Eagles leszTovábbra se látom magam előtt, hogy a -8 fokban este mit fog tudni csinálni a Bills védelme Henry ellen, de legyen így!
Janek
több mint 1 éve
Keresd meg a mai máltai eredményt és addig amíg nincs meg hanyagold az eredmenykovetot 😉Nyert Málta vagy mitől lett hirtelen ilyen nagy szád?Keress még és addig amíg nem találod meg hanyagold az eredmenykovetot 😉Azok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Elkapta neki .
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Mi dobás meg elkapás 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Rodgers te 🐒