Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
Rodgers fel fogja ajánlani Olivia Munnt egy pár menetre Cobbnak a mai teljesítményéért.
több mint 10 éve
Cobb bazeg atya ég 😀 Csak, hogy belevigyen egy kis szépséget
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
nfl_lover
912
szerencsétlenek...
több mint 10 éve
na erre kíváncsi leszek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Kampman
28 290
6
több mint 10 éve
6. 😉
Liverpool Fc
több mint 10 éve
AR fantasyba mennyinél áll? valakinek csapatába van?
Liverpool Fc
több mint 10 éve
kezd egyre őrültebb lenni ez a meccs, mint egy college game 😀potdomMint egy FBS- FCS college meccs*, hogy pontos legyek.
*és nem a North Dakota State az ellenfél.
több mint 10 éve
double-lájkHányadik Fumbli ez Cutlernél??? Annyira nem érzi a nyomást hogy az hihetetlen???Tomcsik2009-től 2012-ig érezte. Idén nem érzi. Ne röhögtesd ki még jobban magad.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
nfl_lover
912
szanaszétszopat ez a meccs fantasyben 😀
több mint 10 éve
pont azon gondolkoztam, mi a sajtreszelő "ellentéte"? milyen ironikus sapkára cserélhetné le az a Bears fan a második félidőre?baggioorrlánc meg hegedű, de valószínű nem engednék a lelátón
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
megfordítottad az egészet, végülis jogos 😊pont azon gondolkoztam, mi a sajtreszelő "ellentéte"? milyen ironikus sapkára cserélhetné le az a Bears fan a második félidőre?baggioBear-spray.gyeek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Hányadik Fumbli ez Cutlernél??? Annyira nem érzi a nyomást hogy az hihetetlen???Tomcsik2009-től 2012-ig érezte. Idén nem érzi. Ne röhögtesd ki még jobban magad.
több mint 10 éve
potdom
52
kezd egyre őrültebb lenni ez a meccs, mint egy college game 😀
több mint 10 éve
Ha van túlvilág, szegény megboldogult Bicskei Berci most biztos együtt érez Trestmannel.Ha ez nb1 lenne, azt mondanám, hogy edzőbuktatás megySancoés/vagy tipszmikszKampman
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
ezt nem tudom elhinni, hogy nem érzékelte Cutlernfl_loverKonkrétan a másik irányba nézett. Ettől még ez az ő hibája nagyrészt.
Néztem az elkapók mozgását. Mindenki megfutotta a routeját, természetesen szabad ember nem volt, de álltak. Álltak mint egy szál fasz.
több mint 10 éve
az nfl-t bukmékerek alapították, ezzel remélem nem bántom meg senki lelki világát :pHa ez nb1 lenne, azt mondanám, hogy edzőbuktatás megySancoés/vagy tipszmikszKampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
vicces h évek óta azt látjuk hogy van az egyik oldalon egy srác aki minden playben veszélyeztetve van és van a másik oldalon egy másik srác aki meg mintha edzésen lenne dobálja a bójákat... évek óta ez meg baszki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
pont azon gondolkoztam, mi a sajtreszelő "ellentéte"? milyen ironikus sapkára cserélhetné le az a Bears fan a második félidőre?baggioBear-spray.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Ha ez nb1 lenne, azt mondanám, hogy edzőbuktatás megySancoés/vagy tipszmiksz
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Hányadik Fumbli ez Cutlernél??? Annyira nem érzi a nyomást hogy az hihetetlen???
több mint 10 éve
pont azon gondolkoztam, mi a sajtreszelő "ellentéte"? milyen ironikus sapkára cserélhetné le az a Bears fan a második félidőre?baggioMire másra, mint Mackósajtra.
több mint 10 éve
Szerintem a világon a legboldogabb ember most Julius...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
na most már csíp a PepperGergőbácsiMert már bemelegedett (=red hot).