NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok elhangzik-e, hogy Fisher több mint egy évtizeden át volt a mai ellenfele HCje, kvázi ez a Bajusz Bowl. Szóval nem Mariota hibája, ha kiverik a kezéből a labdát.Király az új nickneved, Stez.
Törölt
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Szóval nem Mariota hibája, ha kiverik a kezéből a labdát.menő a nickneved
Törölt
több mint 9 éve
Szóval nem Mariota hibája, ha kiverik a kezéből a labdát.
több mint 9 éve
Kiváncsian várom Mariska mit művel így, hogy már nem szűz.
több mint 9 éve
Ha működne emoticon akkor írnékAmelyik közvetítés nem akad. 😀Mingyá kezdődik. Van valaki még fent?:pAkad, de még nem tudom melyiket nézzem 😊
Coolearie
D11
iktriad
több mint 9 éve
Amelyik közvetítés nem akad. 😀Mingyá kezdődik. Van valaki még fent?:pAkad, de még nem tudom melyiket nézzem 😊
Coolearie
D11
több mint 9 éve
ozibozi
17 132
1 óra múlva az AMC-n a zombikat. :- )))Mingyá kezdődik. Van valaki még fent?:pAkad, de még nem tudom melyiket nézzem 😊
Coolearie
D11
több mint 9 éve
Marioto!Mingyá kezdődik. Van valaki még fent?:pAkad, de még nem tudom melyiket nézzem 😊
Coolearie
D11
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mingyá kezdődik. Van valaki még fent?:pAkad, de még nem tudom melyiket nézzem 😊
Coolearie
több mint 9 éve
Mingyá kezdődik. Van valaki még fent?:p
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Jobb éjszakát srácok!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 846
"Aaron Rodgers' passer rating on throws intended for his go-to receiver has been 150.2, 130.3, 111.6 and 128.2 over the past four seasons, per Pro Football Focus."Nem lesz egyszerű tartani a szintet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
SBL
2 213
A kézfogásnál úgy tünt Rodgers jobb kezének nincs komoly baja. Legalább ennyi, aminek örülhetünk
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 846
Jól van legalább a kézfogásban nem sérült meg senki.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
soha többet nem nézek előszezon meccsetén is minden évben ezt mondom, de aztán a nyári szünet kiéheztet...
MaG1Xx
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
soha többet nem nézek előszezon meccset
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 846
Rohadt egy meccs volt ez. A sérülteknek mielőbbi gyógyulást. Beteg hangulat lesz az öltözőben.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
SBL
2 213
de nem elég ügyes
több mint 9 éve
őőő, nem lehet szerkeszteni kommentet? 0.omég nem.
MaG1Xx
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
őőő, nem lehet szerkeszteni kommentet? 0.o
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Azért anno Boykin is mutatott szép dolgokat, nem beszélve ugye Adamsről, reméljük Janis is fog majd villantani, ha Nelson tényleg kidől.Ha eddig nem látszott volna, Cobb minden pénzt megért. Így baromi nagy nyomás lesz rajta, tényleg nagyon kellene, hogy az újoncok villantsanak. Adams szerintem robbantani fog idén + RRodgers is jó lesz...
gamerkr
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 846
Bakker ettől még Nelson is jobbat rúg.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!