Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
Jags jön - kétszer!Féltetek saját magatoktól, ezért magatok elé felcseréltetek.
iktriad
9 hónapja
Jags jön - kétszer!
9 hónapja
Hát akkor itt tényleg ki lesz söpörve a WR szoba.
Poloska vagyok.
9 hónapja
ideje lenne már valami WR-t vinni Green Baybe
9 hónapja
Mondhatni az O ennyire jóDe nem olyan durván jó mint az utóbbi 3-4 évbenNem rossz szvsz az se.Hát a Mukuba pick annyira nemMost megy ki Ss?Howienak hagyják, hadd húzzon egy újabb nagy stealt a 3. vagy 4. kör végén. 😀
Janek
iktriad
Janek
iktriad
zacknorb
9 hónapja
Na, CB, EDGE, a Deone Walker NT is lehetne
Poloska vagyok.
9 hónapja
Jó, ha úgy draftolna, akkor minimum minden 2 évben Eagles SB W van-De nem olyan durván jó mint az utóbbi 3-4 évbenNem rossz szvsz az se.Hát a Mukuba pick annyira nemMost megy ki Ss?Howienak hagyják, hadd húzzon egy újabb nagy stealt a 3. vagy 4. kör végén. 😀
Janek
iktriad
Janek
iktriad
zacknorb
9 hónapja
Ez nem hülye pick, posztra legalább is jó
Poloska vagyok.
9 hónapja
De nem olyan durván jó mint az utóbbi 3-4 évbenNem rossz szvsz az se.Hát a Mukuba pick annyira nemMost megy ki Ss?Howienak hagyják, hadd húzzon egy újabb nagy stealt a 3. vagy 4. kör végén. 😀
Janek
iktriad
Janek
iktriad
Poloska vagyok.
9 hónapja
qb3 még koraiNah gyerünk valami szépet.Shedeur az lenne?
Sixo
iktriad
9 hónapja
Nem rossz szvsz az se.Hát a Mukuba pick annyira nemMost megy ki Ss?Howienak hagyják, hadd húzzon egy újabb nagy stealt a 3. vagy 4. kör végén. 😀
Janek
iktriad
Janek
9 hónapja
Nah gyerünk valami szépet.Shedeur az lenne?
Sixo
9 hónapja
Hát a Mukuba pick annyira nemMost megy ki Ss?Howienak hagyják, hadd húzzon egy újabb nagy stealt a 3. vagy 4. kör végén. 😀
Janek
iktriad
9 hónapja
Tradelj már kopasz Mbowért
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Na ők nem Milroet vitték RB-nek 😀én elvittem...csak azért, hogy a Steelers ne kövesse el ezt a hibát 😀
zacknorb
9 hónapja
YESSSSSS!!!!!legjobb helyre ment Artúrhoz
NAgyon jó RB
Klaci79
9 hónapja
Most megy ki Ss?Howienak hagyják, hadd húzzon egy újabb nagy stealt a 3. vagy 4. kör végén. 😀
Janek
9 hónapja
Ez ki volt? Nem Hynes Ward? 70es évekből kellett h legyen valaki ennyi gyűrűvel.Lynn Swann
Sixo