Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Tessék Bria, már Lil Wayne is DUUUUVAL-ozik. 😀Excuse our charisma 🫣@LilTunechi | #DUUUVAL pic.twitter.com/ufCQyxptgw
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) April 25, 2025
11 hónapja
Lehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönNem Trump lesz lol
r.baggio
Poloska vagyok.
11 hónapja
Lehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönHa 1/1 Cam Wardot spoilerezte el, akkor az bejött.
r.baggio
11 hónapja
no lies were toldEz a Graham ügyesen megtanulta a sablonkérdésekre a sablonválaszokat.mégsem mondhatja h hát a football purgatoriumba kerültem, város is ronda de legalább sok pénzt keresek köv szerződés már máshol talál
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
11 hónapja
Lehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönsimán lehet, twitterhez képest 10 perces késésben vagyunk alsó hangon
r.baggio
11 hónapja
az nalam Bijan ha bent van meg.szerintem jó lesz, lehet első körben ki is viszem fantasyban 😀Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.es Jeanty meg elhiszi, hogy az NFL-ben se fogjak tudni szerelni😃
Stez
Kenny
Toto21
11 hónapja
Lehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejön

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Ez a Graham ügyesen megtanulta a sablonkérdésekre a sablonválaszokat.mégsem mondhatja h hát a football purgatoriumba kerültem, város is ronda de legalább sok pénzt keresek köv szerződés már máshol talál
Kampman
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Bears feltrade-elJags azért erős opció lett volnaNem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.De ha valaki megkérdezte volna tőled, hogy ki lesz az, aki mégis, te is a Raiderst mondtad volna
Stez
Kampman
Wester
Poloska vagyok.
11 hónapja
Viszont ez a minden pick a csapat logojával pózol a folyosón ezt adom
Poloska vagyok.
11 hónapja
szerintem jó lesz, lehet első körben ki is viszem fantasyban 😀Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.es Jeanty meg elhiszi, hogy az NFL-ben se fogjak tudni szerelni😃
Stez
Kenny
11 hónapja
jets és browns is simánNem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.De ha valaki megkérdezte volna tőled, hogy ki lesz az, aki mégis, te is a Raiderst mondtad volna
Stez
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Jags azért erős opció lett volnaNem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.De ha valaki megkérdezte volna tőled, hogy ki lesz az, aki mégis, te is a Raiderst mondtad volna
Stez
Kampman
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.De ha valaki megkérdezte volna tőled, hogy ki lesz az, aki mégis, te is a Raiderst mondtad volna
Stez
11 hónapja
Persze h reklam b+...Már jó pár éve mi vagyunk az új Jags sajnos
Beki
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.sok mezeladás lesz belőle. Azérta Raiders belső Oline nem néz ki rosszul, így lesz jó pár futott yardja
Stez
11 hónapja
Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.es Jeanty meg elhiszi, hogy az NFL-ben se fogjak tudni szerelni😃
Stez
11 hónapja
Persze h reklam b+...
11 hónapja
#Giants GM Joe Schoen just said they've already told Kayvon Thibodeaux that they're exercising his 5th-year option.
11 hónapja
sok volt a smoke csakeddig sok meglepetés nincsaz a meglepetés hogy a csapatok cserélődnek, de egy hete is ez volt a top6 sorrendje
Negritis, a vajda
zacknorb
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.
11 hónapja
eddig sok meglepetés nincsaz a meglepetés hogy a csapatok cserélődnek, de egy hete is ez volt a top6 sorrendje
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez a Graham ügyesen megtanulta a sablonkérdésekre a sablonválaszokat.mégsem mondhatja h hát a football purgatoriumba kerültem, város is ronda de legalább sok pénzt keresek köv szerződés már máshol talál
Kampman
11 hónapja
az is need, de innen nem vinnék senkit 7-reNa a szívem azt mondja Tet, ész szerint letrade vagy Membóakkor ebből edge lesz
Wester
Sixo
Lesz ez még így se!