NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 137
89
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
1 órája
gedam
6 406
ez a meccs is bizonyítja, hogy az nfl scriptelt, mert ilyen a való életben nem történik.
1 órája
Na, ha már promotálják a holnapi cfb döntőt: Cignettit nem akarja elcsábítani vmelyik nfl csapat?
1 órája
mondjuk a ricsárdgír tényleg remek voltItt egy másik remekHiba történt. Próbálkozz újra később
warr_b
Kampman
warr_b
1 órája
domo arigato gozaimasulive4.totalsportek777.com/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041na valaki pls adjon egy működő streamet. a streameast egy moslék, az egész évben álomszerűen operáló paki streamoldalt meg befosatta a sok divatén is kérek!
fake.id
Löfli
Vészhelyzetre:
nfl.footybite.to/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041
nagylaza, főpohárnok
1 órája
Itt egy másik remekHiba történt. Próbálkozz újra később
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 órája
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 órája
hát aki szeszel 😊Ezt máshogy nem lehet bírniHú, jókor jött a félidő, erre rá kell pihennem.Inni
Jan
Janek
Jan
1 órája
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Vagy Trevor, aki itt játszott volna, ha nyer mùlt héten.
csebi
1 órája
Másfél félidő alatt a csapat 10 legjobb játékosába nem sikerült odaszagolni, annyira tőle függenek.képzeljétek el azt a sok feleslegesen elégetett energiát amit beletettek abba, hogy eladják hogy nincs szupportja ennek a gyereknek, csak azért hogy márkát építsenek belőle, miközben egész szezonban top közelben voltak jóformán minden releváns mutatóban. 😀en mar irtam is baratomnak, hogy jovore jon a visszaeses majd Maye oldalan is. btw ha jol emlekszem egyik legkonnyebb sorsolasuk is volt ...
Cruyffista
csebi
1 órája
Negritis, a vajdaSzerintem Negritis erre a linkre konkrétan szemmel látható összeget kapsz a Googletől via YouTube
1 órája
Ezt máshogy nem lehet bírniHú, jókor jött a félidő, erre rá kell pihennem.Inni
Jan
Janek
1 órája
Titeket lehet, hogy megdöbbent a meccs, de mivel én az összes browns meccset láttam idén engem nem, ez csak egy random browns meccs idénről.ezért mondtam,hogy szimpi ez a Texans 😀
eaglesmcnabb
1 órája
Azt hittem sok ez az eladott labda félidőben, de szezoncsúcs sem
Poloska vagyok.
1 órája
képzeljétek el azt a sok feleslegesen elégetett energiát amit beletettek abba, hogy eladják hogy nincs szupportja ennek a gyereknek, csak azért hogy márkát építsenek belőle, miközben egész szezonban top közelben voltak jóformán minden releváns mutatóban. 😀valakinek kicsit beakadt a lemez xd
Cruyffista
1 órája
Titeket lehet, hogy megdöbbent a meccs, de mivel én az összes browns meccset láttam idén engem nem, ez csak egy random browns meccs idénről.Jó, de ők 4 győzelemmel zártak, ez a két csapat együtt nyert majdnem 30 meccset.
eaglesmcnabb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 órája
Valahogy ismerős, mintha már láttam volna. De azért nagyon jó, hogy betetted, kösz!
Negritis, a vajda
1 órája

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 órája
berakjak a vpnt.es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Cancunból, DAZN-ról?
csebi
gamerkr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 órája
Ha nekik ilyen védelmük lett volna...es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Stroud jobb, mert ő itt van!
csebi
Dzsokijuing
1 órája
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...szerintem ha Burrow nem sérül le a szezon elején, most végigmennének a döntőig
csebi
1 órája
Hú, jókor jött a félidő, erre rá kell pihennem.Inni
Jan
1 órája
Szerencsétlen Houston D, ennyire jó csapatrészt ennyire szar irányítóval még nem láttam szerintem. Ehhez képest Rex Grossman a foci művésze volt anno azzal a Bears D-vel.jets defense zach wilsonnal, mark sanchezzel, tampa védelmek a sbn kívül, vikings ponderrel? szerintem egy 10 darabot simán fel lehetne sorolni az elmúlt 20-25 évből
somoskovig
1 órája
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Cancunból, DAZN-ról?
csebi
1 órája
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Stroud jobb, mert ő itt van!
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)