Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 9 éve
22:00 Texans @ Saints (sport 2)02:00 Cardinals @ Raiders (sport 2)
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
A kuzin experiment eddig nem akar sikerülni... Szarban hagy a kis szöszi köcsög, pedig pont ma álltam át az oldalára...😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Toto21
5 950
4.-ikre sajnos csak begyűrte a Bengals.
több mint 9 éve
107 yardros kickoff return TD Patterson-tól, megint vezetünk.
több mint 9 éve
Vki meg tudna szánni egy Skins linkkel, ami nem akad 3 mpenként?livenflstream.net/washington-redskins-at-baltimore-ravens-live-stream.html
nexion218
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Szep goalline stand a D-tol. De elotte nem nagyon voltunk a helyzet magaslatan.
több mint 9 éve
Vki meg tudna szánni egy Skins linkkel, ami nem akad 3 mpenként?
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
ozibozi
17 140
"Fitzpatrick got enough time to shave that damn beard and regrow it back there"
több mint 9 éve
hányinger az egész OLáttad már a Steelers #D-t? Akkor nem mondanál ilyet!
ozibozi
több mint 9 éve
Manziel játszik?nem, sérült
steelwolf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Manziel játszik?
több mint 9 éve
ozibozi
17 140
hányinger az egész O
több mint 9 éve
Azt nem tudom, hogy az edzéseken mennyire vannak vele megelégedve, de a meccseken látottak alapján jól mozog. Így meg, hogy sorra dőlnek ki az emberek a támadófalban egyre nagyobb az esélye, hogy a keretbe vagy a tartalékok közé bekerül. De inkább a tartalékok közé mondanám. Majd eldől.Szép, jó estét mindenkinek.Neked is!
KmetyG
Mint Vikings szurkoló, megkérdezném tőled, meg bárkitől hogy Aiyegbusi-nak mennyi esélye van az 53-as keretbe való kerüléshez? Én drukkolok neki, de mást nem tudok tenni ez ellen.😀
(Ha már kérdeztem volna, akkor bocsi)
Coolearie
több mint 9 éve
Szép, jó estét mindenkinek.Neked is!
KmetyG
Mint Vikings szurkoló, megkérdezném tőled, meg bárkitől hogy Aiyegbusi-nak mennyi esélye van az 53-as keretbe való kerüléshez? Én drukkolok neki, de mást nem tudok tenni ez ellen.😀
(Ha már kérdeztem volna, akkor bocsi)
Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Szép, jó estét mindenkinek.
több mint 9 éve
2 éve még az volt, aztán elkezdett játszani az NFL-ben.Jaaa, én azthittem hogy az 1.számú..Akkor bocsi😀Amúgy mért van még fent Manuel? Miért kockáztatják a QB-t?3. számű QB, nem kár érte, épp ez az , hogy nem a jobb QB-kat kockáztatják.
Coolearie
Sixo
Coolearie
több mint 9 éve
Jaaa, én azthittem hogy az 1.számú..Akkor bocsi😀Amúgy mért van még fent Manuel? Miért kockáztatják a QB-t?3. számű QB, nem kár érte, épp ez az , hogy nem a jobb QB-kat kockáztatják.
Coolearie
Sixo
több mint 9 éve
Amúgy mért van még fent Manuel? Miért kockáztatják a QB-t?
több mint 9 éve
A kis Palmer, OBJ-nek képzeli magát..#Whip
több mint 9 éve
Na jóvan, két negyedet megnéztem, megyek aludni mert még a niners meccsét is megkéne nézni..Nem tudom hogy itt ki fog győzni, de jó meccs az biztos!