Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
de most komolyan, tényleg van egy határ... és ez az ember már tényleg égeti a bears szurkolókat... megértek minden kirohanástGyerekek ezt én nem értem, Tresman tényleg megunta az NFL munkát?balazs799jövő vasárnap rajtol a rájátszás a CFL-ben, azt már szeretné végre nyugodtan követnibaggio
Liverpool Fc
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=FqO_7S_KJj4KampmanInkább ez a mához igazán illő dal. És ráadásul Packersösöktől származik.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
de most tényleg még meddig megy el saját maga alázásában???? ki a faszom ez az ember hogy azt hiszi így alázhat egy ilyen franchise-t??? le fogják lőni az államhatárnál basszusdavemayerKik azok a játékosok, akik ugyanezt megtehetik? Itt a felelősség kollektív. Elő is veszik érte a megfelelő embereket. Emery, Trestman, a stáb, Cutler, Marshall, stb. Nyilván edzőt egyszerűbb cserélni.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Gyerekek ezt én nem értem, Tresman tényleg megunta az NFL munkát?balazs799
több mint 10 éve
potdom
52
a Green bay már safety blitz-cel aláz
több mint 10 éve
ha lehet ezek után még kívánságunk, ne legyenek sérülések egyik oldalon seOld Green Baya két guard leülhetne pihenni, kellenek még ők.
több mint 10 éve
Gyerekek ezt én nem értem, Tresman tényleg megunta az NFL munkát?balazs799jövő vasárnap rajtol a rájátszás a CFL-ben, azt már szeretné végre nyugodtan követni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
de most tényleg még meddig megy el saját maga alázásában???? ki a faszom ez az ember hogy azt hiszi így alázhat egy ilyen franchise-t??? le fogják lőni az államhatárnál basszus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Ennyi Dave iràny egy top10 draft picc!!! Ha holnap is Trastmen az edzô akkor berosàlok
több mint 10 éve
Halló WWF? Azt látom a tévében, hogy Wisconsinban valaki lemészárolja a medvéket! Kérem küldjenek segítséget azonnal!
több mint 10 éve
Gyerekek ezt én nem értem, Tresman tényleg megunta az NFL munkát?
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ezt már nézni se jó, de tényleg
több mint 10 éve
nfl_lover
912
na akkor minimum 42-0-val fordulnak a csapatok
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
ha lehet ezek után még kívánságunk, ne legyenek sérülések egyik oldalon se
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Kampman
28 290
kész
több mint 10 éve
vagy Tolzien-nek (ha aktív lenne.)Áron amúgy 158.3-al állKampmanMost kell átadni a lehetőséget Flynnnek.iktriad
több mint 10 éve
Ezt rakd be az FCS topikba. 😀😀várom ezt a jelenetet ma isEz olyan, mint valami egyetemi meccs, ahol az egyik kisebb csapatnak semmi esélye alapból ...aztán a vége annyi, amennyiChargers LTSőt ez olyan, mintha az FCSes Presbyterian játszana az FBS Top 10es Ole Miss-szel. Az 46-0 lett szombaton. Nem kell sok, hogy itt is annyi legyen...iktriad
képzeljük el, ahogy az épp befeszítő CM-hez így odasétál Cutlerbaggio
több mint 10 éve
potdom
52
ez a Clay Matthews játék mindent elmondott a mai meccsről
több mint 10 éve
ilyen szintű alázást NFL-ben nem gondoltam, hogy lehetséges, pláne csoportmeccsennfl_loverMert nem nézel elég Jags meg Titans meccset.
több mint 10 éve
lehet a Bears ki se jön a 2. félidőre inkább kérnek egy mercy rule-tpotdomegy lófaszt, érezzék csak hol vannak a PO szinttől... legyen ez egy történelmi vereség ami megtisztulást generál amit holnap reggel elkezdenek
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
várom ezt a jelenetet ma isEz olyan, mint valami egyetemi meccs, ahol az egyik kisebb csapatnak semmi esélye alapból ...aztán a vége annyi, amennyiChargers LTSőt ez olyan, mintha az FCSes Presbyterian játszana az FBS Top 10es Ole Miss-szel. Az 46-0 lett szombaton. Nem kell sok, hogy itt is annyi legyen...iktriad
képzeljük el, ahogy az épp befeszítő CM-hez így odasétál Cutler
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nfl_lover
912
ilyen szintű alázást NFL-ben nem gondoltam, hogy lehetséges, pláne csoportmeccsen
több mint 10 éve
Rodgers gecc 😀 Clay meg haláli 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀