Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
YESSSSSS!!!!!Bíztam benne, hogy bent lesz még 3/24-en. Grat!
NAgyon jó RB
Klaci79
9 hónapja
Ez ki volt? Nem Hynes Ward? 70es évekből kellett h legyen valaki ennyi gyűrűvel.
9 hónapja
Na ők nem Milroet vitték RB-nek 😀
Poloska vagyok.
9 hónapja
Wardot nem nagyon akarják kiszolgálni Tennesseben.A Winston kupát viszont megkapta.
Sixo
9 hónapja
OL is kéne odaWardot nem nagyon akarják kiszolgálni Tennesseben.Megmondta hogy két top5-ös elkapója van
Sixo
zacknorb
9 hónapja
Wardot nem nagyon akarják kiszolgálni Tennesseben.jövőre is itt akarnak húzni 😀
Sixo
na bent a pick....
9 hónapja
Wardot nem nagyon akarják kiszolgálni Tennesseben.Megmondta hogy két top5-ös elkapója van
Sixo
Poloska vagyok.
9 hónapja
Tegnap még oktatták, ma már Gladestone oktat. 😀 Jacksonville's trade with Detroit is the best deal of Day 2, per our draft pick valuations.
— Seth Walder (@SethWalder) April 26, 2025
Jaguars gained the equivalent of a mid to late third-round pick in surplus value.
That's assuming no discount for future picks and future picks in middle of round (except comp pick).
Meanwhile in Detroit
171 on the consensus big board, now officially the biggest reach. classic lions https://t.co/K5mAsT2dNX
— Arif Hasan, but NFL 🏈 (@ArifHasanNFL) April 26, 2025
Milroe és Sanders, Sanders és Milroe....kezdek félni a 3. körös választástólCam Miller vagy a kis Rourke. 😉
Klaci79
Szerkesztette: iktriad
9 hónapja
Futás ellen a méretei ellenére jó, sok tackle és ilyen mozgással coverageben is meg kéne állnia a helyét. Se Graham, se Winters nem vált be, szóval a lb poszt kiadó.nem mondom hogy rossz, de jah, undersized, viszont kiba fürge és gyors. Warner kispajtása lehet. viszont a helyet nem értem neki. whatever, eddig nem rossz a draft.Baromi jól mozgott combine alatt, alulméretezett a poszthoz, de Warner is az volt (Martin még kisebb). Én látok bennük hasonlóságot játékban. Reach nyilván, de a játékos izgalmas.Az első idei extrém wtf a Nick Martinfejvakarós. üveg LB
Sixo
petey
labo7
petey
9 hónapja
Lol, Uram nem tudta kimondani Dylan FairchildotHörinél ha jól emlékszem ő volt az első guard.
zacknorb
9 hónapja
Lol, Uram nem tudta kimondani Dylan Fairchildot
Poloska vagyok.
9 hónapja
nem mondom hogy rossz, de jah, undersized, viszont kiba fürge és gyors. Warner kispajtása lehet. viszont a helyet nem értem neki. whatever, eddig nem rossz a draft.Baromi jól mozgott combine alatt, alulméretezett a poszthoz, de Warner is az volt (Martin még kisebb). Én látok bennük hasonlóságot játékban. Reach nyilván, de a játékos izgalmas.Az első idei extrém wtf a Nick Martinfejvakarós. üveg LB
Sixo
petey
labo7
9 hónapja
Texans-ban már 3 Cyclones elkapó lesz
9 hónapja
másik GM játékban én is 6. végén húztamBaszki én óriási Pat Bryant stan vagyok, de nem gondoltam volna hogy day2 pick lesz6/24 pickeltem gm-ben lol.
dancogo
Nick Martint meg 5. végén.
labo7
9 hónapja
Baromi jól mozgott combine alatt, alulméretezett a poszthoz, de Warner is az volt (Martin még kisebb). Én látok bennük hasonlóságot játékban. Reach nyilván, de a játékos izgalmas.Az első idei extrém wtf a Nick Martinfejvakarós. üveg LB
Sixo
petey
9 hónapja
ÁmenMilroe és Sanders, Sanders és Milroe....kezdek félni a 3. körös választástólColts elviszi mind2őt
Klaci79
Sixo
9 hónapja
Milroe és Sanders, Sanders és Milroe....kezdek félni a 3. körös választástólColts elviszi mind2őt
Klaci79