NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Divisional vasárnap

1 feliratkozó

3 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 466 — Kinek mit intézett a kormánya

csebi
Tökéletes.
Dzsokijuing
miota 2015ben kinn voltam lengyelben 3 hetet melozni a feherorosz hataron, egyik kedvenc zenem. csavo eloben tolta a varosban, hatalmas sztarkent elte meg magat.
azota minden evben berakom egy PO meccs eredmenykovetobe ...
csebi
Akkor is Rey Mysterio maszkban volt?

Poloska vagyok.
3 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 394
Kíváncsi vagyok, mit fogtok mondani, ha megnyeri a HOU.🙂
nagylaza, főpohárnok
Hajrá

3 órája
Toto21 Chicago Bears 7 682
egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-ért
Toto21
Mármint Caserio
LanceVance
úgy gondoltam, hogy Demeco szól majd, hogy nem fog menni. Mert ez a védelem legalább egy közepes QB-t érdemelne
3 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 290 — Lucas Scott
Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenne
tenorx
Nem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
gabokocka
Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.
tenorx
en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.
csebi
Hokiban is cserélik a kapust ha van 6-7 kapott gól.
zacknorb
es volt olyan mikor ereztem h nem az en napom, jeleztem a cseremnek, hogy kezdjen melegiteni, es megcsereltuk egymast magunktol. van ilyen amugy.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 548 — Undertaker of the Cleveland graveyard
végre, ideje Chubbot futtatni

3 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 466 — Kinek mit intézett a kormánya
Na végre iktriad is tiszteletét teszi

Poloska vagyok.
3 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 858 — Keep pounding
Ez megvolt, pirosat

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 803 — Apu ökölbeszorított keze
egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-ért
Toto21
AR

3 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 017 — beers & Packers
Kíváncsi vagyok, mit fogtok mondani, ha megnyeri a HOU.🙂
3 órája
Toto21
iden is eros lesz a qb UFA felhozatal mint minden evben ...
csebi
Stafford se volt FA 😉
3 órája
warr_b Washington Commanders 28 338 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Rájöttek, hogy ott van Chubb is?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 órája
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 764
Toto21
Mármint Caserio

3 órája
tenorx
gabokocka
Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.
tenorx
en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.
csebi
Hokiban is cserélik a kapust ha van 6-7 kapott gól.

Poloska vagyok.
3 órája
Toto21
iden is eros lesz a qb UFA felhozatal mint minden evben ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 681
Toto21
pl Trubiskyért?
3 órája
3 órája
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 638 — Tyrone Creek
tenorx
gabokocka
tenorx
Baseballban is, ha a csilivili 300 millió dolláros kezdődobód enged 10 runt az első 4 inningben, akkor jön a reliever. A következő meccsén ugyanúgy jön, nincs ebből gond, mert nem a személye ellen szól, hanem a teljesítménye miatt kell ezt meghúzni.
3 órája
tenorx
gabokocka
tenorx

3 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 681
Stroud fejéről kb világfájdalom olvasható le

Szerkesztette: shagi0206
3 órája
Tarsi San Francisco 49ers 1 688
Tegnap az ilyen az int volt
3 órája
jo ezt visszaadjak majd vszeg.

3 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 858 — Keep pounding
Lenn van

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
peach Atlanta Falcons 15 711 — a new hope (again)
a tegnapi alapján ez fumble

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 órája
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 408
Amúgy bárhogyan is van, az offense a mai napon akarja a legjobban megverni a csapatot.

Egy jéghideg mit kérsz?
3 órája
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 764
Édes faszom