Divisional vasárnap
több mint 1 éve
azok a szendvicsek az egyetlen jó dolgok PhiladelfphiábaMeg az OL
Tarsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ne ezt
több mint 1 éve
Fangoi találj ki vmi jót 🙏
több mint 1 éve
Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?Ittr is egy megtörtént eset az egyetemi bajnokságból.... "unsportsmanlike conduct."
Sixo
www.youtube.com/watch?v=fyVnnnDroJU
több mint 1 éve
Még szerencse, hogy nem túl guszta kaját mutogatnak, máskülönben már meg is éheztem volna.
több mint 1 éve
túlhypeolt lőre, magam is meglepődtem mennyire. sajnos a kurd kokaindílernél nem utasíthattam vissza rotterdamban xd úgyhogy megértem, ha nem ájult el a lehetőségtőlSixo becsalogatta azzal, hogy ha ír 5 hsz-t, akkor kap tőle egy üveg Dom Pérignon-t.Alapból nem értem, mit keresett itt? Évek óta nem láttam 😀Most komolyan Anyó megsértődött Csebire és eltűnt? Az isten bassza meg a Bayernt ...Csak lement a sarki boltba 2 kevertért.
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Anyó elment egyből szopik az Eagles. Ha kiestek tudjátok ki okozta.Szívesen mindenkinek is előre
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
szüleim is ezt mondják állandóanebben a driveban azért több volt...Benned volt több ...
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Kellene egy labdaszerzès vhogy
több mint 1 éve
Anyó elment egyből szopik az Eagles. Ha kiestek tudjátok ki okozta.
több mint 1 éve
ebben a driveban azért több volt...Benned volt több ...
Löfli
több mint 1 éve
Hurts is okos, nem akarta eliottot egy újabb sikertelen FG-ra kényszeríteni.Ja ezt dobni kellett volna el a picsaba.
Idióta
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Hogy földhöz baszta Hurtsöt. Ez biztos Fájt 😊Unnecessary roughness, 15 yard!!!!
shagi0206
több mint 1 éve
Tényleg utálja 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ezt elbsztuk 😡
több mint 1 éve
ebben a driveban azért több volt...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hurts is okos, nem akarta eliottot egy újabb sikertelen FG-ra kényszeríteni. Idióta
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Hogy földhöz baszta Hurtsöt. Ez biztos Fájt 😊
több mint 1 éve
Vice Verse megérkezett.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Szép Vers volt.
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=6Iv32s2bxpQMegtörténtIlyen van?Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?Tavaly Buffaloban szólították fel a közönséget, hogy a következő dobálásnál 15 yarddal büntetik a hazai csapatot...
Sixo
FunHun
nagylaza, főpohárnok
FunHun
több mint 1 éve
Nem fogyaszt ilyesmit, csak az alsópolcos kannásakat.Sixo becsalogatta azzal, hogy ha ír 5 hsz-t, akkor kap tőle egy üveg Dom Pérignon-t.Alapból nem értem, mit keresett itt? Évek óta nem láttam 😀Most komolyan Anyó megsértődött Csebire és eltűnt? Az isten bassza meg a Bayernt ...Csak lement a sarki boltba 2 kevertért.
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Sixo becsalogatta azzal, hogy ha ír 5 hsz-t, akkor kap tőle egy üveg Dom Pérignon-t.Alapból nem értem, mit keresett itt? Évek óta nem láttam 😀Most komolyan Anyó megsértődött Csebire és eltűnt? Az isten bassza meg a Bayernt ...Csak lement a sarki boltba 2 kevertért.
Sixo
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
sőtIlyen van?Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?Tavaly Buffaloban szólították fel a közönséget, hogy a következő dobálásnál 15 yarddal büntetik a hazai csapatot...
Sixo
FunHun
nagylaza, főpohárnok