Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 878
én még most sem emésztettem meg az a 4és1-et.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
en inkább be se kapcsoltammi a LÓFASZ van megint? gondolom a gyökér coaching srácról megpróbálta feltalálni a spanyol viaszt, és az autista keretének nem embereznek, hanem zónáznakezt a részt megszoktam , de h Aaron dobálja homályokat azt még nem
Fontos_Vidra
nando89
több mint 1 éve
azért most nagyot játszott a D
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
nando89
3 901
mi a LÓFASZ van megint? gondolom a gyökér coaching srácról megpróbálta feltalálni a spanyol viaszt, és az autista keretének nem embereznek, hanem zónáznakezt a részt megszoktam , de h Aaron dobálja homályokat azt még nem
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
oda a jó kis kibaszott állat légvédelmi statisztikánk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
mi a LÓFASZ van megint? gondolom a gyökér coaching staff megpróbálta feltalálni a spanyol viaszt, és az autista keretének nem embereznek, hanem zónáznak
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Asszem újra normális kickoffok jönnek.#Packers injury update: CB Keisean Nixon (groin) is questionable. #GBvsMIA
— Green Bay Packers (@packers) December 25, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Esélye SEbalfaszok
btw öcsémtől kaptam karira egy Favre-os hoodie-t... azt mondja, rá emlékezett. Amikor még nézte, Jake The Snake Plummer volt a denveri qb
több mint 1 éve
Talán az első fake punt, amit MLF idején látok. Legfeljebb a második. De most már legalább értem, miért nem trükközünk annyit.
több mint 1 éve
Raekwon làtszólag felbaszta magát azon h waddle és tua szerint is ő dobná a legszarabb bulit 🤣
több mint 1 éve
wow, egyszer nmár idén megszivtuk a fake punttal. 😀 nice.
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Gyorsan eldőlt legalább.
több mint 1 éve
nando89
3 901
folyamatosan 4 kisérlettel kéne számolnunk , mert azt sehogy nem látom h fogjuk őket megálítani ...de ahogy nézem nem a D javul fel hanem az O és spec team esik össze ..
több mint 1 éve
első büntink?úgy néz ki
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Chubb questionable kézsérülésChubb az akkora szar befektetes
Kúrfürst briareos
1.kor meg egy rakas penz es meg Van Ginkel is jobb nala
több mint 1 éve
az ilyen kommunikációs hiba, az edző felelőssége isa frusztrált rodgers jó nekünk vagy ilyenkor átkapcsol all pro-ba? 😀mikor hogy
Ventura
mostanában inkább az előző
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 878
nem látom, hogyan érünk hozzá a passz előtt, illetve a WR-hoz a passz után
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Tua elkapta a fonalat
több mint 1 éve
Lazard:Szerencséje a rokon nem droppol, nem úgy mint elődje (khm, hello Amari)
www.youtube.com/watch?v=GtUVQei3nX4
empty taxi
zacknorb