Divisional vasárnap
1 hónapja
Vilagtalanok ezek a birok is.
1 hónapja
ez dpiel lehetett hagyni amugy, de a holding eleg egyertelmu volt
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
azert a 6 safetyre mar keves az ido foleg ha Stroud nem adja vissza egybol a labdat most.És négy mezőnygólt se lőnek... Távolodik a hosszabbítás
csebi
1 hónapja
ez dpi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
de pont ez a baj, hogy kénytelen vagyok akkor is, ha csak a bírózós őrjöngéseken akarok röhögni xdszeretnék kérni az nfl általános topikba kérni egy bírózós gumiszobát, rég itt volna az ideje. szabad teret kellene adni a frusztrációs őrjöngésnek. csapattopikokban kurva fárasztó napokat áttekerni a gejzírként feltörő hőbörgésértne olvasd a csapattopikokat akkor 😉
fake.id
csebi
1 hónapja
shiwnouk
74
Akkor ez nem csalás hanem játékszabályAkkor most meg a patsnek csalnak?Nem most, 20 éve egyfolytában
Nemes samu09
Jan
1 hónapja
azert a 6 safetyre mar keves az ido foleg ha Stroud nem adja vissza egybol a labdat most.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
közben a chiefsnek is csalnak a biztonság kedvéért. meg néha az eaglesnek isAkkor most meg a patsnek csalnak?Ez már a posztmodern. Egyszerre csalnak mindkét csapatnak.
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Hozzáteszem, ezért Maye-t is lehet ünnepelni.igen ez a dobas ott volt a szeren.
Burkus
1 hónapja
a texansnak szurkolok, úgyhogy lécci legyen incompleteÍgy még nagyobb lesz a come back élmény.
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
szeretnék kérni az nfl általános topikba kérni egy bírózós gumiszobát, rég itt volna az ideje. szabad teret kellene adni a frusztrációs őrjöngésnek. csapattopikokban kurva fárasztó napokat áttekerni a gejzírként feltörő hőbörgésértne olvasd a csapattopikokat akkor 😉
fake.id
1 hónapja
Eldőlt.Ezt így bemondod 2 INT-el és 3 fumbleval a vége előtt? Merész.
Janek
1 hónapja
Sajnos igenEldőlt.a kiscsaj patriots-ot mondott?
Janek
gedam
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
1 hónapja
Hozzáteszem, ezért Maye-t is lehet ünnepelni.
1 hónapja
szeretnék kérni az nfl általános topikba kérni egy bírózós gumiszobát, rég itt volna az ideje. szabad teret kellene adni a frusztrációs őrjöngésnek. csapattopikokban kurva fárasztó napokat áttekerni a gejzírként feltörő hőbörgésért
1 hónapja
A Steelers is játszik, vagy miért szól a Renegade
1 hónapja
Akkor most meg a patsnek csalnak?Ez már a posztmodern. Egyszerre csalnak mindkét csapatnak.
Nemes samu09
1 hónapja
Akkor Chiefs ball.Dehogyis....Eagles ball mond mi bátran 😉
warr_b