Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 9 éve
22:00 Texans @ Saints (sport 2)02:00 Cardinals @ Raiders (sport 2)
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy jól jel az a jagsnek, hogy az offense dübörög a preseasonban.Nekik semmi se szokott jò előjel lenni
Sixo
több mint 9 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy jól jel az a jagsnek, hogy az offense dübörög a preseasonban.
több mint 9 éve
Money!
több mint 9 éve
Nem mondom azt, hogy Yeldon egy hatalmas nagy bust lesz, mert amikor legutóbb ezt mondtam egy bama futóra akkor abból Lacy lett.Mai offensive gameplan: Add oda Yeldonnak!egész szofisztikált az utóbbi évek Jags offenséhez képest 😛
iktriad
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Mai offensive gameplan: Add oda Yeldonnak!egész szofisztikált az utóbbi évek Jags offenséhez képest 😛
iktriad
több mint 9 éve
nem túl magas ahhoz?Bortles nem lábbal csúszik előre...RESPECTLB akart lenni fiatal korában.
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
Mai offensive gameplan: Add oda Yeldonnak!
több mint 9 éve
Bortles nem lábbal csúszik előre...RESPECThát előszezon meccsen és ha jags szurkoló lennék nem örülnék neki
Kampman
több mint 9 éve
Bortles nem lábbal csúszik előre...RESPECTLB akart lenni fiatal korában.
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Bortles nem lábbal csúszik előre...RESPECT
több mint 9 éve
ik majd szólj már ha bejött Cann, nem piros mezben nem ismerem fel .Majd a 2. félidőben számíts rá.
Sixo
több mint 9 éve
ik majd szólj már ha bejött Cann, nem piros mezben nem ismerem fel .
több mint 9 éve
Sample mégse debütál ma az NFLben. Yeldon viszont igen, ráadásul egyből kezd.
több mint 9 éve
Peanut 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
A 4.hét érthetőmekkora várakozás van, vuuuhúúaz előszezonnak az utolsó két hete már nem nagyon szokott érdekelni senkit (nekem legalábbis ez a benyomásom)
Höri
Kampman
több mint 9 éve
mekkora várakozás van, vuuuhúúAz izgatottsági szintem.... egy preaseason meccsnek megfelelő állapotban van.
Höri
Ennek megfelelően csak annyit remélek, hogy ne sérüljön meg senki egyik oldalon se, Bortles és az offense hasonlítson egy komolyan vehető NFL támadósorra, és lehetőleg ne legyen túl sok tárgyi tévedés a közvetítésben. Remélem nem kérek sokat az élettől. | De. |
több mint 9 éve
Kampman
28 290
mekkora várakozás van, vuuuhúúaz előszezonnak az utolsó két hete már nem nagyon szokott érdekelni senkit (nekem legalábbis ez a benyomásom)
Höri
több mint 9 éve
22:00 Texans @ Saints (sport 2)02:00 Cardinals @ Raiders (sport 2)
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal