Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Nehéz szülés volt komoly emberveszteséggel.
több mint 1 éve
3 és inches és Scherff is lent maradt. Nem jó egyik sem.
több mint 1 éve
A védelmek elég masszívak 1 negyed után, talán a mi kreatívabbnak tűnő offense-ünk dönthet, bízok benne legalább is!
több mint 1 éve
Próbáljuk meg megszerezni a vezetést ebből a driveból.
több mint 1 éve
Everyone but the center beszarokMár nem először hallom ezt idén.
Wester
több mint 1 éve
Everyone but the center beszarok
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Hu, de nehéz volt felébredni... GO JAX!
több mint 1 éve
Kár, hogy nem lett TD. de legalább újra X az állás
több mint 1 éve
Horrorisztikus kezdés - 1 fumble.
több mint 1 éve
Fireman Ed nem akar beszállni QB-ban?
több mint 1 éve
AhaBaszki de szerettem amúgy ezt a sorozatot 😀A Manningest?
shawnka
iktriad
több mint 1 éve
Baszki de szerettem amúgy ezt a sorozatot 😀A Manningest?
shawnka
több mint 1 éve
Baszki de szerettem amúgy ezt a sorozatot 😀
több mint 1 éve
Zach Wilson remélem megtartja jó szokását és marad 100%-os a jags ellenA sokkal könnyebben verhető védelem neki jut ma a meccsen.
Wester
több mint 1 éve
Zach Wilson remélem megtartja jó szokását és marad 100%-os a jags ellen
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ti Nem Fociztok: Nincs bosszúmeccs James Robinsonnak.Jets
Jaguars
A Jetsnél Garrett Wilsonnak lehet meg(elnézve a Jags CB sorát, ez szinte biztos, hogy megtörténik) az 1000 yard már az első szezonjában. A Jagsnél lehet 1000 yardos futó és elkapó is a meccs végére.
A Jagsnél mind Kirk, mind Etienne már megdöntötte a legtöbb yardot futó RB és elkapó WR rekordját egy Doug Pederson edzette csapatban. (Miles Sanders 867 - Alshon Jeffery 843)
Good chance tonite for both WR Christian Kirk (966) and RB Travis Etienne (917) to hit the 1,000-yard mark. It'd be only the second time in last 18 seasons that #Jaguars have 1,000-yard receiver and rusher. (2019 with Leonard Fournette, DJ Chark)
— Eugene Frenette (@GeneFrenette) December 22, 2022
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
1/1 vs 1/2 .@ZachWilson 🤝 @Trevorlawrencee #JAXvsNYJ | #DUUUVAL pic.twitter.com/aVH0cbt0rk
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) December 22, 2022
A Jetsnél nagyon jó hír, hogy Quinnen Williams visszatér. A Jaguarsban nem lesz ott se az idei 1/1-es Travon Walker, sem a remek egykori Jets játékos Fatukasi.
több mint 1 éve
Nem volt ez rossz. Jó reggelt!
több mint 1 éve
Lásd lent...Furi, hogy Rodgers most már jobban megérti magát a két ruki WR-rel, mint akár Cobbal, akár Lázárral. Nekem legalábbis így tűnik.hát most nem úgy tűnt
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
Furi, hogy Rodgers most már jobban megérti magát a két ruki WR-rel, mint akár Cobbal, akár Lázárral. Nekem legalábbis így tűnik.hát most nem úgy tűnt
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!