Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
Ha ez nb1 lenne, azt mondanám, hogy edzőbuktatás megy
több mint 10 éve
pont azon gondolkoztam, mi a sajtreszelő "ellentéte"? milyen ironikus sapkára cserélhetné le az a Bears fan a második félidőre?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nfl_lover
912
ezt nem tudom elhinni, hogy nem érzékelte Cutler
több mint 10 éve
Ez rosszabb látvány, mint egy Jaguars blowout L.
több mint 10 éve
na most már csíp a Pepper
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Mégsem ússzák meg 😀megúszták bakkerChargers LTJinxelni próbálsz?iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Peppers csak mert nem kellett 😀
Liverpool Fc
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Amùgy gondolkodók hogy a játékosok ennyire meg akarják buktatni Trastment, vagy ennyire szarok vagyunk??? Vagy mindkettő??? Amúgy kinéztem ezekből hogy bűnbakként beáldozzák Tuckert és ezt a faszkalapot megtartják a szezon végéig...TomcsikHa így lenne akkor az összes játékos takarodjon el.
több mint 10 éve
na azt a sapit kéne most levenni 😀
Liverpool Fc
több mint 10 éve
ejnye Cobb, ezért istenbizony leszednék a fejed, de hát jelen körülmények között... 😀KampmanBiztos Matthews kérte, hogy csinálja ezt, mert a félidőre szerzetné megnyerni az eheti fantasy csatáját, és természetesen őnmaga is a csapatban van.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Amùgy gondolkodók hogy a játékosok ennyire meg akarják buktatni Trastment, vagy ennyire szarok vagyunk??? Vagy mindkettő??? Amúgy kinéztem ezekből hogy bűnbakként beáldozzák Tuckert és ezt a faszkalapot megtartják a szezon végéig...
több mint 10 éve
Matthews 7 tackle eddig
Liverpool Fc
több mint 10 éve
és Sitton a kupac alján,...
több mint 10 éve
potdom
52
megérte a pass interference ha kihoztak belőle egy touchbacket
több mint 10 éve
Kampman
28 290
ejnye Cobb, ezért istenbizony leszednék a fejed, de hát jelen körülmények között... 😀
több mint 10 éve
megúszták bakkerChargers LTJinxelni próbálsz?
több mint 10 éve
igen, de nem Cutler választja pl hogy menjenek neki a 4.-eknek teljesen kilátástalan helyzetben. Ill hogy ilyen megalázó playek vannak sztem arról sem a játékosok tehetnek elsősorban, jó coachinggal ez a gárda ennél sokkal többet tudde most tényleg még meddig megy el saját maga alázásában???? ki a faszom ez az ember hogy azt hiszi így alázhat egy ilyen franchise-t??? le fogják lőni az államhatárnál basszusdavemayerKik azok a játékosok, akik ugyanezt megtehetik? Itt a felelősség kollektív. Elő is veszik érte a megfelelő embereket. Emery, Trestman, a stáb, Cutler, Marshall, stb. Nyilván edzőt egyszerűbb cserélni.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
megúszták bakker
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
MOMENTUM!
több mint 10 éve
lacy is már 100 total yardnál, persze ebből csak 38 futás de akkor is 😀
Liverpool Fc
több mint 10 éve
nfl_lover
912
alig volt DPI 😀
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Jennings 10ből 10-szer verve van. Bárki által.
több mint 10 éve
és Arians helyett választották ezt a mágust
BEARS BABY!
Sir Alex immortal