Divisional vasárnap
1 hónapja
rózsa sándor, a betyárŐ írta nemrég, hogy Svájcban él és vmi 8ezer ejrós órát akart venni? 😎
seattle szurkoló testvérünk, írásból könnyen felfedhető az új nickje
Cruyffista

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
es meg mindig a harmadik negyedben vagyunk ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Még 2 FG kell a fordításhozEhelyett remélem OT lesz
gabokocka
Élmény nézni ezt a meccset
1 hónapja
Most kell egy turnover, hiányzik
1 hónapja
felbukkant egy dagobert bácsi a hawks topikban. véletlen lenne? alighanem inkább Höri? azóta se láttam a fórumon. Nagyon gyanúsjaja. en Stezre gyanakszom.szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
peach
csebi
Toto21
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Még 2 FG kell a fordításhozHacsak nem jön pick6el a NE
gabokocka
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ka'imi trollkodik itt bazz, értelmes megmozdulás ezen a meccsen?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ha nem csinál a houston D is pick6-et, akkor ezt az életbe nem nyerik meg.Elég ha elég sokáig hordják vissza, és akkor az igazságos mackó berugdossa őket
eaglesmcnabb
1 hónapja
rózsa sándor, a betyárseattle szurkoló testvérünk, írásból könnyen felfedhető az új nickje
1 hónapja
Még 2 FG kell a fordításhoz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Ha nem csinál a houston D is pick6-et, akkor ezt az életbe nem nyerik meg.3 safety es jok lesznek ...
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ha nem csinál a houston D is pick6-et, akkor ezt az életbe nem nyerik meg.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Úgy még én is el tudom dobni a tojáslabdát, ahogy ez a Stroud dobás is repült
1 hónapja
nem inkább Höri? azóta se láttam a fórumon. Nagyon gyanúsjaja. en Stezre gyanakszom.szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
peach
csebi
1 hónapja
Makánál már jön a szexTexans PO meccsen mindenki csak a csöcsöket várja.
jamaicababa
1 hónapja
jaja. en Stezre gyanakszom.szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
peach
1 hónapja
valamelyik betyár volt nem?mi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
CJ Stroud trying to complete a pass beyond 6 yards pic.twitter.com/4XiUVFMKYG
— Underdog (@Underdog) January 18, 2026
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
szegeny nem tudta feltolteni a kepet.mi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögniEgy rózsa sándor nevű egykori fórumozó fogadott meg valamit ekkora téttel, mi meg várjuk azóta, hogy mutassa be erről a screenshotot.
fake.id
iktriad
1 hónapja
szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
"sex jenningstől" 😃
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Makánál már jön a szex
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
1 hónapja
mi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!