Divisional vasárnap
3 hónapja
Most sirok tenyleg, hogy DJ laba megfott, hat ezt a roncsderbit meg lehet a Colts is tulelne, ami itt megy. xd
3 hónapja
Fos punt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
punt volt már?
3 hónapja
Kurvajó a Pats offensemeg csak veletlenul sem probaltak megcsinalni a 3&8-t ...
manuszka86
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
es meg Allen kapta a savat a 4 turnoverert.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Már a futás is jól kezdődött hogy nekiment a saját falemberének, ott úgy megtorpant mintha agyrázkódást kapott volna, nem csoda hogy elejtette 😁
kapitnono
Már a futás is jól kezdődött hogy nekiment a saját falemberének, ott úgy megtorpant mintha agyrázkódást kapott volna, nem csoda hogy elejtette 😁Sanchez lájkolta a playt
kapitnono
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Nfc gyoztese sztem rohogve nez majd erre az AFCre😅csak aztán nehogy a "lenézésből" koppanás legyen...
Tdog
3 hónapja
Marks amúgy hogy kezdő RB?Nem tudom de adná magát egy Allgier Fa igazolás
Drip
3 hónapja
gedam
6 507
Már a futás is jól kezdődött hogy nekiment a saját falemberének, ott úgy megtorpant mintha agyrázkódást kapott volna, nem csoda hogy elejtette 😁dooooing
kapitnono
3 hónapja
Végre valaki aki ért is hozzá, felüdülés Sixo utánjo de az El Savadori ligaban meg mindket csapat odaerhet a Playoffra, addig a La Horquetta biztosan nem jut be a Karib Kupaba, es a Port of Spainnek is eleg minimalis az eselye ...Ahelyett hogy a trinidadi Port of Spain-La Horquettát néznétudom-tudom. pedig o az El Salvadori Fuerte San Fracisco-Hercules rangadot nezi elsosorban.Ezt még kb Sixo is tudtasztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...Mondjuk olyan nehéz nem volt kitalálni, én is tudtam mi fog jönni.
csebi
gabokocka
warr_b
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Bills hívják vissza, játszanak még egyetEbből a két csapatból az egyiknek stidhammal kell küzdenie a Superbowl részvételért.Olyan mercy rule nincs, hogy kettős leléptetés? 😀
gabokocka
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Bingózóknak: Safety még nem voltspecial team return TD, onside kick, fake punt
bobi0092
3 hónapja
Azt vágom, csakhogy akkor nincs semmi sérülés stb, eleve ő is volt az Rb1? Az komoly akkor 😀Marks amúgy hogy kezdő RB?a másik opció a csóri Chubb, aki már szerintem alig tud mozogni.
Drip
shagi0206
3 hónapja
Aranyköpés rovat!!Marks amúgy hogy kezdő RB?Engels már visszavonult.
Drip
somoskovig
3 hónapja
Bingózóknak: Safety még nem volt
3 hónapja
Nfc gyoztese sztem rohogve nez majd erre az AFCre😅
3 hónapja
Az ő korában nem jött el a kommunizmus.Marx először talpon marad, majd fumble, a XX. század dióhéjban.
DzsokijuingMarx először talpon marad, majd fumble, a XX. század dióhéjban.Apróság, de Marx a XIX. században élt.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Már a futás is jól kezdődött hogy nekiment a saját falemberének, ott úgy megtorpant mintha agyrázkódást kapott volna, nem csoda hogy elejtette 😁

3 hónapja
Marks amúgy hogy kezdő RB?a másik opció a csóri Chubb, aki már szerintem alig tud mozogni.
Drip
3 hónapja
buttfumble.késleltetett
csebi
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
3 hónapja
Ebből a két csapatból az egyiknek stidhammal kell küzdenie a Superbowl részvételért.Olyan mercy rule nincs, hogy kettős leléptetés? 😀
gabokocka
3 hónapja
Marx először talpon marad, majd fumble, a XX. század dióhéjban.
Dzsokijuing
Marx először talpon marad, majd fumble, a XX. század dióhéjban.Apróság, de Marx a XIX. században élt.
Dzsokijuing
3 hónapja
502 Bad Gateway

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!