Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 2 éve
tûzoltó
853
Szülinapos megérdemelte...
több mint 2 éve
De mièrt most kezdtünk neki ennek ès nem mondjuk 14-10s előnyben 😏???mert | még | nem én vagyok a head coach
dande2
több mint 2 éve
De mièrt most kezdtünk neki ennek ès nem mondjuk 14-10s előnyben 😏???
több mint 2 éve
ez jogos, de azt gondolom, ha egy kicsit fent marad az offensünk és egy hosszú driveval pontokat szerzünk, pihen a d és lehet valami villanás megállítani őket.8 perces drive-okat vezet a wcrengeteg idő van, sztem nem késő váltaninemtom, sanders 2 carryt kapott eddig, így nem lehet nyernimost meg már nem nagyon futhatunk
mustaine
Invincible
mustaine
MrMiksa
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
8 perces drive-okat vezet a wcrengeteg idő van, sztem nem késő váltaninemtom, sanders 2 carryt kapott eddig, így nem lehet nyernimost meg már nem nagyon futhatunk
mustaine
Invincible
mustaine
több mint 2 éve
rengeteg idő van, sztem nem késő váltaninemtom, sanders 2 carryt kapott eddig, így nem lehet nyernimost meg már nem nagyon futhatunk
mustaine
Invincible
több mint 2 éve
Invincible
801
nemtom, sanders 2 carryt kapott eddig, így nem lehet nyernimost meg már nem nagyon futhatunk
mustaine
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
nemtom, sanders 2 carryt kapott eddig, így nem lehet nyerni
több mint 2 éve
Ha be is vinnènk TDre utána mèg egy stop kell a Dtől amit egyelőre nem látok jönni.
több mint 2 éve
Invincible
801
esetleg megállíthatnák 2 percen belül a WC-t azt akkor lehetne pihenniVicc ez a DL, ertelmes csapat szetfut majda kommandó is szétfut. de nem ezzel van a baj, hanem hogy a d-nk eddig 36 percből 25-t volt a pályán, elfáradtak.
eaglesmcnabb
mustaine
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
Kijövünk félidő után egy 3&outra? Az mi???
több mint 2 éve
Vicc ez a DL, ertelmes csapat szetfut majda kommandó is szétfut. de nem ezzel van a baj, hanem hogy a d-nk eddig 36 percből 25-t volt a pályán, elfáradtak.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Valami csoda kellene ma
több mint 2 éve
Invincible
801
na lássuk felébredt e a D!nem
Invincible
több mint 2 éve
Vicc ez a DL, ertelmes csapat szetfut majd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Szerintem ma letudjuk az első veresèget 🤪 jobban esne a GB vagy a Titans ellen de hát ez van 😊
több mint 2 éve
Invincible
801
na lássuk felébredt e a D!
több mint 2 éve
Elképesztően nagyot játszik eddig a Washington 3rddowns.jó playeket hív a támadókoordinátor, nálunk nem. ennyi a különbség jelenleg.
iktriad
több mint 2 éve
Elképesztően nagyot játszik eddig a Washington 3rddowns.
több mint 2 éve
Persze hogy berúgja
több mint 2 éve
De mér lúzer? 3 ponttal megy a skins, van hátra a féliődőből másfél perc és mi kezdjük a másodikat. Nem értem.Nem erről a meccsről volt szó, 😊 hanem megint elmondták hogy egy nap kèt döntőt vesztett phillyi csapat ès milyen szmorúak lehetünk 😛
mustaine
Sanders amúgy megsérült vmikor?
több mint 2 éve
tûzoltó
853
Kell gyakorolni a játékot hátrányból...
több mint 2 éve
De mér lúzer? 3 ponttal megy a skins, van hátra a féliődőből másfél perc és mi kezdjük a másodikat. Nem értem.
több mint 2 éve
Legalább a korán kelőknek lehet mièrt izgalmas.Ok akkor el lehetett mondani hogy Philly milyen lúzer város 😏