NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Furi, hogy Rodgers most már jobban megérti magát a két ruki WR-rel, mint akár Cobbal, akár Lázárral. Nekem legalábbis így tűnik.Hát, ezt tökéletes időzítéssel írtam...
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Furi, hogy Rodgers most már jobban megérti magát a két ruki WR-rel, mint akár Cobbal, akár Lázárral. Nekem legalábbis így tűnik.
több mint 1 éve
Basszameg, mi volt? Lefagyott a stream. Remélem, punt.Úgy látom, igen.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
ha megvan ez, meg még a 2 meccs, akkor az utolsó heti lions már tulajdonképpen POJó, mondjuk arra se számítottam, hogy a SEA az elmúlt öt meccséből négyet elveszít. Igaz, arra se, hogy a Lions pedig négyet megnyer.így megy ezAnnak nem kis szívességnek kell lennie...hozzuk ezt meg még 3-at, a Seattle és a Washington pedig tesz egy-két szívességetHogyan?Kár, hogy nem most kezdődik a szezon. Azt nem állítom, hogy őrült tempóban termeljük a pontokat, de Rodgers szépen váltogatja a célpontokat, a D is jól mutat, sőt: az ST se rossz. Olyan érzésem van, mintha összeállt volna a csapat. Persze, most már veszett fejsze nyele.szerintem még PO-ba is bejutunk
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
nem vagyunk hozzászokva a vezetéshez, pláne +12-vel, összezavarodtunk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Könyörgöm, ne bohóckodjunk már!
több mint 1 éve
Jó, mondjuk arra se számítottam, hogy a SEA az elmúlt öt meccséből négyet elveszít. Igaz, arra se, hogy a Lions pedig négyet megnyer.így megy ezAnnak nem kis szívességnek kell lennie...hozzuk ezt meg még 3-at, a Seattle és a Washington pedig tesz egy-két szívességetHogyan?Kár, hogy nem most kezdődik a szezon. Azt nem állítom, hogy őrült tempóban termeljük a pontokat, de Rodgers szépen váltogatja a célpontokat, a D is jól mutat, sőt: az ST se rossz. Olyan érzésem van, mintha összeállt volna a csapat. Persze, most már veszett fejsze nyele.szerintem még PO-ba is bejutunk
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
így megy ezAnnak nem kis szívességnek kell lennie...hozzuk ezt meg még 3-at, a Seattle és a Washington pedig tesz egy-két szívességetHogyan?Kár, hogy nem most kezdődik a szezon. Azt nem állítom, hogy őrült tempóban termeljük a pontokat, de Rodgers szépen váltogatja a célpontokat, a D is jól mutat, sőt: az ST se rossz. Olyan érzésem van, mintha összeállt volna a csapat. Persze, most már veszett fejsze nyele.szerintem még PO-ba is bejutunk
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Annak nem kis szívességnek kell lennie...hozzuk ezt meg még 3-at, a Seattle és a Washington pedig tesz egy-két szívességetHogyan?Kár, hogy nem most kezdődik a szezon. Azt nem állítom, hogy őrült tempóban termeljük a pontokat, de Rodgers szépen váltogatja a célpontokat, a D is jól mutat, sőt: az ST se rossz. Olyan érzésem van, mintha összeállt volna a csapat. Persze, most már veszett fejsze nyele.szerintem még PO-ba is bejutunk
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
hozzuk ezt meg még 3-at, a Seattle és a Washington pedig tesz egy-két szívességetHogyan?Kár, hogy nem most kezdődik a szezon. Azt nem állítom, hogy őrült tempóban termeljük a pontokat, de Rodgers szépen váltogatja a célpontokat, a D is jól mutat, sőt: az ST se rossz. Olyan érzésem van, mintha összeállt volna a csapat. Persze, most már veszett fejsze nyele.szerintem még PO-ba is bejutunk
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Hogyan?Kár, hogy nem most kezdődik a szezon. Azt nem állítom, hogy őrült tempóban termeljük a pontokat, de Rodgers szépen váltogatja a célpontokat, a D is jól mutat, sőt: az ST se rossz. Olyan érzésem van, mintha összeállt volna a csapat. Persze, most már veszett fejsze nyele.szerintem még PO-ba is bejutunk
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
Kár, hogy nem most kezdődik a szezon. Azt nem állítom, hogy őrült tempóban termeljük a pontokat, de Rodgers szépen váltogatja a célpontokat, a D is jól mutat, sőt: az ST se rossz. Olyan érzésem van, mintha összeállt volna a csapat. Persze, most már veszett fejsze nyele.szerintem még PO-ba is bejutunk
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kár, hogy nem most kezdődik a szezon. Azt nem állítom, hogy őrült tempóban termeljük a pontokat, de Rodgers szépen váltogatja a célpontokat, a D is jól mutat, sőt: az ST se rossz. Olyan érzésem van, mintha összeállt volna a csapat. Persze, most már veszett fejsze nyele.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
visszakaptuk a múltkor elmaradt zászlót az end zone-ban
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ez eddig sima hazai W.Eddig...
iktriad
több mint 1 éve
Ez eddig sima hazai W.
több mint 1 éve
na ez meg mit ivott?Sikerült egy tiszta elkapóhelyzetből INT-et produkálni.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
minden adott, hogy ne ma essünk ki a PO-ból
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Enagbare is kezd belejönni. Jól van!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
nem most javítottunk a drive közben kiírt offense statisztikákon, egyébként a bolgár bíró tuti dobott volna egy sárgát
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!