Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
Most már tuti, hogy csúsznak a fizetések Chicago-ban.Sanco😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Boykin punter akar lenni, ezért rúgta el a o'donell előtt
több mint 10 éve
Mercy rule-tJakehomernem, inkább menjen fel Trestman is a Dbe
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Vissza Podlesht!
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Most komolyan??? Hát ilyen tényleg a világon nincs??? Baszki mindenki röhög... A kommentátor már nem kap levegőt...
több mint 10 éve
Boykin 😊remélem kap egy TD passzt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
amikor minden összejön.
több mint 10 éve
Most már tuti, hogy csúsznak a fizetések Chicago-ban.
több mint 10 éve
Ez egyre szánalmasabb... tényleg már nekem kellemetlen de azért imádom 😀
Liverpool Fc
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
Felmentem twittere és már 3 olyan tweettel is találkoztam hogy "Hey, even the Jaguars haven't been this bad.". Uh.iktriadAkkor ìrjàl mèg hàrmat, ma a rekordok napja van 😊
több mint 10 éve
Ez nem szép hogy még nekiállunk durvulni is...TomcsikPiros lap még nem volt a meccsen, már csak az hiányzik. Meg hogy Jeffery, Forte vagy Brandon I Marshall lesérüljön. Akkor Trestmannt és Tuckert nem engedik leszállni a repülőről.
több mint 10 éve
Nem, őt csak az ilyen különleges alkalmakkor szokták használni. 😀sztem azt minden héten megkapják mint roster bonust 😊davemayerIlyenkor mit mondat MMc az öltözőben?"Ha még csináltok 21 pontot, és a Bears max 10et szerez, mindenki végigmehet Olivia Munnon a meccs után!"iktriad
Nem volt rossz srácok, nem volt rossz, Randall szedd össze magad! AR csak módjával, azért mert BigBen 2 meccsen adott 12 TD passzt nem kell mindig überelni...balazs799
több mint 10 éve
elég alattomos volt...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
sztem azt minden héten megkapják mint roster bonust 😊Ilyenkor mit mondat MMc az öltözőben?"Ha még csináltok 21 pontot, és a Bears max 10et szerez, mindenki végigmehet Olivia Munnon a meccs után!"iktriad
Nem volt rossz srácok, nem volt rossz, Randall szedd össze magad! AR csak módjával, azért mert BigBen 2 meccsen adott 12 TD passzt nem kell mindig überelni...balazs799
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
kutyafáját, na nem baj, legalább Masthay is pályán vanKampmanmeg ne húzodjon, elég hideg van...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Cobb ma csak a lehetetlent tudja el kapni?
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
kutyafáját, na nem baj, legalább Masthay is pályán van
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
MM-t még jobban szeretni fogják Chicagóban
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Ilyenkor hogy szídhatják Rodgerst azok akiknél Crosby van fantasyba...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Felmentem twittere és már 3 olyan tweettel is találkoztam hogy "Hey, even the Jaguars haven't been this bad.". Uh.iktriadegyüttérzek veled😀
több mint 10 éve
Felmentem twittere és már 3 olyan tweettel is találkoztam hogy "Hey, even the Jaguars haven't been this bad.". Uh.
több mint 10 éve
de ha már Packers 😊Most Points, 1st Quarter
35 Green Bay vs. Cleveland, Nov. 12, 1967
2nd Q
41 Green Bay vs. Detroit, Oct. 7, 1945
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
viszont van még remény!Most Points, 2nd Half
49 Chi. Bears vs. Philadelphia, Nov. 30, 1941
48 Chi. Cardinals vs. Baltimore, Oct. 2, 1950
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal