Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
Na Browns meccseket is megéri nézni majd
9 hónapja
Zacknorb most
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
payton nagyon komoly ebben a psg-s melegítőben
9 hónapja
Vele szoktam reggel borotválkozni. Csak E betűvel írja a nevét.venes?
Sixo
9 hónapja
Minnyá a South Carolinának is 4 lesz.Most 2025 Draft picks after Round 2:
— CFB Tracker (@MatchupTracker) April 26, 2025
7 - Ohio State
5 - Texas
4 - Georgia
4 - Michigan
4 - Ole Miss
zacknorb
9 hónapja
És végül is igaza lett, csak Russell Wilsonnal is megtehette ezt volna (igaz az volt az Andrew Luck draft).Épp nézem, a 70. pick-nél jön legközelebb a Jags?! Legutóbb mikor ott választottunk, az nagyon emlékezetesre sikerült. (=hírhedt húzás lett, pedig a játékos többszörös Pro Bowler lett azóta és még mindig a ligában van). Szerencsére arra a posztra tuti nem fogunk most húzni. 😀Gene Smith megérkezett és megmondta, ma kihúzunk egy olyan játékost aki legjobb a posztján
iktriad
Wester
Közben nézem, 3 éve Chad Muma-t is 3/6-ra vittük. Bejött. Ja nem.
Szerkesztette: iktriad
9 hónapja
Most 2025 Draft picks after Round 2:
— CFB Tracker (@MatchupTracker) April 26, 2025
7 - Ohio State
5 - Texas
4 - Georgia
4 - Michigan
4 - Ole Miss
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ez a Giants védőfal viszont nagyon durva
Poloska vagyok.
9 hónapja
Épp nézem, a 70. pick-nél jön legközelebb a Jags?! Legutóbb mikor ott választottunk, az nagyon emlékezetesre sikerült. (=hírhedt húzás lett, pedig a játékos többszörös Pro Bowler lett azóta és még mindig a ligában van). Szerencsére arra a posztra tuti nem fogunk most húzni. 😀Gene Smith megérkezett és megmondta, ma kihúzunk egy olyan játékost aki legjobb a posztján
iktriad
Lesz ez még így se!
9 hónapja
pedig szép új fejezet lenne a classic nfl vs trump beefbencsodálkozom h a felsorokaztott service memberek legalább fele nem nőA kormányváltás után talán kevésbé fognak odafigyelni az ilyesmire
Kúrfürst briareos
Kampman
9 hónapja
csodálkozom h a felsorokaztott service memberek legalább fele nem nőTrump az elnök junó
Kúrfürst briareos
9 hónapja
Bronny > Sanders.
9 hónapja
csodálkozom h a felsorokaztott service memberek legalább fele nem nőA kormányváltás után talán kevésbé fognak odafigyelni az ilyesmire
Kúrfürst briareos
9 hónapja
Épp nézem, a 70. pick-nél jön legközelebb a Jags?! Legutóbb mikor ott választottunk, az nagyon emlékezetesre sikerült. (=hírhedt húzás lett, pedig a játékos többszörös Pro Bowler lett azóta és még mindig a ligában van). Szerencsére arra a posztra tuti nem fogunk most húzni. 😀
9 hónapja
186 fontos safetykap egy kis aaron maybin féle változatos étrendet is mire indul camp 204 lesz
Sixo
9 hónapja
Jönnek sorban a Chicago pickek oszt egy Bears szurkoló sincs itt.Dede csak Tüsivel nyomatjuk a Discord csatornánkon
Sixo
9 hónapja
oszt? legalább nem használták túl, pff-nél majdnem első körös voltde 4 év alatt nincs 1000 snapjeyardig?Az megint mekkora steal a Chiefsnek jézusom.miért? azért messze nem volt egy komoly egyetemi karrier mögötte...ok hogy a Tennessee-ben 3-400 snappig jut el bárki adott évben, de azért olyan nagyon nem volt ő kiemelkedő, hogy a 2. kör végén steal legyen. NEm rossz játékos, na de pont helyén van szerintem, semmi stealt nem látok
Sixo
Klaci79
Pass rusherban amikor pályán volt szétbaszott mindenkit mindig.
Sixo
zacknorb
9 hónapja
már átírtam snap-re....az hogy a Kent state ellen szétb@szott mindenkit ok, de az OSU ellen nem tette...vagy a georgia ellenyardig?Az megint mekkora steal a Chiefsnek jézusom.miért? azért messze nem volt egy komoly egyetemi karrier mögötte...ok hogy a Tennessee-ben 3-400 snappig jut el bárki adott évben, de azért olyan nagyon nem volt ő kiemelkedő, hogy a 2. kör végén steal legyen. NEm rossz játékos, na de pont helyén van szerintem, semmi stealt nem látok
Sixo
Klaci79
Pass rusherban amikor pályán volt szétbaszott mindenkit mindig.
Sixo
9 hónapja
186 fontos safetyA poszt okè, a játèkost meglátjuk. 😊
Sixo