Divisional vasárnap
3 hónapja
Majdnem

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
jajjj, ne mar. tenyleg megint? mki hibas csak ok nem ...Melozom, a polomeccsel baszakodtam, mert szetbiroztak magukat a sztarjaink. xdMost sirok tenyleg, hogy DJ laba megfott, hat ezt a roncsderbit meg lehet a Colts is tulelne, ami itt megy. xdjó reggelt. Merre jártál idáig? Csak nem Milan meccsen izgultál? 😀
Stez
Toto21
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
azert csak van olyan play, aminel Maye gyorsan szabadul es legalabb- mondom LEGALABB- a LOS-ig eldobja a labdat ...Mert szerinted ez a fal megtudja blokkolni a Houston D-t? Ránézésre csak hülyére verik pl Campbellt isKurvajó a Pats offensemeg csak veletlenul sem probaltak megcsinalni a 3&8-t ...
manuszka86
csebi
manuszka86
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Mert állt a játékregen volt turnover.Mi a fasz, ennek a drivenak nem turnoverrel lett vége, ilyet lehet?Kezd unalomba fulladni a meccs
tenorx
Jan
csebi
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
3 hónapja
Ha itt játszotok 2-7re javult volna a mérlegMost sirok tenyleg, hogy DJ laba megfott, hat ezt a roncsderbit meg lehet a Colts is tulelne, ami itt megy. xdhagyjad már, egy romfos chiefstől kiszoptunk. utolsó 8 meccsükön a mérlegük 1-7 volt xd
Stez
fake.id
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Melozom, a polomeccsel baszakodtam, mert szetbiroztak magukat a sztarjaink. xdMost sirok tenyleg, hogy DJ laba megfott, hat ezt a roncsderbit meg lehet a Colts is tulelne, ami itt megy. xdjó reggelt. Merre jártál idáig? Csak nem Milan meccsen izgultál? 😀
Stez
Toto21
3 hónapja
regen volt turnover.Mi a fasz, ennek a drivenak nem turnoverrel lett vége, ilyet lehet?Kezd unalomba fulladni a meccs
tenorx
Jan
3 hónapja
nem tudom melyik a durvább, ez vagy az AFCON döntő 😀Csak annak màr vége...
Heisman nádor

3 hónapja
Most sirok tenyleg, hogy DJ laba megfott, hat ezt a roncsderbit meg lehet a Colts is tulelne, ami itt megy. xdhagyjad már, egy romfos chiefstől kiszoptunk. utolsó 8 meccsükön a mérlegük 1-7 volt xd
Stez
3 hónapja
megrakom hogy nem lesz több TO
remontada

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Mert szerinted ez a fal megtudja blokkolni a Houston D-t? Ránézésre csak hülyére verik pl Campbellt isKurvajó a Pats offensemeg csak veletlenul sem probaltak megcsinalni a 3&8-t ...
manuszka86
csebi
3 hónapja
2015 óta a legtöbb TO egy meccsen, nem csoda 😁Elvileg 12 TO a legtöbb ever, két meccsen is volt már annyi

3 hónapja
2,60 a kövi CJ INT
3 hónapja
Most sirok tenyleg, hogy DJ laba megfott, hat ezt a roncsderbit meg lehet a Colts is tulelne, ami itt megy. xdjó reggelt. Merre jártál idáig? Csak nem Milan meccsen izgultál? 😀
Stez
3 hónapja
Rams-nek meg a védelme esett vissza nagyon, sajnosNfc gyoztese sztem rohogve nez majd erre az AFCre😅Azért Darnoldot ezek a védelmek meg tudják viccelni, a Rams az egyetlen aki talán kényelmesebben nyerhet.
Tdog
Sifur
3 hónapja
Mi a fasz, ennek a drivenak nem turnoverrel lett vége, ilyet lehet?Kezd unalomba fulladni a meccs
tenorx
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
3 hónapja
Én elsőre puntoltam volna a helyükbenKurvajó a Pats offensemeg csak veletlenul sem probaltak megcsinalni a 3&8-t ...
manuszka86
csebi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Nfc gyoztese sztem rohogve nez majd erre az AFCre😅Azért Darnoldot ezek a védelmek meg tudják viccelni, a Rams az egyetlen aki talán kényelmesebben nyerhet.
Tdog
3 hónapja
nem tudom melyik a durvább, ez vagy az AFCON döntő 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
es meg Allen kapta a savat a 4 turnoverert.AR-t meg visszavonultatta mki 😀 akkor Maye is nyugdíjas lesz jövőre? 😀
csebi
3 hónapja
megrakom hogy nem lesz több TO
3 hónapja
Ezen a meccsen Nathan Peterman szellemisége van jelen. Ki se lógna a sorból, ha itt lenne.
3 hónapja
Mi a fasz, ennek a drivenak nem turnoverrel lett vége, ilyet lehet?
3 hónapja
Baszki, ezen a meccsen még mi is nyernénk Josh Johnsonnal és Szivacskival cornerben...